Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
(18-11-2012, 11:10 PM)bodatajson link Piše:oooo jeessss
jeste bane je moj drug jel to neki problem bane je moj drug i ostali normalni i posteni ljudi sa ovog foruma su moji drugari nevidim u cemu je tu problem
ja sam prevarant dobro i bane je prevarant dobro i svi oni koji nepodlezu masovnoj hipnozi su prevaranti
to da ja vama dokazujem dali jesam ili nisam ostavicu vasoj masti na volju NOVICA bivsi tragac sadasnji trgovac i pravnik postaje clan ovog sajta i posle 20 minuta prvi post oplete po banetu bezi bre kome ti jebes inteligenciju ti zasita smatras da su ovde svi debili
metaldetektori.rs tebi sam vec rekao ti kao pretstavnik firmi koje si naveo i kao ozbiljan biznismen ucestvujes u glupim raspravama a podrsku ti daje NOVICA pravnik trgovac i bivsi rovokopac pljackas grobova
druga stvar bane jeste moj ortak ali si ti po mojoj preporuci prodao bar tri detektora najmanje jedino ako si bas toliko pukao u svom poslu pa tako grcevito panicno pokusavas da se izboris sa konkurencijom
proveri informacije koje imas pa onda iznosi u javnost ajde sto ovaj novica ispadne smesan i providan ali ti drzi nivo pretstavljas firmu lupaj kad govoris u svoje ime ako nastupas kao firma i zastupnik drzi nivo
znam ja kinta musterije opada prodaja ali ako mislis ovako da poboljsas prodaju ....bem li ga druze neznam sta da ti recem
NOVICO pravniku postenjacino intelektualna elito pitas sta sam ja uradio za ovu zemnju ja to mogu da dokazem uvek a mogu i oni koji su bili samnom tamo gde se patriotizam na delu dokazivao
i gde su takvi kao ti punili gace i plakali ko male bebe
pitao sam vas gospodine novico za sve ovo vreme koje se bavite ovim hobijem sta ste poklonili dali platili pdv ovoj drzavi od te arheologije numezmatike i ostalih stvari koje ste nasli
i jos nesto ja licno poznajem starije tragace i numezmaticare od njih sam ucio a za tebe nisam cuo nikada mora da si toliki strucnjak da te niko nepoznaje
moji drugari ja nemam ni koristi ni razloga da ubedjujem bilo koga u bilo sta vase misljenje o meni do toga mi je stalo ko do lanjskog snega rekoh ja ja sam prosecan skroman covek koji ne trpi tudja sranja
tu sam da dam savet ljudima koji se bave ovim hobijem i ujedno ih zastitim od prevara i onoh koji ih cekaju u zasedi na ovakvim forumima da im uvale aparat ili otkupe robu po bagatelnoj ceni
SVI clanovi mogu da mi se obrate za savet u vezi kupovine detektora prodaje robe sve sto vam nije jasno pitajte slobodno pravilo ovog hobija je neveruj nikome svaku informaciju proveri pet puta i opet nebudi siguran sto se vise bavim ovim hobijem to vise kontam kakvih vucibatina ima ...
neznam dali znate kada kupac zajebe nekoga ko nezna vrednost onoga sto prodaje kako opravdava svoj postupak...... KAZE SKOLA SE PLACA KO GA JEBE KAD NEZNA
jel tako NOVICO ti to znas sam si rako da si matori bivsi tragac a sada trgovac jos ces ti da se sekiras ko placa PDV e moja srbijo zemnjo moja sta sve drzis u njedrima svojim

Sve sam ja proverio druze, i sve znam. Ja drzim nivo i svima se obracam sa postovanjem i bez psovki i uvreda sto se za tebe ne bi moglo reci sudeci po prethodnom tekstu koji si napisao. Bane nije moja konkurencija, on je obican mali preprodavac koji mene zanima kao lanjski sneg na Karpatima, a ti ne brini za moj posao, ide mi bolje nego ikada.
Da tvoj drug ima firmu, on bi objavio ime te firme.
Odgovori
[Slika: 25psjzc.jpg]
arheo amateri clan sam poodavno umem da hvalim ali umem i da opletem sve po zasluzi i trenutnom raspolozenju
Odgovori
[Slika: 24n2yie.jpg]
positnice  ;D
Odgovori
[Slika: 11gm6tf.jpg]
I DA RAZJASNIMO NAPOKON NEKE STVARI NASLUSAH SE JA GLUPOSTI OVDE SACUVAJ BOZE NAMERNO SAM GLUMIO LAIKA DA VIDIM KOLIKO NEKI LJUDI NEMAJU MOZGA NIMALO
PRVO NISAM KLINAC IMAM CELIH 40 GODINA
DRUGO NISAM PREVISE KULTURAN PISMEN PAMETAN ILI NEDAJ BOZE INTELEKTUALAC JA SAM COVEK IZ NARODA ZNACI NISAM GLUMAC
ILI STO NAS NAROD KAZE STO NA UM TO NA DRUM KOM SE SVIDJA SVIDJA KOME NE AJD U .... SRBIJA JE OVO JA SE NESTIDIM MOJE ZEMNJE
POREKLOM SA SELA JUG SRBIJE SA PONOSAOM TO ISTICEM
VECI DEO ZIVOTA PROVEO PO BELOM SVETU I NASEM BEOGRADU
TOLIKO ZIVI BILI VI MENI TRISTA GODINA I DACE BOG ZDRAVLJA ...MADA I PAMETI HVALI I TO DOSSSTA
Odgovori
nikola moj recnik je takav kakav je je sam takav kakav sam ono sto imam to i napisem netitram nikome onu stvar jer nezavisim od nikoga tu sam da se druzim sa NORMALNIM ljudima TRAGACIMA za mene na ovakvim sajtovima nema nicega sto ce mi provuci paznju ili pomoci u ovom hobiju nazalost
ovim hobijem se bavim dugo imao sam srecu da ucim od iskusnih profi tragaca numezmaticara arheologa koji su svoj radni vek proveli u ovom hobiju
i pored toga sam platio skolu neznanja mnogo puta pocev od kupovine detektora do prodaje robe raznoraznim gologuzanima koji vaze i dan danas za jake kupce iako su propali ko muda kroz pocepane gace i love neiskusne tragace pocetnike numezmaticare i varaju ljude za po par hiljada eura ......
e ako sam ja skolu platio nedam da ostali pocetnici prodju isto tako i kazem KO RAZUME SHVATICE KO NERAZUME PLATICE
drugari pamet u glavu neverujte nikome sve informacije o detektorima numezmatici arheologiji cenama sve proverite po sto puta ako treba u suprotnom bicete prevareni
Odgovori
(19-11-2012, 12:44 AM)bodatajson link Piše:nikola moj recnik je takav kakav je je sam takav kakav sam ono sto imam to i napisem netitram nikome onu stvar jer nezavisim od nikoga tu sam da se druzim sa NORMALNIM ljudima TRAGACIMA za mene na ovakvim sajtovima nema nicega sto ce mi provuci paznju ili pomoci u ovom hobiju nazalost
ovim hobijem se bavim dugo imao sam srecu da ucim od iskusnih profi tragaca numezmaticara arheologa koji su svoj radni vek proveli u ovom hobiju
i pored toga sam platio skolu neznanja mnogo puta pocev od kupovine detektora do prodaje robe raznoraznim gologuzanima koji vaze i dan danas za jake kupce iako su propali ko muda kroz pocepane gace i love neiskusne tragace pocetnike numezmaticare i varaju ljude za po par hiljada eura ......
e ako sam ja skolu platio nedam da ostali pocetnici prodju isto tako i kazem KO RAZUME SHVATICE KO NERAZUME PLATICE
drugari pamet u glavu neverujte nikome sve informacije o detektorima numezmatici arheologiji cenama sve proverite po sto puta ako treba u suprotnom bicete prevareni

Tvoj recnik - tvoja kultura, nije mi bila namera da te ucim ponasanju. Mislim da svi treba da imamo normalnu komunikaciju i da nema potrebe za koriscenjem prostakluka, ovo mozda citaju i deca.
Nego, kad si vec tu, reci nam kako se zove firma tvog prijatelja Baneta i gde mu se nalazi taj lokal. Ne znam zasto bi neko krio svoju firmu, svi normalni i posteni poslovni ljudi nastoje da se sto vise reklamiraju i da se za njihovu firmu cuje.
Odgovori
moj recnik je srbski narodni jezik govorim jezikom mog naroda nasa deca zive u srbiji i traba isto da govore srbskim jezikom
moja kultura je  kultura mog naroda kultura prosecnog srbina ako je za tebe recnik i kultura tvog naroda prostakluk jebi ga trazi drugu kulturu i drugi narod
e sad to sto u poslednje vreme pokusavate da uvedete neku novu kulturu novi jezik i stidite se svog naroda svog jezika i ucite decu da se stide jezika i kulture svojih predaka
to je licno vas problem ali lazu vas sve nacije na svetu u svom narodnom jeziku imaju izraze iste ili slicne nasim izrazima
cak stovise nijedna nacija na svetu nepokusava da ubije svoj jezik i od njega napravi sluzbenointelektualni jezik u kome se koriste prazne fraze tipa moz da bude nemora da znaci
to se na srbskom jeziku kaze jebe lud zbunjenog
ako vec treba da se tako ponasam i prilagodim se toj novoj kulturi moze i tako ali u toj kulturi nema nicega sem KESA sve pocinje i zavrsava se sa kesom mani pare
sto me vraca na pocetak ovog posta gde ja napisah moze informacije o banetovoj prodavnice imenu prodavnice lokaciji lokala i sve ostalo
to kosta 1000 eura kes na ruke nista uplata na racun dodjem ti pare kes i imate sve informacije koga god zanima
idemo u evropu i red je da se ponasamo po evropskim pravilima i furamo njihov mentalitet samo lova
posto je nas jezik narod i kultura kako kazete prosta nema frke umem ja da budem kulturan ugladjen sarmantan elegantan zajebalo vek  :o ali onda sam
svetski covek a svetski coveci taki kaki su njih pokrece lova
Odgovori
ako moze jedno pitanje metaldetektori
dvoumim se vec duze vreme hocu da kupim nov detektor ali nemogu da odlucim sta da uzmemem koji aparat
od aparata ocekujem pre svega dubinu detekcije naravno i diskriminaciju ali pre svega dubinu znaci predlozite mi najdublji detektor koji imate
trazim rimske novcice eventualno militarija sto zanci da tragam za raznim velicinama predmeta na raznim dubinama ukljucujuci naravno i po neki cup mali
tipa kucna ostava i td
tragam na terenu gde je spaljena rimska vila znaci ima dosta metala klinova eksera ali isto tako ima pas puno novcica koji su isposnjeni
od velike tempreture tako da ocekujem da taj detektor recimo odbaci rimski klin a detektuje novcic koji se nalazi pored njega
ali isto tako bas cesto trazim po plazi znaci detektor bi trebalo da detektuje onaj sitan nakit od zlata tipa tanka zlatna narukvica u pesku na dubini od nekih 15 cm
a da pritom zadrzi odredjenu diskriminaciju i odbaci recimo bar folije i slicno smece
isto tako voleo bi da ima mogucnost detekcije prirodnog samorodnog zlata nisam cesto na takvim terenima ali eto dodjemi nekad uhvate me lutke
i udjem u neki potok pod pretpostavkom da tamo ima zlata ili sto bi rekli moji na jugu ugmcam se u blatiste
ja ustvari hocu aparat kao i svi tragaci dubok solidna diskriminacija za sve uslove i terene cena mi nije nesto bitna ali recimo limit tu negde oko 1300 eura
nebitno  i je dali detektor ima ekran koja je marka bitno mi je samo ovo sto navodim
ako bi ste mogli jos i da mi navedete kako taj aparat radi u realnim uslovima na terenu i vasa licna iskustva pritom nemislim na yutube i fabricke hvalospeve
vase licno iskustvo sa terena mozda neki uporedni test sa drugim modelom mozda i slika neka ili jos bolje video snimak
cisto da ja kao kupac a i ostali tragaci mozemo da lakse odlucimo sta da kupimo
unapred hvala u moje i u ime ostalih tragaca i zaljubljenika u ovaj hobi puno bi nam znacilo
Odgovori
Pitanje na mestu i ja bih voleo, verovatno kao i većina tragača,  da nam prodavac izdvoji odnosno preporuči neki svoj model koji je univerzalan i koji može da zadovolji pomenute kriterijume. Normalno ako uopšte postoji takav model i po toj ceni?
Odgovori
@bodatajson
Gospodine Tajson,
Prvo, vi mislite da se izvučete gomilom laži koje plasirate o meni. Ja nisam niakakav trgovac ni preprodavac. Evo, ovde na forumu ima preko 1000 članova, neka se javi neko od koga je Novica Nedeljković iz Beograda kupio jedan novčić ili mu nešto prodao.

Drugo, to što u svom rečniku koristite psovke i što ste, prema vašim rečima, glupi (ja vam to nikada ne bih sam rekao) ne čini vas čovekom iz naroda. Srpski narod je kulturan, problem je u tome što ste takvi kao vi bučniji pa nas ceo svet zbog takvih vidi kao nekulturne polu-divljake.

Treće, izgubili ste nerve i pali u vatru, a nervozan je samo čovek koji je kriv i uplašen. Vi ste sigurno krivi za pokušaj obmanjivanja ljudi i laganje u kome sam vas više puta uhvatio, a da li ste bili uključeni u krijumčarenje sa Banetom, to ispitujem.

Četvrto, imate solidne nalaze ali to je daleko od onoga što bi mene impresioniralo.

Peto, zanimljivo je da nikada ne pokušavate da dokažete da niste lažov i prevarant za šta vas ja argumentovano optužujem. Zar nemožete da izmislite nijedan protiv-argument?

Šesto, ja nisam član tih vaših udruženja niti raspravljam po forumima ali sam Baneta već dugo čekao da ga raskrinkam jer je prevario mog prijatelja, jednog poštenog i dobronamernog čoveka koji mu je poklonio poverenje i novac. Zato sam se i uključio.

Sedmo, napišite kako se zove i gde se nalazi radnja vašeg prijatelja Baneta koju ste pomenuli ili ću smatrati da sam vas uhvatio u još jednoj laži.

Pozdrav

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)