Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GORGOVA VODENICA
Kopakabana imam mnogo slika ali nemogu da pustam ima mnogo ljudi koji bi da saznaju i misle da znaju nesto  i ja sto znam  sve tu vodim racuna  sta i kako radim.verujte nije mi lako sto znam vec sto nesmem ni da kazem.kad bih ispricao sve sto znam imalo bi odma da me posalju na ispitivanje dali sam normalan.a sto se tice himovica  ismoka koji pominje ima ih nekoliko neznam koji ga zanima,dali onaj bez glavu ili koji.
Odgovori
Zakopano bogatstvo Makedonija - Bugarska / Odg: GORGOVA VODENICA
« poslato: 09.02.2014 u 22:52 »
ako ima nekoj resenie za vodenicata go nosam na lice mesto

AKO ZNAETE KADE E KASI  KOLKU VODENICI IMA USTE POZ
Odgovori
se naoga vo istocna makedonija ako imas resenie te nosam na lice mesto... da videme koj sto znae
Odgovori
Ima nekoe resenie za Gorgova vodenica, samo sakam da te prasam dali nekoj znae na koj princip rabotela ovaa vodenica odnosno kako bi mozela da raboti koga niz nea ne pominuva voda. pozz
Odgovori
imam reshenie i opis i mapi
Pozdrav
Odgovori
(16-02-2014, 04:11 PM)laki kes link Piše: Kopakabana imam mnogo slika ali nemogu da pustam ima mnogo ljudi koji bi da saznaju i misle da znaju nesto  i ja sto znam  sve tu vodim racuna  sta i kako radim.verujte nije mi lako sto znam vec sto nesmem ni da kazem.kad bih ispricao sve sto znam imalo bi odma da me posalju na ispitivanje dali sam normalan.a sto se tice himovica  ismoka koji pominje ima ih nekoliko neznam koji ga zanima,dali onaj bez glavu ili koji.
ZA LAKI KES SMOK BEZ GLAVU DALI JE HORIZONTALNO KLESAN I KOJI ZNAK JE ISPRED AKO SI NA FORUMU JAVI MI..
Odgovori
laki kes....nisi lud nisi jedini koga bi poslali na ispitivanje YA VIDJENJE NECEGA I DOZIVLJVANJE NECEGA PO TERENU!!!!!slike na mejl mi posalji ne ovde
Odgovori
TERMATA NISAM DOBRO RAZUMEO OVAJ POST, TVOJ KOMENTAR AKO LAKI ZNA GDE JE ZNAK I GDE SE ON NALAZI SMOK BEZ GLAVU A GLAVA SE NALAZI U KOTAO PUN DUKATI... IMAM ZA SVE ZMIJE JER SAMO U KNJIGU OD VOJVODE VALCANA ON JE KLESAO TO...... IMAM JA TELEFON OD LAKIJA ZVACU GA....
Odgovori
NEMAM KNJIGU,NEMAM PAPIRE,NITI MAPE SVE SAM POBACAO PRE SKORO 20G JER JE GOMILA LAZI I KOPIJA!
DA SAM NAILAZIO NA SVASTA,NESTO SAM A NESTO SA NEKIM,TO JESAM I TO JE TESKO OBJASNITI POJEDINCIMA JER TADA KAD PRICAM NIT ME VIDE,NIT ME CUJU.
Odgovori
Ja ti samo mogu pozeleti srecu u traganju i necu komentersati tvoje postove, poz.....
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)