Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Trazim dva smoka bez glave.....
Teme: 0
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(12-01-2014, 12:50 AM)kosac Piše: Laki kes
kako sam te razumeo nasao si "blizu " te vodenice orla iskovanog sa polomljenim krilom a iznad vodenice ima mala livada a na livadi ima crno kamenje tu ima podosta znakova (ali nazalost to nije ova vodenica sto sam ja pisao)...Ne zelim da postavljam original...nije mi do dokazivanja...odmah cu ti reci da alke jos postoje....tamo moras da imas(za garga vodenicu) crnu reku ,belu vodu,suvi dol ,...jeste da iznad te vodenice na tri kusuma ima Gavran kamen ali ima i manastiriste i latinsko gradiste koje se zove.... sa leve strane uzvodno ima samo kamenje a sa desne strane sitna suma(gora)...u suvi potok voda ima samo kada je velika kisa tu ima jedna livada(samo jedna jer je sve u kamenu)..iz tog suvog dola kada kisa pada direktno pada u sinji vir...tu ti je i ta livada na kojoj........ali .... nije mi namera da solim nikome zeleo sam malo da se razvije konstruktivna polemika ali kad god pocne neka tema to ode u drugi pravac :o pa tako necu vise pisati o ovome... :-X
P.S. Nije odradjeno ....(a ni ta tvoja nije odradjena...mnogo je intersantno i to)
Veliki pozdrav svima 8)
Tocno vodata od suvi dol odi vo sini vir
Teme: 0
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Dali imate zapis za Ali uzunova videnica pota mesto kula mesto volcji Kamen zolto ezero ili crveno debeli rid skala propast mrtvecka glava.