Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trifunovo Pojatiste
Pandiralo vam znaci PROLAZ...
Odgovori
Nije toliko bitno dali je prolaz il vec sta nego da su ajduci krenuli sa device prema pandiralo a ono se nalazi na istocnu stranu od dervena i gremade
Odgovori
(25-11-2013, 04:55 PM)miljenko1 link Piše:Srbinenajstariji,sta bi trebalo da znaci "crveni kal"?To bi mi bilo jako bitno u vezi Trivunovog pojatista.
crveni kal je mesto sa zavrsnim znacima inace pretpostavljam da su bas u njemu pojate.ima i dervena i staroga groblja i znam-grobarski kamen,mesto da se vidi morava,cucunje,ceremosnje,orlovac,terzijska padina,znak venac ,probusen kamen-ispod njega mnogo staro drvo sa izvorom itd..,kao,i,sve,ostale,znakove,na tom terenu a ima ih dosta,,,,,inace centar terena je u mom privatnom posedu...... JA CEKAM OPIS KOJI KRECE-idi putem pored stare vade i dodji u ceremosnje,tu trazi trifunove pojate....JAVITE SE PRAVI TRAGACI OVAJ TEREN NIJE MALI ZALOGAJ,ovde je boravila velika hajducka druzina i ima mnogo ostava.....
Odgovori
Ako je za Pojate kod hana imamo taj plan najtacniji...
Odgovori
Nesumnjam pa ko bi imao ako Trifun nema? 
Odgovori
Zajeban taj Trifun kad niko ne moze da mu nadje pojatu...

Odgovori
PITANJE ZA KOLEGU STRELA I JOS NESTO,A VAZI I ZA TRIFUNA,NA TOM MESTU GDE POMINJETE POJATISTE NALAZE LI SE MESTA ARNAUCE I JOVANOVO LANISTE,I POSTO POMINJETE PANDIRALO A PANDIRALO JE PRESLAP ILI PRELAZ,KAZITE MI ZNATE LI KOJE MESTO SE TU U BLIZINI U TURSKO VREME ZVALO PRESLAP,AKO NEZNATE RECI CU VAM
Odgovori
Uvek sam spreman za akciju strela..

marso
Odgovori
Pricali smo mi o Ceremosnji... Mislim da je vreme da krenemo... Organizuj se i vise cekanje nema... Sve ostalo ces znati kad se vidimo,a znaci i imena sela su tu...
Odgovori
(25-11-2014, 10:04 PM)dragannikolic link Piše:PITANJE ZA KOLEGU STRELA I JOS NESTO,A VAZI I ZA TRIFUNA,NA TOM MESTU GDE POMINJETE POJATISTE NALAZE LI SE MESTA ARNAUCE I JOVANOVO LANISTE,I POSTO POMINJETE PANDIRALO A PANDIRALO JE PRESLAP ILI PRELAZ,KAZITE MI ZNATE LI KOJE MESTO SE TU U BLIZINI U TURSKO VREME ZVALO PRESLAP,AKO NEZNATE RECI CU VAM
Dragane oni pišu o mestima koja se nalaze kod Vladičinog hHana a ti im postavljaš pitanje kod Pandiralo ,,,,,,,,,,,,,,,veoma ste blizu.....
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 7 Gost(a)