Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
puls star 2
Nikako nemam nameru da se pravim  da sam nesto posebno uradio , nije u tome fazon , fazon je tome sto sam ponosan ko Srbin sto sam iskopirao prvi put u svetu kolko mi je poznato,  jos niko do sad nije uspeo da napravi repliku puls stara 2 autora Thomasa Breuera !
Odgovori
Svaka čast majstoru za odrađeni posao,sve urađeno extra.
Mene interesuje ima li nekih poboljšanja u smislu odvajanja ili prepoznavanja manje količine zlata jer ja sam ga imao original sa komplet sondama ( 5 kom.). Punu pikslu raznog zlatnog nakitai zlatnika video je tek kad se skoro dodirne sonda.
Ali je zato kuhinjski nož video i na 70 cm.
Odgovori
videcemo drug  Wink ima i drugi nacini diskiminacije to ce biti malo iznenadjenje za 2013 godinu za sad ovo je  potpuno replika ( 1 km 1) sto bugari kazu !  ali realno receno jos nije detaljno testiran , jer sam malo odudarao od orginalne sonde  , sondu sam radio na 30cm , a fabricka je 45 cm i 25cm i 1x 1 metar  , inace nacina ima ! i  to sam radio na pro drugu varijatnu ! Wink
Odgovori
Ja sam imao i sondu 2x2m i onu štap,moj je bio običan Pull-Star.
Samo nastavi druže želim ti puno sreće ne samo na ovom projektu već i za sve ostale,ps. lepo je videti ovako majstorski odrađene mašine,još jednom svaka čast.
Odgovori
Me interesira orentaciono kolku bi mr cinelo da go pravam sam i dali mi se isplati """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Odgovori
mene interesira dali si ti glup ili se pravis  ;D
Odgovori
Imas mesta da si reklamiras xr 71 tamo gde je tema za snifer xr 71, pa reklamiraj do milje volje sta hoces !
Odgovori
abe kaligula sto gi mesas moite detektori ovde u nekoja tema,ispada da se reklamiram,nije e tako orbit,meni ljdi su reklama,ne treba mi ovde,a i neznam so saka kaligula,i sta me mesa tu,stvarno neprimerno odnesuvanje,i go zamoluvam adminot da go izbrise linkot na kaligula,jer nije posteno tako da se mesa nesto tugo vo necija raspravija ako zelim ja reklamu obraticu se adminu.pozdrav
Odgovori
Ne reklamiram nikoj i ne znam deka se tvoi, samo prasuvam kolku bi me cinelo ja sam da go napravam, i ne bi sakal na toa nsko nivo da komuniciram kako ovoj orbit
Odgovori
IZBRISI JA MOJATA REKLAMA ZA DA NEMISLAT DEKA E MOJA,DEKA JA SUM JA STAVIL TREBA EDNA GODINA DA SE RASPRAVAM OVDE NA FORUMOT,POZDRAV,A ZA APARAT KE SI DOJDES PRI MENE I JA KE TI PRODAM MASINA,AJDE SEGA IZBRISI I FALA TI UNAPRED,ISE GLEDAME VO SKORO VREME ILI PISI MI
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)