Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mosor
PA TOJE LAKO CU PITAM PLANDIJU ILI BRANKA  PS DAVIDIS tvoj zort
Odgovori
mozda naletimo na pavlov kladenac,barem jedan da ubodemo..ihihihhiii
Odgovori
(10-09-2018, 12:12 PM)coky75 link Piše: ma otkad je ajduk po hijararhiji veci od mene?on hobista a ja rekreativac?stvarno nema smisla..kako s zasluzuju cinovi ovde,molim timpoloka da objasni
Eto Coky da ne moram da objašnjavam neke stvari mogu ti se i same kasti.  Smile
Sada sad si veeeeliki hobista ko’ i Ajduk naš  8). I zaboravićemo da si ikada bio rekreativac.
;D
Dobio si kao taki pristup svim ćoškovima foruma pa uživaj nam u sadržajima novo otvorenim za tvoje oči.
Odgovori
to brate,hvala..nego onaj guru mi simpatican... :Smile :Smile :Smile :Smile
Odgovori
(10-09-2018, 07:50 PM)coky75 link Piše: nego onaj guru mi simpatican... :Smile :Smile :Smile :Smile
Nema na čemu, zavredneo si...
A Guru?
E pa to tek kad popiješ vode sa Pavlovog kladenca, bar jednog.
Wink
Odgovori
ne odgovori veliki guru Brankov,za prvu sliku...jos koliko da cekamo branko,znas ili ne znas?
Odgovori
Nadam se da ce guru branko da nas upristoji odgovorom za prvu sliku ako ne  onda cu ja biti prisiljen da dam odgovor i ako sam samo hobista .jer ocigledno da veliki igraci na ovom forumu samo sakupljaju informacije ili kupuju mesta .veliki pozdrav kolegama
Odgovori
Posto sam video da nam se konacno posle duzeg vremena sveznajuci guru Branko jos cekam objasnjenje za prvu sliku  i odgovor nama neukima sta znaci znak ali veliki guru izgleda nema bas toliko znanje ili nezeli dase bruka neknam kaze javno da nesto nezna nije sramota  pozdrav svima
Odgovori
Ajduk, neinteresuje me vise ni ti ni tvoj prijatelj Coky ni vasi postovi i izjave.....Niti vas vredjam niti komentarisem,zelim vam puno srece u ovom poslu i sto dalje od mene...Pozdrav
Odgovori
Hvala gospodine branko tose na srpskom jeziku kaze "postovane kolege ja kao guru na ovom forumu NEZNAM znacenje slike "
Aja kao hobista kazem"DA POZNATOMIJE TUSU BILI ZAVOSTENI PLANOVI  KOISU OTISLI MNOGO RANIJE I TOJE ZA NEKO DRUGO MESTO",
HVALA GOSPODINE BRANKO STOSTE NAS ISPOSTOVALI SVIJIM ZNANJEM IJAKOSAM pocastvovan vasim poznavanjem ovog sporta prijatno u daljem radu i srece koja cevam biti jako potrebna sobzirom na vSem ogromnom znanju na kom vam netreba zaviditi,
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)