Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
da napravimo jednu forumsku AKCIJU....

METAL DETEKTORI XP

- Adx 150 - 400 eura

- Adventis 2 - 550 eura

- Gmaxx 2 sa 27cm sondom - 700 eura

- Goldmaxx sa 27cm sondom -800 eura

- XP deus lite - 700 eura

- XP deus basic - 950 eura

- XP deus Full - 1200 eura

- XP deus veca sonda 28x34 u kombinaciji Lite , Basic ili Full doplata 100 evra pa tako

Deus Lite sa vecom sondom ide za 800 eura a

Deus Basic sa vecom sondom ide za 1050 eura

Deus Full sa vecom sondom ide za 1300 evra

METAL DETEKTORI GARRETT

- Pinpointer garrett - 130 eur

-ACE 250 - 230 eur

- Euro ace - 320 eur

- Sea hunter - 700 eur

- Infinium ls - 1100 eur

- GTI 2500 dd - 1100 eur

- GTI 2500 supreme - 1200 eur

GARRETT AT PRO I AT GOLD,
ostalo je jos desetak komada koji ce ici po specijalnim, nizim cenama...

GARRETT AT PRO
650 evra

AT GOLD
700 evra

METAL DETEKTORI TEKNETICS

- Alpha 200 eur

- Delta 280 eur

- Delta sa 11" sonda 370 eur

- Gamma 500 eur

- G2 700 eur

- T2 750 eur

METAL DETEKTORI MINELAB XTERRA 705 sa 10.5" sondom
600 eura

eeeee ali ovo nije sve.....
jos jedna povoljnost samo za registrovane clanove ovog foruma....

za sve grupne kupovine, za 3 i vise detektora na vec snizene akcijske cene ide i
dodatni popust od 5%....

PS. svi detektori , sem sto su kao sto vidite najjeftiniji na celoj teritoriji bivse Yuge , originalni, u kutijama, sa garancijom i racunom...
sve informacije vezano za kupovinu , preuzimanje ili isporuku mozete da dobijete preko privatnih poruka ili na telefon 064 52 56 806 ...
Odgovori
Jedno pitanje čisto radi posetilaca, kakvu garanciju daješ na "mašine" usmenu, garanciju neke firme, na koju firmu glasi račun (domaću, stranu). Kako kupci mogu da zaštite svoja prava ako u nekom slučaju dođe do eventualnih nedostataka, kvarova ili ko zna čega?
Odgovori
cisto zbog tih posetilaca mogu i da objasnim sve u vezi garancije.

garanciju NE DAJEM JA, niti bilo koji trgovac na ovome svetu koliko god da to tvrde neki prodavci ,
garanciju daje proizvodjac,XP, MINELAB, GARET....
i zato se i zove FABRICKA GARANCIJA

ja radim prodaju i tom prilikom samo overim garanciju
u principu mogu da dam i usmenu kome je to dovoljno ;D a mogu i da dam pismenu garanciju ako si bas zapeo ;D
mada se cesto desava da me kupci zamole da im ne overim garanciju cisto da bi se taj period pocetka garancije prolongirao,
sta ces balkan je ovo i nemam razloga da ne izadjem ljudima u susret sa takvim zahtevima.

garancija i duzina iste zavisi od proizvodjaca,
garet ima formular koji ide sa svakim aparatom ,
taj formular se overi pecatom i vazi od datuma kupovine
xp ima kod na kutiji koji je isti kao i na detektorima ili sondama, ti brojevi se sravne i na taj broj se ispise racun sa datumom prodaje koji je u isto vreme i garancija

znaci racun ne glasi na firmu ili na ime jer se to nigde ne pise, niti bilo koji prodavac ima pravo da trazi tvoje ime da bi popunio garanciju.
ona se jednostavno odnosi na konkretan proizvod , kupac moze da se zove kako god hoce, mozes da upises na racunu i srecko sojic ili maradona ,
fabrika ce da ga besplatno servisira ako su ispunjeni uslovi za servis, ako ne , onda ce da naplate servis,
u svakom slucaju nece te ostaviti bez ispravnog detektora

pitanje servisa je jos jedna misterija , tj deo bajke koju neki prodavci pricaju ovdasnjim kupcima.
pa tako baljezgaju price tipa.
samo detektori koje on prodaje ispunjavaju uslove garancije, :-[
ili
samo clanovi nekih fantomskih udruzenja mogu da imaju regularne detektore :o

sve su to price kojima se potencijalni kupci lazno informisu jer su metal detektori roba isto kao frizider ili pegla, nisu pod nekim posebnim rezimom prodaje
i svako ima pravo da ga poseduje pa analogno tome i da ga uveze, kupi, proda ili pokloni.

kokretno,
ako se nekome desi da mu se aparat pokvari u servisnom roku /1,2,3 godine u zavisnosti od proizvodjaca/
to gde je kupio detektor, kod mene kao obicnog prodavca, kod nazovi ovlascenog dilera ili na marsu apsolutno nema veze,
jer se ovlasceni servisi sve jedno ne nalaze nigde na teritoriji cele bivse yuge,
nego opet zavisno od proizvodjaca recimo irska, holandija i slicno,
proces servisiranja ide tako sto se aparat sa sve garantnim formularom salje postom u servis, koji ga onda zavrsava i salje nazad na isti nacin

posto je ovo ispao solidno dugacak post , mogu i da u jednoj recenici napisem zakljucak...

ne nasedajte na price da je nesto zabranjeno, osim ako vam on licno to ne proda
i ne verujte u price da je nesto fals jer je jefinije od onoga sto on prodaje,
jer cena zavisi samo od apetita prodavca tj od toga koliko je spreman da se odrekne dela svoje zarade

eto nadam se da sam malo demistifikovao pitanje, racuna, garancije i servisa Wink
naravno , ako bude jos pitanja tu sam ...
Odgovori
Procitah ovo pa ne mogu da ne razjasnim ja malo stvari.
Fabricku garanciju mozes da overis ti, ali ako nisi kod proizvodjaca registrovan kao diler ili distributer to nama nikakvu vrednost. Evo mopj burazer ima kiosk u Nis, znaci on bi mogao da overi Garrettovu garanciju svojim pecatom i da prodam nekom detektor. Smesno!
Samo proizvodi koji su prodati od strane ovlascenog prodavca Garetta i overeni od strane njega imaju fabricku garanciju. Fabricka garancija, uzgred, znaci da se za servis morate obratiti fabrici, pravu garanciju po zakonima Srbije izdaje uvoznik i on je odgovoran za kvalitet robe i servisiranje u garantnom roku, a ne neka tamo fabrika bilo gde u svetu. Ako prodavac ne ispuni uslove garancije, sigurno ja kao kupac necu tuziti inspekciji Srbije  firmu Garrett u Americi da se zalim.
Po tvom bi ja svoj pokvaren detektor trebao da seljem u Ameriku i da ga vratim odatle. To bi me kostalo vise nego ceo aparat jer roba koja prelazi granicu iz bilo kog razloga mora da prodje prvo izvoznu, a potom i uvoznu carinsku proceduru.
Primecujem da nisi odgovorio na Adminovo pitanje kako ti se zove firma i koji se racun dobija uz detektor, ako je srpski fiskalni racun, od koje je firme???
Evo skeniraj jedan pa postavi sliku ovde, tako ces najbolje da uveris ljude da si legalan prodavac.

Ako ima pitanja forumasa, tu sam, jer zbog prirode svog posla poznajem materiju.
Pozdrav svima
Nedeljkovic
Odgovori
Evo i ja malo da objasnim posto g-din banebeograd ocigledno implicira da sam ja taj prodavac koji potencijalnim kupcima prica "bajke".
Prvo, detektori nisu obicna roba kao pegla ili frizider, situacija sa njima je drugacija. Ko god se bavi traganjem zna o cemu pricam.
Sada oko garancija. Za XP, Minelab i Fisher koje ja zastupam jedina vazeca garancija za detektor koji je prodat u Srbiji je ona koju je izdala moja firma Axis International d.o.o. Ako kontaktirate XP i kazete da ste detektor kupili od bilo koje firme ili radnje u Srbiji, a da garancija nije izdata od ovlascenog uvoznika za Srbiju oni ce smatrati da je detektor kupljen na tzv. sivom trzistu i da garancija nije vazeca. Ko sumnja neka posalje email XP-u, Minelab-u ili Fisher-u pa neka ih pita. Detektor se u slucaju kvara vraca dileru ili distributeru od koga je kupljen, a ne u fabriku. Krajnji kupac nema nista sa fabrikom, osim u slucaju Fisher-a koji daje fabricku garanciju od 5 godina i koja je duza od distributerske garancije, pa u tom sliucaju kupac posle isteka distributerske garancije moze da se obrati fabrici za servis u roku od 5 god od dana kupovine.
Maloprodajna cena detektora ne zavise od apetita prodavaca nego od pravila koja propisuje proizvodjac (XP, Fisher ili Minelab) kao i od toga da li je placena carina i PDV prilikom uvoza ili je detektor prenesen u nekakvom kombiju ilegalno preko granice.

Na trzistu postoje kopije detektora iz Kine i zato aparate treba kupovati od ovlascenih distributera i dilera. Postoji cak i, na spoljasnji izgled, veoma dobra kopija Minelab-ovog GPX-a koja naravno ne radi ni 10% kao originalan aparat. Danas mi se javljao covek koji je naseo i kupio GPX-5000 za 3000 EUR za koji se posle provere pokazalo da je kineska kopija. Ko god je kupio detektor (Fisher, Minelab ili XP), a nije siguran da li je originalan moze da me pozove ili mi posalje model i serijski broj i ja cu proveriti kod proizvodjaca. Email je info@metaldetektori.rs. Da ne budem pogresno protumacen, ja ne kazem da gore pomenuti gospodin prodaje kopije detektora. Nemam pojma ni ko je ni sta prodaje ni od koga kupuje aparate, samo znam da ne nabavlja od ovlascenog distributera za Srbiju, a to je Axis International d.o.o.

Sto se tice "fantomskog udruzenja" koje se pominje, ja o tome ne mogu detaljno da govorim jer sa tim ljudima samo poslovno saradjujem, isto kao i sa ovim forumom, ali mogu da kazem da covek koji je osnivac vec godinama funkcionise, ima pecat i statut, ne krije se ni od koga, organizuje javne skupove na koje dolaze predstavnici lokalnih vlasti pa cak i policije (u to sam se licno uverio) i jedan je od retkih koji se trudi da uvede red u ovu oblast.

Odgovori
(19-10-2012, 09:22 PM)metaldetektori.rs link Piše:Prvo, detektori nisu obicna roba kao pegla ili frizider, situacija sa njima je drugacija. Ko god se bavi traganjem zna o cemu pricam.
pa nije bas da se ne znamo, znamo se, ali ti imas selektivnu memoriju.
nema veze,
ajde objasni onda u cemu se razlikuje uvoz, posedovanje i prodaja detektora i pegle,
sta je to sto je dozvoljeno za peglu a zabranjeno za detektor
bavim se traganjem pa bi bas voleo da znam ...

sta je to u zakonu sto tebe kvalifikuje za jedinog koji sme da uveze detektor u srbiju?

ps."novice" sad cu i tebi da odgovorim , samo da vidim sta je to novo sa uvozom sto nisam znao, cisto da ne cinim ne daj boze neki prekrsaj  Smile
bolje da uvozim pegle da ne nahebem haha
Odgovori
Hteo bih da dodam sledeće:

Kada sam ranije, hteo neku poslovnu saradnju sa Minelabom predstavnici te firme su me uputili na AXIS INTERNATIONAL, D.O.O. kao njihovog jedinog predstavnika za Srbiju tako da se u potpunosti slažem sa metaldetektori.rs - om. To da je AXIS INTERNATIONAL, D.O.O. jedini diler Minelaba za srbiju možete naći na njihovom zvaničnom sajtu http://www.minelab.com/emea/consumer/whe...dealername= . E sada da se ja pitam ja bih uređaj uvek kupio od zvaničnog distributera pa čak i 50-100€ skuplje nego od nekog nezvaničnog prodavca. Razlog za to je da je bolje platiti 50-100€ više nego baciti 1000-2000€. U krajnjem slučaju uvek postoji inspekcijske službe koje mogu da mi pomognu ako nešto nije u redu a ko će da mi pomogne ako kupim od nekog fizičkog lica, bez fiskalnog računa i dokumentacije ?! Normalno niko!!!

Znači izbor je na kupcim, ako hoće orginalni proizvod kupiće od ovlašćenog dilera ako hoće da se kockaju kupiće od neproverenog prodavca.
Toliko od mene.
Odgovori
(19-10-2012, 09:35 PM)banebeograd link Piše:[quote author=metaldetektori.rs link=topic=1326.msg9308#msg9308 date=1350674522]
Prvo, detektori nisu obicna roba kao pegla ili frizider, situacija sa njima je drugacija. Ko god se bavi traganjem zna o cemu pricam.
pa nije bas da se ne znamo, znamo se, ali ti imas selektivnu memoriju.
nema veze,
ajde objasni onda u cemu se razlikuje uvoz, posedovanje i prodaja detektora i pegle,
sta je to sto je dozvoljeno za peglu a zabranjeno za detektor
bavim se traganjem pa bi bas voleo da znam ...

sta je to u zakonu sto tebe kvalifikuje za jedinog koji sme da uveze detektor u srbiju?

ps."novice" sad cu i tebi da odgovorim , samo da vidim sta je to novo sa uvozom sto nisam znao, cisto da ne cinim ne daj boze neki prekrsaj  Smile
bolje da uvozim pegle da ne nahebem haha
[/quote]

Sad sam se setio ko si! Pa i ne znamo se bas. Ako si tragac, a ne znas kakva je razlika u posedovanju pegle i posedovanju i radu sa detektorom onda ti ne tragas u Srbiji nego u nekoj drugoj drzavi. Ono sto bih ja objasnio o tome nije za javni forum, pravi tragaci ce razumeti. Kao sto rekoh, ne znam sta prodajete ti i tvoji ortaci ali je to sivo ili crno trziste. Ja sam ovlasceni distributer, postujem pravila koja propisuju proizvodjaci koje zastupam, dajem legalne garancije, prilikom uvoza platim porez i carinu drzavi Srbiji i na kraju godine porez na dobit. Ako se bavis legalnim uvozom, reci ljudima kako ti se zove firma, ja svuda pominjem svoju, to je dobra reklama.

Odgovori
hahah eto vidis sad znas ko sam,
ti si rekao da znas da postoje razlike izmedju uvoza pegle i detektora
sto bi to krio kad znas a ti si jedini regularan ovde i to ce da bude super reklama za tebe da nam svima javno obznanis...

Odgovori
(19-10-2012, 09:58 PM)banebeograd link Piše:hahah eto vidis sad znas ko sam,
ti si rekao da znas da postoje razlike izmedju uvoza pegle i detektora
sto bi to krio kad znas a ti si jedini regularan ovde i to ce da bude super reklama za tebe da nam svima javno obznanis...
Procitaj sta sam napisao. Nisam rekao izmedju uvoza pegle i detektora vec posedovanja i upotrebe pegle i detektora.
Niko ovde nije glup da ne zna o cemu pricam.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)