Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mosor
(08-09-2018, 09:53 AM)Ajduk1974 link Piše: POZDRAV VELIKI GURU BRANKO JA SE NALAZIM NA BABINU GUZICU AKO HOCES DA UPOZNAS AJDUKA DODJI DO 5H NA LADNO PIVO.
EVO GA COKY IDE OD CRVENU SUMU PA TI ODLUCI OCES LI NA LADNO PIVO ILI NA XXXXXXX
POZDRAV OD AJDUKA
P.S NE BRUKAJ VISE SEBE NI FORUM .........?

izbačena reč nekulturnog karaktera za javnu prepisk na web portalima

Pozdrav celoj ekipi sa BABINE GUZICE gde god se nalazila i šta god ona bila.
UPOZORAVAM da ću ograničiti pristup temi ako se nastavi komunikacija uvredljivim rečima i nedostojnim izrazima.
Javna opomena za člana Ajduk1974 koji je taj vid govora upotrebio!
Na svim forumima u svetu PSOVANJE NIJE DOBRO DOŠLO TAKO JE I NA NAŠEM FORUMU.
Svoje ne slaganje sa nekim dokazujte i prikazujte činjenicam i argumentima a ne psovkama.
Odgovori
Ajduku tebe sam smatrao za ozbiljnog tragaca, mozes da sedis ceo dan na babinoj guzici kada neznas o cemu se radi... Zamolio bi vas danekomentarisete i vi niste zapoceli temu vec Strselj... Zamolio bi Timpoloka,  pocelesu psovke  od takvih ljudi beze sa foruma...
Odgovori
Izvini Timpolok i hvala ti...
Odgovori
Nema na čemu Branko, pravila komunikacije su jasna i ko ne može da ih se pridržava neka svoju nemogučnost izražava na nekom drugom mestu.

Poštovane kolege sa i okolo ovog zvanog mesta koje je tema ove diskusije. Ja bih vas molio da bar malo objasnite vaš problem.
Dakle razumeo sam vas:

1. Mesto znate
2. Obilazite
3. Uslovno ukoliko je i Stršljen sa vama imate i neke papire

Onda čemu verbalna hajka na pojedine članove?
Ne treba tako.
Sve imate radite i uživajte u svom znanju i poznavanju stvari.
A da bude i od Boga sreće i da to što znate valorizujete što vam vaš moderator Timpolok od srca želi, kao i svakom od vas ostalih meni znanih i ne znanih kolega u hobiju.
Odgovori
Super moderatoru Timporlok izvinjavam se zbog mog nedolicnog ponasanja,i hteo bih da porucim da strsljen nije sa nama ali javicu mu se u pp i dacu mu sve sto ga zanima!!!
Odgovori
A gde si ti danas branko kod crvene sume. Mozda ne znas gde je..?
Odgovori
ja se necu izvinjavati nikome.JA STOJIM IZA ONOGA STO KAZEM.mozes ti da banujes,blokiras ili da me zabranis zauvek.razisli,ti GUBIS,ne ja.
kao doka da sam doticnu sveznalicu cekao ,prilazem slike.ne sve,samo odabrane.i da..zna se sta se trazi..

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Hvala za postavljene slike, dugo nismo imali nekih terenskih fotki. Što se tebe Coky tiče i nisu potrebna izvinjenja jer ti je razgovor sa kolegama ostao u granicama socijalno prihvatljivog.
A ti što se sučejavaš različitim mišljenjem i treba.
Treba mišljenja o terenima iznositi upoređivati samo tako može se koraknuti prema nekom od rešenja.
Razvijajmo temu niti nam treba nervoz niti prebacivanje a po najmanje prozivanje.
Odgovori
mogu ja i da predjem tu granicu,ali mi godine nekad ne daju. ja ne sedim kuci na comp i glumim glavnu facu u filmu,,uvek kad mogu izadjem na teren i donesem slike.mnogo puta vreme ne dozvoljava,priroda se promenila,otezano je 1000 puta ono od pre samo 20 god.i meni treba nekad pomoc.a ne mrsomudstvo kako znam sve.ponudio sam ruku prijateljstva svima,ona i dalje stoji ali samo ozbiljnim ljudima.
Odgovori
Za razliku od kolege cokiy za necu da izbacim ni odabrane slike a znam gdeje crvena suma  za razliku od branka takode ne moram da kupujem mesta i informacije jer jasam terenac a pojam babine guzice jako veliki  asa d pitanje za velikog guria branka  v  sta pretstavlja prva slika kolege jer jaznam pa hteo bih da veliki guru objasni ostalim kolegama . A ako nezna neka kaze da ja to  uradim nije sramota nekad priznati  da nesto neznas  a umalo zaboravih od danas svi koji zele da kupe informaciju ili mesto mogu da krenu licitaciju  u pp jasam spreman da prodajem za kes jer se ne kopcam odpozadi  pozdrav svima ja se nesu javljati neko vreme dok nam guru branko neobjasni prvu sliku
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)