18-11-2012, 01:06 PM
(17-11-2012, 11:18 AM)bodatajson link Piše:CIKA NOLE rekoste da ste vi tragac jos od davnina tacnije dok sam ja bio u pelanama vi ste se jos tada bavili ovim hobijem a sada ste trgovac i kolekcionar
DOBRRROOO to je lepo zavidan broj godina i iskustva u ovom hobiju skidam kapu postujem
AJTE MOLEM VAS recite mi jeste li ikada u toj vasoj trgovini arheoloskim numezmatickim i drugim predmetima koji su nadjeni u srbiji na raznoraznim lokalitetima koje ste nasli vi ili kupili DALI ste ikada gosn pravniku platili PDV
dali ste ikada gsn pravniku prijavili nalaz drzavi poklonili nesto muzeju i ako jeste dajte to dokazite
e zbog takvih kao TI ova drzava i drustvo idu ovim putem bane neplaca PDV a ti ga placas jos samo nas ostale da ubedis u to
i jos nesto bane vas provocira posto bane dobro zna dacete da odreagujete bas tako kao sto reagujete svako iole normalan provalice vase isterese i prodavanje mu.a za bubrege
gosn novico bane ima sasvim legalnu prodavnicu uredno prijavljenu i u sistemu pdv ima i lokal ima i pecat ima i fiskalni racun ima i garanciju
ima i prezantacije i testiranje aparata na poligonu gde prisustvuje grupa tragaca i preporucuje baneta za dalju prodaju aparata zato njemu i netreba oglasi sajt ili bilo koja druga vrsta reklame
ovog meseca je prodato 39 aparata sa urednom garancijom fiskalnim racunom placen pdv
i postigao je bas ono sto je hteo da se sami izbalamirate do balcaka
Gospodine Tajson, prvo, ja nisam advokat. Drugo, OPET STE UHVAĆENI U LAŽI! Ponovo sam vas naveo sam vas da sami demantujete sopstvene tvrdnje. Rekli ste da sa Banetom nemate veze, a sad znate njegov tačan promet, kao da ste mu knjigovođa. VI STE GOSPODINE JAKO NEVEŠT LAŽOV, i kao što sam vam rekao u prethodnom obraćanju, treba da se držite vašeg zanata, a ne ovih prevara u kojima ste Banetov saučesnik.
Ja sam sve detaljno proverio, Bane nema nikakvu radnju za prodaju detektora. Ako je ima, vi napišite naziv njegove radnje i PIB pa ćemo svi proveriti na sajtu Agencije za privredne registre da li je on vlasnik.
Ja sam vam g. Tajson, već rekao da sam kolekcionar i da ne prodajem svoje pronalaske, a masu sam nažalost poklonio muzeju (nažalost, jer su oni sve uništili i zapostavili u depoima) tako da nisam nikada imao obavezu da platim PDV.
I na kraju: ja svakog radnog dana diskutujem sa mnogo pametnijim ljudima od vas i Baneta i vaše tvrdnje da me je on isprovocirao da nešto kažem su smešne. Ja sam vas raskrinkao do kraja, i svakom novom rečju koju napišete vi sami sebe ukopavate.
Vi ste jedan od onih ljudi kojima advokati, kada ih zastupaju, striktno predlažu da se brane isključivo ćutanjem jer su suvište nevešti u laži i lako upadaju u zamke tužioca.