Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 Gunji
Samo skupljaju bezveze informacije,  ako neko zna neka kaze koji je znak. Kada pomenes znak svi se ucute... Pozdrav
Odgovori
Sada nemogu da se setim tačno imam opise u Makedoniju,mi smo spremali sve šta su tražili i na kraju ništa zato šta  neznaju mjesto,samo prazne priče.
(bile su neke 3 slova,tri vojvode ,neko pismo navodno u neki đeb i neznam šta,posle smo dobili informacije da neznaju samo traže opise kako bi našli to mjesto.
Sada ima jedan moj prijatelj neki opise šta je dobio iz Turske za te gunje i pokušava da bi uradili nešto,no nemogu ništa zato šta oni ljudi lažu.
To je prava istina ne vredi da se zamaraš,vidim da imaš dobre opise ali nema prave ljudi koji nešto znaju.
Odgovori
na ulazu su tri spepenika unutra 3 astala na svako ima po nesto na jedan astal ima neka flasa  u jednom cosku ima dva vojnika  a pored tri gunje imalo neko pismo pisano
Odgovori
Probuse upravu si ima na 6 mesta po tri gunje i tri imena u djep svuda je razlicito stavljeno samo izvlace informacije alinemogu da uzmu, isti im k... c zavaravaju sebe. Pozdrav
Odgovori
Dal e znak lambs ili potocno kazano videlce a imena inicijali p.m s.k. v .ж 
Odgovori
haha kako sto gledam uste na pocetok  se lazete gunjite nemaat dzep nemozes nisto da staves samo moze da gi stavis racete na toplo zatoa sto nemaat dzep zasieno i nema znaci nisto vo dzepot taka da lazni vi se opisite
Odgovori
Vasil ja tvrdim i zato i pisem tvoje ime ti pojma nemas u vezi gunje, niti znas gde su niti planovi..... Nevredjam te to moje misljenje, svi koji se dopisivali svi su priznali da su culi price ali bili dobro obavesteni ako se nadje mesto...... Jednostavno mesto jos uvek nema... Pozdrav
Odgovori
BRANKO NEMOJ DA TROPAS GLUPOSTI GUNJITE IMAAT DZEP NO SAMO DA I STAVES RACETE ZNACI NEMAAT DNO I NEMOZE NISTO DA IMA VO DZEPOT I NE TROPAJ GLUPOSTI VIDI PRVIN GUNJA I POSLE GOVORI I ZA TVOJA INFORMACIJA DOKUMENTOT E NA LICE MESTO  NI MAGARE KE VIDES NI ZELKA NITU SARKOFAGI I ZEMI TIE DOKUMENTITE STO TI SE ZAPALIGI NE TI CINAT
Odgovori
I GLEDAM BARAS DA TI SE KAZE ZNAK KOJ E PORED IMINAJTA EVE IMA MAGARE KLESANO NA NEGO IMA ZENA ONA GLEDA NAKAJ VLEZOT
Odgovori
Haha... Haha...
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)