20-11-2012, 11:51 AM
Ja još uvek nisam završio. Moja privatna istraga je tek počela!
Pozdrav svima
Pozdrav svima
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
|
20-11-2012, 11:51 AM
Ja još uvek nisam završio. Moja privatna istraga je tek počela!
Pozdrav svima
27-11-2012, 04:07 PM
banebeograd- da li imas jos neki Garrett ace 250 u kutiji nov na prodaju ja sam zainteresovan
17-02-2013, 01:59 AM
Pozdrav prodavcima detektora u Srbiji , iz vaseg medjusobnog prepucavanja oko prodajne cene navedenih aparata mogao sam da samo zakljucim kao potencijalni kupac navedene robe da niste ozbiljni u tom poslu i ja sam se opredelio za Nemacko trziste gde sam i kupio ono sto sam kod vas narucio a niste mogli da ispostujete u predvidjenom vremenu . Radi se o detektoru marke Minelab GPX 5000 , veliki pozdrav , Germanicus
23-02-2013, 03:34 AM
Novi sam clan otprilike mesec dana.
Iz centra sam grada, volim starine, nemam zavicaj i do sada sam predmete nabavljao kako sam znao i umeo. Od kada sam slucajno nabasao na ovaj sajt, poceo sam da razmisljam o M.detektorima. Svaki teren je daleko od mene pa bi mi traganje MD bila komplikovana i skupa varijanta. Ali, sex je u trazenju i eventualno nalasku. Avantura ljudi, to se trazi, uzbudjenje ! I sada citam ove vase, bez ljutnje, gluposti. Treba da, eventualno, definitivno resim da nabavim neki aparat. A od vas citam samo pokvarenu mastu i prljave strasti. Kako moze covek da se imformise i sazna nesto o MT uz ovakve komentare.
23-02-2013, 10:31 PM
(23-02-2013, 03:34 AM)bili link Piše:Novi sam clan otprilike mesec dana. http://www.skrivenoblago.com/index.php/board,63.0.html
14-03-2013, 10:44 AM
PO 101 PRVI PUT ja niti prodajem niti sam prodavac detektora ja sam kupac i tragac kao i vecina vas
drugo kupovao sam detektore i od jednog i od drugog i od trceg i preporucujem sve njih u zavisnosti ko ima bolje uslove cenu ponudu i td u temu sam se ukjljucio bas iz tog razloga jer nepodnosim kad neko nekome je.... inteligenciju i padne tako nisko i providno za kupovinu metal detektora prvo moras da odlucis koliko para si spreman da ulozis sta ces traziti i koliko cesto dali si samo hobista ili ocekujes neke bolje nalaze i finansisku dobit jer hobi detektor za povremene izlaske je jedna stavka i po karakteristikama i po ceni profi detektor je sasvi druga prica i po karakteristikama i po ceni i da nezaboravim imas raslje skenere pi dubince frl mlftru yutiope mms sms pms url grrrrrr mnjaaaoooooooo lele kuku aparate a dao bog ovde imas pristalica tih skalamerija kolko oces imas i prodavca istih tu se vec nerazumem tako da nemogu da pomognem mislim nerazumem se zato sto sam vecinu tih babaroga izmeisljnih super detektora i sipki probao to ne da lose radi to neradi nikako pa ze sato i nerazumem zasto neko to prodaje i kupuje kad od svih navedenih karakteristika na kraju ti ostane prazan dzep i kuku lele a svi bas svi poradvci tih mocnih masina rade sa fabrickim modelima nijednog od njih neces videti na terenu da radi sa svojim proizvodom i svojim aparatom
04-04-2013, 09:16 PM
Uskoro mi dolazi rodjak iz USA.
Vidim da su tamo dosta povoljnije cene detektora. Da li bi mogao da mi donese, tj. da li bi mogao da ga uvezem kao privatno lice, bez firme. Da li su MD kao i sva druga roba.
27-07-2013, 11:41 PM
Postovani bodatajson po postovima vam se vidi da vredno ovde radite i pomazete ljudima. Ja sam ovde najmladji pa sam naso vas da zamolim za pomoc.Bicu vrlo kratak i jasan, kKoji bi vi model detektora kupili da ste na mom mestu?
1. spreman sam da ulozim 2000.eura gore dole stotinu. 2. Da mogu da ocekujem neku dobit . HVALA
30-09-2013, 08:36 AM
za firmu AXIS INTERNACIONAL mogu da izgovorim samo reci hvale , naime kada mi je doslo do kvara na minelabu poslao sam aparat da reklamiram posto je jos u garanciji i za nepune dve nedelje je stigao al bukvalno nov aparat . deceniju koristim minelabove masine i mislim da ih nikad necu napustiti ....
07-02-2016, 12:06 AM
Evo ja da pohvalim Baneta jer mi je poslao pinpointer u kesi i kada sam ga otvorio video sam da je polomljen.E sad da li su ga polomili iz bre poste ili mi je mozda uvalio polomljen ne znam ali jako neozbiljno da se takve stvari salju umotane u kesu.
|
|
|