Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
puls star 2
http://www.lugatek.com/forum/index.php?topic=150.0  u delcevo niko ne pravi detektore  to su detektori iz turske  , i dali vredi praviti pa vredi normalno 1 pic procesor jedan irf 740 i jedno integralno kolo  velika kutija i lcd to je sve !
http://www.geotech1.com/forums/showthrea...elta+pulse  [[[[[[  evo ovde pogledajte o cemu se radi !!!!!!!!!!
Odgovori
Gotovo, sredeno
Odgovori
pa ako bas zelite taj detektor mislim da ga nas Bagzi pravi sto bi narucili u Makedoniji ! Big Grin Big Grin Big Grin
Odgovori
Imam ideju da pravim diskriminaciju na sve pulsne detektore koje vide zlato tobi moglo dase igradi na pi detektor bez problema nešto slično kao na puls star 2 a mozei displej DASE stavi.
Odgovori
ma ajde stvarno imas ideju  Big Grin a imas blok semu za to ?
Odgovori
Idem u bugarsku po blok šemu.šalim se. Imam šemu za tu diskriminaciju a imam iza puls star2pro sa procesesorima ijos neke.fero metali gvožđe ima najveći odziv a plemeniti najmanji to može DASE pravi program mikrokont.koji če te odzive da meri.
Odgovori
(31-12-2012, 12:56 AM)gospodinzvonko link Piše:Imam ideju da pravim diskriminaciju na sve pulsne detektore koje vide zlato tobi moglo dase igradi na pi detektor bez problema nešto slično kao na puls star 2 a mozei displej DASE stavi.
Ta tvoja ideja je odavno razradjena ali u praksi nije sve tako jednostavno zlato u zavisnosti od velicine, satava legure, polozaja u zemlji, vremena provedenog u zemlji... moze biti detektovan i kao gvozde.
Nego reci koji to PI detektori ne "vide" zlato?
Odgovori
(31-12-2012, 09:15 AM)gospodinzvonko link Piše:Idem u bugarsku po blok šemu.šalim se. Imam šemu za tu diskriminaciju a imam iza puls star2pro sa procesesorima ijos neke.fero metali gvožđe ima najveći odziv a plemeniti najmanji to može DASE pravi program mikrokont.koji če te odzive da meri.
      ;D    ;D  aaaa opasan si ti  ;D ;D ;D  ti si po ovome kako pises izgleda thomas breuer ali si se ovde predstavio kao gospon Zvonko hheee prepoznatljiv mi tvoj stil odmah sam te ja capio a moguce da si i Azis ili ko zna Eric , ma ipak si Thomas  ;D ;D ;D ili ipak  Gospodin Zvonko iz ovaj Rudne glave hhaa  ; ;D ;D ;D Ja  imam strasnu ideju da od karburator napravim ekcelerator hhee ;D ;D ;D
Odgovori
E moj Zvonko sto god si ti skinuo sa geoteca nijedna sema nema veze sa puls starom  ;D ;D puls ster g od gjorge zeleva je izmisljen p star a kamoli sa pic procesorima jedino da ti dao licno autor p stara    Thomas Breuer  nemoj da se time  zamlacujes pa da ispadas smesan  ;D ;D  jedino sam jednom coveku  dao nesto od seme koju sam razrdio detaljno , ali ta sema je koju sam dao nije ispravna  ;D ;D !
Odgovori
Svaki pi detektor slabije vata zlato nije ko vlf ovi pi idu malo dublje od ostalih.puls 2 je dosta jak detektor sa sondom 2x2 510w a sa 45cm oko 50w zanas jedosta skup oko 4000 ev.možda ćešti da prodas jeftinije aliako budu donelizakon kako sehvale icicemo svi u cuzu prvo će da hapse ove divlje proizvodjace pa tragace rece mi drug koji je direktor muzeja
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)