Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 Gunji
branko kako sto ti pisav prethodno ne baram od nikoj nisto jas komentirav posto vidov deka lazes deka zbores za dzepovi za gunjite  a oni nemat zatoa sto so lazenje nisto ne bidnalo nitu ke bide pozz i nema veke sto da komentirame
Odgovori
Vasil ne lupetaj molim te više ti znaš dali su imali djepove ili ne tvoje prepostavke me ne interesuju, vidim postavio si postove i planove milion sada  tvrdiš da drugi lažu....
Odgovori
toa e licno moja rabota jas sto postavuvam i ti postavuvas postovi pa tropas gluposti pa nikoj nisto ne ti kazuva i prestani veke da komentiras a gunjite i da osuduvas koj sto imaa i eve uste ednas ke ti kazam za gunjite ti mozes samo da sonuvas ako ti imase dokumnet sam ti za gunjite tuka ke objavese gi baram vo taa planina toa selo toa zvano mesto taka se naredeni toa pise ima zena ima mazi red red dr raboti kako sto rece i samiot koj ke proba da zeme ke umre pa sto ne objavis ako samo ti go imas dokumentot haahah ajde cekat lugeto a ne samo si kazal koi se iminjata i koja godina e pa toa cela makedonija go znae bee za 40 godini baranje lugeto veke naucija sto drzi zenata mazot sto pise na izdusnikot eee ti kasno  pises izlgeda kasno gi zema ti bugarskite tetratki pa sea pocna da se lazes
Odgovori
[img][/img]i uste nesto branko ako ti imas orginal dokumnet za gunjite slikaj go kako sto ovoj sega jas go staviv prikrij se sto sakas e togas moze da ti se veruva oti imas dokument a siguren sum oti nemas pozzz togas ke se vide koj laze toa e najubav nacin ajde cekam slika

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Vasil mogu da te vodim na vrtop kada zeliš ali mi komentarišemo tri gunje od tri vojvode i u gunje ima predmeti ostavljeni da bi se znalo koje su gunje i po imena....poz..........
Odgovori
Samovilska dupka  mesto vrtača i to je u Srbiji....................
Odgovori
branko nemoj da go vrtes razgovorot jas ovoj dokument so postaviv za primer kako sto gledas opisot e prikrien nemozes da citas ete sega ti slikaj go tvojot dokument sto tvrdis deka go imas i prikrij go opisot i ke videme koj laze ama ti dokument nemas kako sto gledam i pak ke ispadne po moeto deka lazes i deka kasno stignaa bugarskite tetratki kaj tebe pozz.i cekame eve ovde site na forumot slika od dokumentot  za cudesnite gunji  ;D ;D ;D ;D
Odgovori
to smo dali jednom čoveku u babušnicu prošle godine prevarantu jedan i šta ti piše sa desne strane,Djavolo brdo to je moj rukopis,neznaš ni za koje je mesto plan ti nekoga prozivaš i smeješ se reci mi odakle si dobio plan dal od ispektora ili Mitketa...i sada ti kazem poslednji put odkači se od mene jer mi nisi interesantan .......
Odgovori
haha branko ti se vide pravoto liceee ti lazes suses i zatoa nikoj pat nema da zavrsis rabota nikade a ova ne e tvoj dokument ama kako sto gledam ne go ni pogledna sto pise ubavo pise kostal ovoj dokument e na kosta od bugarija.a inace ova ne e tvoj rakopis i ne moze da bide postoe od pop martin i ovoj dokument e objaven od kosta pred 5 godini sto znaci ne e tvoj posto ti si godal pred edna godina prevarantu se vide koj lazeee ..i jas sum ovde na forumov da im go pokazam pravoto tvoe  lice na clenovite ovde  deka si prevarant i nemas nisto i ete clenovite ovde vidoa deka nemas dokumnet za gunjite  dzabe se foliras dzabe pozz i veke ne kometiraj ili najavi se pod dr ime posto veke znaaat deka lazess Big Grin Big Grin Big Grin
Odgovori
Ovo je tema od tri gunje- koje se nalaze u Makedoniju a ti si postavio šemu za Srbiju dali si pismen pročitaj na tu šemu od koju se planinu radi......
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 5 Gost(a)