Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trifunovo Pojatiste
kolega dali u blizinu treba da ima ckve od trifunovo pojatishte udaljene ne mnogo daleko
pozz
Odgovori
Pozdrav kolege. Da li je Pandiralo u blizini Device i gde se nalazi???
Odgovori
"predji preko crvenu ........ i dodji u kal".Branko,preko cega crvenog treba da se predje,prevali to preko usta pa nek ide zivot  Smile ?
Odgovori
Znam da mozda mnogo trazim,ali ako je to ono sto ja mislim onda znam mesto.
Odgovori
Mislim da se radi o crvenoj steni
Odgovori
Pozdrav Miljenko1,a pozdravljam i sve kolege koji te motaju tamo amo(molim bez uvrede) jer na primer kolega GORKI pored trifnovog pojatista nabraja crkve a nema glavnog orjentira a to je da se vidi Morava itd. zato po mom misljenju koliko god da postoje trifunova pojatista ono koje trazi Miljenko je u okolini Vlad.Hana,jer smo i mi nekada davno imali coveka koji se zvao Trifun a ne samo u Kalni kao sto kaze kolega BrankoV... >Sad Kao sto rekoh u okolini Vlad.Hana na nekih 10-tak km. ima mesto od pantiveka zvano Trifunovo pojatiste,(ima zajci so,povrsina je mala nekoliko kvadrata),u blizini ima mesto CRVENI KAL u kome se nalazi kladanac u obliku trougla(u kladancu na gornjoj ploci odozdo ima oznake)ako je i to bitno u redu ako ne nista ali bitno je da se iz ovog pojatista vidi Morava...)Ne kazem da sam 100% u pravu i da je taj zapis za ovo mesto ali mozda i bude Wink pozdrav i srecno u daljem radu.
Odgovori
Kolega koliko ima trifunova pojatišta neznam ali u opis piše kalna, i pored kalne ima crveni kal i zato je dobila ime kalna...... a u drugi opis da su krenuli sa Device preko krive buke, trifunovog pojatištapreko pandirala sidjosmo na selo Oreovac i Pasjaču i odosmo terzisku rupu na Suvu planinu...........
Odgovori
Kriva buka postoji kao zvano mesto i ima je u nekim kartama(naravno ne mora da znaci da je to bas to mesto iz opisa).To bi znacilo da su pandiralo i trifunovo pojatiste negde izmedju krive buke i Oreovca ako su "isli" pravolinijski.Ja licno mislim da su malo napravili "krivinu",mada moram da priznam da u tom potezu nikad nisam bio (izmedju k.buke i Oreovca).
Odgovori
код бабиног зуба и орловог камена нашао сам источно печина ,а испред штемована потковица и бројеви 763 и слично не виде се добро,а подаље има и друге знаке....пуно. :o
Поздрав
Odgovori
Za tragace informacija pandiralo nije selo vec mesto kod perisa svrljiska opstina
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)