11-01-2014, 05:30 PM
ISPOD SVAKU GUNJU PIŠE...... ALI ŠTA..........
3 Gunji
|
11-01-2014, 05:30 PM
ISPOD SVAKU GUNJU PIŠE...... ALI ŠTA..........
12-01-2014, 03:35 AM
znamo sta pise ispod ili iznad ali pitanje je gde su
12-01-2014, 04:37 AM
na staroj planini............
15-01-2014, 12:40 AM
mnogu muabeti se kruzatniz makedonija,ama 10%imaat tie muabeti nekoja vistina a ostanatiot procent e LAGA IZMISLICA,PRERASKAZUVAJBNEi taka natamu.
Nekoj nesto ako tvrdi dekae toa taka treba da se ima DOKAZ.A dokazot vo ovaj sport e SLIKA
15-01-2014, 02:38 AM
BrankoV neznam zosto sekogas mislis deka site raboti se naogaat na Stara planina od ovdeka kolegive site mozda da potvrdat deka ne si vo pravo. Toa e moeto mislenje so pocit kon vas.
15-01-2014, 10:23 AM
Ako se nevaram tri gunje se samo U Srbiji koliko je meni poznato traze na pet razlicitih lokacija. Znaci pet opisa za pet razlicitih mesta. Makedonija je prica za sebe.
15-01-2014, 04:18 PM
Nekade go dadov odgovorot na ovaa tema ne znam dali e zavsena rabota no ke vi kaam sao toa sto go imam videno da tocno e deka se vleguva od mal otvor i toa mnogu mal goga vlekuvas vnatre vleguvas vo edna prostorija od cija leva strana e ispisano imeto TRAKIJA ima i godina ne e na drugarta strana na dvata zida se zakaceni tri gunji vo ednata imase kluc vo drugata imase dokument vo tretata isto taka dokument no listovite bea skapani na sredinata imase sofra i se ostanata.............pozzzz.
Se aogja vo Makedonija.
15-01-2014, 06:52 PM
(15-01-2014, 04:18 PM)lrl200d link Piše: Nekade go dadov odgovorot na ovaa tema ne znam dali e zavsena rabota no ke vi kaam sao toa sto go imam videno da tocno e deka se vleguva od mal otvor i toa mnogu mal goga vlekuvas vnatre vleguvas vo edna prostorija od cija leva strana e ispisano imeto TRAKIJA ima i godina ne e na drugarta strana na dvata zida se zakaceni tri gunji vo ednata imase kluc vo drugata imase dokument vo tretata isto taka dokument no listovite bea skapani na sredinata imase sofra i se ostanata.............pozzzz. Isprazneta li e?
17-01-2014, 03:27 AM
(15-01-2014, 04:18 PM)lrl200d link Piše: Nekade go dadov odgovorot na ovaa tema ne znam dali e zavsena rabota no ke vi kaam sao toa sto go imam videno da tocno e deka se vleguva od mal otvor i toa mnogu mal goga vlekuvas vnatre vleguvas vo edna prostorija od cija leva strana e ispisano imeto TRAKIJA ima i godina ne e na drugarta strana na dvata zida se zakaceni tri gunji vo ednata imase kluc vo drugata imase dokument vo tretata isto taka dokument no listovite bea skapani na sredinata imase sofra i se ostanata.............pozzzz.kakov kluc be vo gunjite kakov dokument be koga gunjite nemaaaaaaat dzepovi so samo lazes nauci prvo sto se gunji pa posle treskaj gluposti
06-03-2014, 09:36 PM
imashe jedan gunji levi ii desna jamka mujin kamen
|
|
|