Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
novice u pravu si ja sam lazov prevarant i hostapler
ti si genije postenjacina pravnik tragac i trgovac pa ispade da nisi ti si novi clan ovog foruma koji ima sada 17 poruka i sve se svodi na to da si ispljuvao mene baneta i vecinu clanova ovog foruma
ja imam solidne nalaze i to je samo jedan mali deo mojih nalaza nezelim da nikoga inpresioniram a pogotovu ne tebe samo mogu da se pohvalim da je nas muzej u beogradu od skoro vlasnik jedinstvenog nepublikovanog novcica koji nemaju ni najaci muzeju u svetu a sve to zahvaljujuci meni i mom poklonu muzeju mojoj zemnji i mom narodu voleo bi da i vi tako kulturni pismeni nacitani uradite nesto za svoju zemnju umesto sto plujete sve redom
izgubio sam zivce ma da evo lupam glavu u zid i placem suza suzu stize nemogu da se smirim .....
sto se tice kulture svima po zasluzi veruj mi sa tobom sam kulturan vise nego sto mozes da zamislis i zasluzujes
kazes neiznosim protiv argumente na tvoje argumente ..ti prijatelju moj nisi bas u vinklu koje si ti argumente izneo ja ih nevidim to sto ti zoves argument to je utopja i prazna prica bez smisla i svrhe
ajde inpresioniraj nas malo tim tvojim licnim zaslugama i delima sta si ti ocinio da ovo drustvo i zemnja budu bolji ja svoje zasluge mogu da dokazem
ti nisi clan nijednog udruzenja e to mi je drago sto nisi jer nebi zeleo da budem clan necega sa tobom i tebi slicnima
bane prevario nekoga i taj neko je posten i ti ces sad da raskrinkas baneta na forumu .... :'( i ti kazes da si prvanik to su tvoji argumenti ....ti sunce pa ja sam magistar nauka za tebe ako si ti pravnik
vrati se na pocetak rasprave procitaj moj prvi post ....ukljuci mozak ako mozes pa izvuci naravoucenje sta sam ja napisao a pogledaj sta ti pises i ko koga vredja i optuzuje za nesto sto nema veze sa zivotom pravniku intelektualcu kulturo .....
eto sad si ti na potezu dokazi te tvoje patriotske zasluge pokazi te tvoje nalaze iznesi dokaze za te optuzbe koje iznosis na moj racun ali argumentovano pravniku nemoj da te ja ucim sta je pravno validno
tastatura trpi sve lecenje kompleksa preko tastature je novi vid terapije
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
da se neponavljam cena za informacije o banetovoj prodavnici i sve ostale informacije o suprotnim taborima i konkuranciji kostaju 1000 vrica pa ko voli nek izvoli
nije jeftino unistavanje konkurencije
znaci 1000 vrica informacija neodgovaram vise na pitanja gde se ko nalazi kako se zove prodavnica to kosta i nije za forum a bila bi i reklama a reklama se placa
mozemo da nastvimo diskusiju o svemu ali pod uslovom da iznesete ARGUMENTE validne argumente za sve vase tvrdnje i navode koji mogu da se dokazu u soprotnom necu ucestvovati u glupim raspravama
koje ne prilici ni deci u obdanistu daleko je to ispod mog nivoa
Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(19-11-2012, 09:56 AM)bodatajson link Piše:ako moze jedno pitanje metaldetektori
dvoumim se vec duze vreme hocu da kupim nov detektor ali nemogu da odlucim sta da uzmemem koji aparat
od aparata ocekujem pre svega dubinu detekcije naravno i diskriminaciju ali pre svega dubinu znaci predlozite mi najdublji detektor koji imate
trazim rimske novcice eventualno militarija sto zanci da tragam za raznim velicinama predmeta na raznim dubinama ukljucujuci naravno i po neki cup mali
tipa kucna ostava i td
tragam na terenu gde je spaljena rimska vila znaci ima dosta metala klinova eksera ali isto tako ima pas puno novcica koji su isposnjeni
od velike tempreture tako da ocekujem da taj detektor recimo odbaci rimski klin a detektuje novcic koji se nalazi pored njega
ali isto tako bas cesto trazim po plazi znaci detektor bi trebalo da detektuje onaj sitan nakit od zlata tipa tanka zlatna narukvica u pesku na dubini od nekih 15 cm
a da pritom zadrzi odredjenu diskriminaciju i odbaci recimo bar folije i slicno smece
isto tako voleo bi da ima mogucnost detekcije prirodnog samorodnog zlata nisam cesto na takvim terenima ali eto dodjemi nekad uhvate me lutke
i udjem u neki potok pod pretpostavkom da tamo ima zlata ili sto bi rekli moji na jugu ugmcam se u blatiste
ja ustvari hocu aparat kao i svi tragaci dubok solidna diskriminacija za sve uslove i terene cena mi nije nesto bitna ali recimo limit tu negde oko 1300 eura
nebitno i je dali detektor ima ekran koja je marka bitno mi je samo ovo sto navodim
ako bi ste mogli jos i da mi navedete kako taj aparat radi u realnim uslovima na terenu i vasa licna iskustva pritom nemislim na yutube i fabricke hvalospeve
vase licno iskustvo sa terena mozda neki uporedni test sa drugim modelom mozda i slika neka ili jos bolje video snimak
cisto da ja kao kupac a i ostali tragaci mozemo da lakse odlucimo sta da kupimo
unapred hvala u moje i u ime ostalih tragaca i zaljubljenika u ovaj hobi puno bi nam znacilo
Iz svog iskustva ti preporucujem Deus kao najuniverzalniji i F75. Moze na 6 mesecnih rata, tebi cu dati i na vise jer vidim da nisi los covek nego si upao u lose drustvo.
Ovo za Srpski recnik ti je lepo napisao gospodin Novica. Nije to narodni srpski jezik nego prostakluci, druze i javni forumi nisu mesto na kome treba da se koristi tako nesto.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ako ti treba jos neke informacije, nemoj oklevati da pitas.
Ja imam strpljenja za sve, i za one pocetnike koji bi da nadju novcic na dubini od 2 metra kao i za profesionalce od koji ja mogu da ucim.
Ja nisam ni protiv koga, pogotovu ne protiv tebe, voleo bih cak i da se vidimo i popricamo.
Verujem da se ovakve rasprave vode samo na srpskom forumu i da je opet u pitanju ona nasa stara boljka o slozi.
Obicno ne diskutujem po forumima jer nemam vremena, ovde sam se ukljucio zato sto je Bane rekao da ja "obmanjujem ljude".
Da sam hteo da ga eliminisem kao "konkurenciju" ja bih jos pre par godina okrenuo telefon i prijavio ga.
Mene ne interesuje ko radi na crno i kako radi. Neke prodavce na crno cak i licno poznajem, dolazili su kod mene, predstavili se, rekli cime se bave i to je to. Znam i neke proizvodjace rucno pravljenih detektora, i oni su me zvali i rekli ko su i sta su i lepo smo se ispricali.
A Bane me je pre par meseci zvao da bi, toboze, dosao kod mene da kupi Deusa. Ustvari je hteo da spijunira. Zao mi je sto sam tada bio sprecen da se vidimo, naucio bi nesto o poslu da je dosao kod mene. Inace, njega sam video jedan put u zivotu. Kada sam poceo da radim (mozda je to bila 2006) narucio je od mene detektor Minelab Musketeer Advantage, ja sam mu ga nabavio, a on nikada nije dosao da ga kupi. OK, ja sam ga prodao, nije problem, ali to nije bilo korektno prema nekome ko pocinje posao, a ja sam ga tada pocinjao od nule i pazio na svaki dinar.
Ja ne pokusavam da unistim nikoga ali necu da dozvolim da iko prica lazi o meni jer ja sigurno nikoga nikada nisam prevario. Ako takav postoji, neka se javi
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
metal detektori naravno uvek sam za da se popije pice i razmene iskustva
nebih se bas slozio oko ovoga prostakluci nema u mojim odgovorima nikakvih prostakluka jednostavno odgovaram tako kako se suprotna strana postavi prema meni
nemozes reci da sam tebi licno rekao nesto sto bi te uvredilo ja tebe nisam naveo kao prevarnta ja govorim uopste a kada se obracam tebi licno cinim to nedvosmisleno ako bi imao dokaze da si prevarant to bi izneo javno
jedino ako neko izvuce neku recenicu iz konteksta pa je okrene u svoju korist to je drugo
hvala na odgovoru
nole dobar si ti lik ali ako planiras da nastavis diskusiju samnom moras dosta da poradis na sebi prvo moras da kontrolises paranoju
drugo sta da kazem jednom pravniku koji na forumu tvrdi da je neko nekoga prevario i na forumu iznosi takve navode
ako imas dokaza da je neko nekoga prevario pravniku sakupis dokaze i presavijes tabak i tuzis sam kazes da je nas pravosudni sistem mocan i pravedan
u suprotnom to sto iznosis takve cinjenice a ako nemas dokaza za to sto iznosis to se zove KLEVETA i jasno je regulisana zakonskim sankcijama cudi me da ti kao pravnik to neznas ....ili mozda i nisi pravnik
nebitno naulazim u vase odnose narodski receno ja sam bacio kosku pa ko zagrize zagrizo je
Teme: 215
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(19-11-2012, 08:38 PM)spaidermen link Piše:ako se ja ukljucim admin ce zakljuca temu. .prestanite da se glupirate..vec pricajte ko ljudi..sve ovo nema smisla i prerslo u jednu veliku glupost..a znas dobro svakog koji su te uvek uvazavali do sad..
Može takođe da se desi i da banuje neke koji namerno spamuju teme...
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Sto se mene tice, diskusija je zavrsena, sve je krenulo u pogresnom smeru.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
sto se mene tice isto zavrsavam diskusiju
ali ukljucicu se u svaku sledecu diskusiju ovog tipa
ako neki clan foruma nebitno bane ja ili bilo ko postavi neki post oglas komentar nije fer da na tom postu odmah padne vredjanje isterivanje pravde i ko je ko ko je posten ko prevarant i td
obicno prodavci detektora sa svojim taborima unesu pometnju na forumu za ostale clanove samo reci pohvale ...pa kolege smo 8)
prosto ako ti se post oglas komentar nesvidja produzi dalje od ovolikoh postova biraj ago sta ti drago
admine ako vec banujes onda banuj odmah na prvi komentar koji nije na mestu ako vec pricamo o nekoj kulturi ajmo tako da se ponasamo