19-03-2017, 12:30 PM
sto se smeees ajde da te vidam sega ne e samo da tropas gluposti ovde po forumot i da velis jas imam dokumenti jas znam ti pojma nemas za gunjite nitu ke imas pozzz
3 Gunji
|
19-03-2017, 12:30 PM
sto se smeees ajde da te vidam sega ne e samo da tropas gluposti ovde po forumot i da velis jas imam dokumenti jas znam ti pojma nemas za gunjite nitu ke imas pozzz
19-03-2017, 12:55 PM
vo MKD ima na dve mesta gunji.Ednoto mesto e Kumanovsko vo okolinata na Pelinci,a drugoto e na Osogovskite planini vo mesto Barite,vo okolinata na Kočani-Sasa.Možebi i zatoa se mešaat rabotite.
19-03-2017, 09:24 PM
tocno taka kolega na dve mesta vo makedonija okolina na pelince blizina na manastrir prohor pcinski e ednatra a drugata na ocogovski planini blizu kocani za kumanovskio kraj vo blizina na pesterata treba da ima covek magare i kuce klesano
19-03-2017, 10:49 PM
Ima ispred coveka i magare ima na dva mesta znaci klesani.... Vasill ti nisi reko ni za jedan znak samo za gunje dali imaju djepovi kada toliko znas koja su imena ima godine ima kameni sto samo jedan iz Makedonije je tacno odgovorio sta ima unutra samo nije reko zvano mesto.... A to dali ja imam plan ili ne ko tu udje bez plan ili uso on je pokojni...... Pozdrav sto se tice Vasil nemoj vise da komentarises moje postove jer ja na tvoje neobracam paznju.....
23-03-2017, 11:32 AM
Gde si Filipe sada kada si saznao koja su imena i sta je unutra u prvi deo vise te nema, do pre neki dan si bio uporan isto kao i svi i ti neznas gde je mesto.... Pozdrav
05-04-2017, 07:15 PM
(23-03-2017, 11:32 AM)BrankoV link Piše: Gde si Filipe sada kada si saznao koja su imena i sta je unutra u prvi deo vise te nema, do pre neki dan si bio uporan isto kao i svi i ti neznas gde je mesto.... Pozdravbranko kako prvo ova ne e tvoj post pa ti da kazes koj kaj da komentira a jas dali znam koi se iminjata i koja godina ja pise toa e moja rabota ako ti znaes dadi slika od pesterata pa ke se uveris dali znam ili ne znam a gledam sakas zavno mesto da ti se kaze eve ke ti pomogna imas tri dola edniot e lesnikov dol drugiot svinski tretiot zli dol nad nive ,,,,,,, kamen tuka ti e pesterata koja ima 4 vleza za tvoja informacija i vnatre ti e bibliotekata na car dusan e ti ako znaes kazi mi na oj svetec e ikonata vrz kupot zlato i sto ima na mermerniot krst pozzz
05-04-2017, 09:18 PM
Vasil nemoj molim te da komenterises moj post, jer ja i gos. Filip smo se dopisivali na pp poruke. Do sada jedini koji je potvrdio da je vidjeno, ti sto imas neke pisanije sa ove tri gunje nema veze mozda za drugo mesto i sto se tice ovogposta ja i Filip smo se culi par puta samo zelim da mi potvrdi od zadnju poruku.......pozdrav Filipe cem odgovor....
06-04-2017, 08:51 PM
branko ti na mene mi rece da ne komentiram jas kaj sakam tamu ke komentiram a ti so koj saakas dopsuvaj si toa nee moja rabota i ne me interesira jas komentirav posto vidov deka se lazete sakav da ja ispravam rabotata ti pocna prv da me napagas i da procenuvas koj sto ima l ti od kaj si siguren deka jas ne znam ili nemam dokument za cunjte vo pelince a tvojot orginal dokument li e aa kazi ajde
06-04-2017, 10:03 PM
vasile izgleda dojde do nedorazbiranje nie komentiravme za gunjite na osogovo
06-04-2017, 10:41 PM
Vasil ako si vidovit sto onda trazis mesta ili planovi od nas koji lazemo idi pa sam kopaj gde ti je volja.... Pozdrav
|
|
|