Teme: 39
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
gospodinzvonko
Unregistered
Imam ideju da pravim diskriminaciju na sve pulsne detektore koje vide zlato tobi moglo dase igradi na pi detektor bez problema nešto slično kao na puls star 2 a mozei displej DASE stavi.
gospodinzvonko
Unregistered
Idem u bugarsku po blok šemu.šalim se. Imam šemu za tu diskriminaciju a imam iza puls star2pro sa procesesorima ijos neke.fero metali gvožđe ima najveći odziv a plemeniti najmanji to može DASE pravi program mikrokont.koji če te odzive da meri.
Teme: 2
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(31-12-2012, 12:56 AM)gospodinzvonko link Piše:Imam ideju da pravim diskriminaciju na sve pulsne detektore koje vide zlato tobi moglo dase igradi na pi detektor bez problema nešto slično kao na puls star 2 a mozei displej DASE stavi.
Ta tvoja ideja je odavno razradjena ali u praksi nije sve tako jednostavno zlato u zavisnosti od velicine, satava legure, polozaja u zemlji, vremena provedenog u zemlji... moze biti detektovan i kao gvozde.
Nego reci koji to PI detektori ne "vide" zlato?
E moj Zvonko sto god si ti skinuo sa geoteca nijedna sema nema veze sa puls starom ;D ;D puls ster g od gjorge zeleva je izmisljen p star a kamoli sa pic procesorima jedino da ti dao licno autor p stara Thomas Breuer nemoj da se time zamlacujes pa da ispadas smesan ;D ;D jedino sam jednom coveku dao nesto od seme koju sam razrdio detaljno , ali ta sema je koju sam dao nije ispravna ;D ;D !
gospodinzvonko
Unregistered
Svaki pi detektor slabije vata zlato nije ko vlf ovi pi idu malo dublje od ostalih.puls 2 je dosta jak detektor sa sondom 2x2 510w a sa 45cm oko 50w zanas jedosta skup oko 4000 ev.možda ćešti da prodas jeftinije aliako budu donelizakon kako sehvale icicemo svi u cuzu prvo će da hapse ove divlje proizvodjace pa tragace rece mi drug koji je direktor muzeja