Teme: 5
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Dosta samo se ubedjivali idosta sam pisao o ovoj temi ,ispada kao kad sam se pre 4-5 godina za to isto kao za druge stavke ubedjivao sa pojedincima toboze prijateljima,kad se ispostavilo da sam u pravu prvo su me pitLi kako to da nismo zavrsili posao,a oda se posvadnali ,a oni bi da rade bez menesami ali neznaju dada znam vise nego onda itajne koje nwce naci ni njihovim knigama ni u onoga grka koga misle da dovode,moguce da su zato Vlcan iMartin svake 5g ubijali svoje hajduke.ja ne prljam moje,i setitw se kako se te pare uzimaju a za mene ova tema je zavrsena sakomentarima od mene.pozdrav i srecno svima.
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(12-01-2014, 12:50 AM)kosac link Piše: Laki kes
kako sam te razumeo nasao si "blizu " te vodenice orla iskovanog sa polomljenim krilom a iznad vodenice ima mala livada a na livadi ima crno kamenje tu ima podosta znakova (ali nazalost to nije ova vodenica sto sam ja pisao)...Ne zelim da postavljam original...nije mi do dokazivanja...odmah cu ti reci da alke jos postoje....tamo moras da imas(za garga vodenicu) crnu reku ,belu vodu,suvi dol ,...jeste da iznad te vodenice na tri kusuma ima Gavran kamen ali ima i manastiriste i latinsko gradiste koje se zove.... sa leve strane uzvodno ima samo kamenje a sa desne strane sitna suma(gora)...u suvi potok voda ima samo kada je velika kisa tu ima jedna livada(samo jedna jer je sve u kamenu)..iz tog suvog dola kada kisa pada direktno pada u sinji vir...tu ti je i ta livada na kojoj........ali .... nije mi namera da solim nikome zeleo sam malo da se razvije konstruktivna polemika ali kad god pocne neka tema to ode u drugi pravac :o pa tako necu vise pisati o ovome... :-X
P.S. Nije odradjeno ....(a ni ta tvoja nije odradjena...mnogo je intersantno i to)
Veliki pozdrav svima 8)
Veliki poz za kosaca i za Laki kes svi sto smo tu u FORUM citajte sve komentare sta su napisali 99 posto je tacno samo cu da dvrdim da niko nezna tacno lokaciju ja pozdravim mnogo gospodina kosac i ostali samo me cudi KAKO MOSE TOLIKO DA ZNAJU STA IMA U STAROJ PLANINU a mesto da nezna CUDO evo nesto i za LAKI KES nesto sam procitao da on zna gde je SMOK cudo ako to znate treba i dajle da znas sta ima sasto ja se pitam ako zna neko gdeje smok treba da zna i drugo to me cudi i necu dajle da pisem nesto kasnije cu da pisem vrlo vasno svi da snate veliki poz svima POP MARTIN HIMOVIC I KLUC
Teme: 1
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Поздрав до сите што учествуваат во овој форум Ѓоргова Воденица се наоѓа во Македонија на Мал Готен
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Opet cu probati da zamolim jednog prijatelja da postavi par slicica za himovica ,eto tek toliko da vidi kao i svi na forumu.
Dali nekoj ima resenie za ovaa vodenica ....ako znae nekoj da rabotime ima oste nogu znaci
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
U pravu si melisa ima jos mnogo znaci 2dana sam obilazio merkao i slikao preko 200znakova i jos nisam stigao sve da obidjem pogledam islikam ali za par dana da malo prizdravim pa ne samo da gledam nego i da proverim tu li je ili nije .pozdrav
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Zaboravih da odgovorim himovicu uzalud je uzeo martinovo prezime i misli da je on kljuc svega ,a nezna gde je njegovo sediste bilo ,kao i vlacanovo. Dodji brate da ti pokazem i vlacanovu kucu i martinovu crkvu mozda te proglasimo za drugog vladiku posto je martin bio prvi.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ЛАКИ КЕШ ако имаш некоја слика од Ѓоргова воденица и околината пусти да ја видиме
ako ima nekoj resenie za vodenicata go nosam na lice mesto
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Кој манастир е во близина на воденицата