mosor - Oblik za Štampu +- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum) +-- Forum: Zakopano blago u Sbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugaskoj (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-4.html) +--- Forum: Zakopano blago u Srbiji (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-23.html) +---- Forum: Oglasna tabla (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-28.html) +---- Tema: mosor (/thread-5619.html) |
mosor - strsljen - 03-09-2018 nov sam ovde,a interesuje me babina guzica.imam neke planove,al neznam gde je.moze neka pomoc? Odg: mosor - plandzija - 04-09-2018 Znam ja . Samo sto se danas zove malo drugacije . Odg: mosor - coky75 - 05-09-2018 znam i ja,zove se isto.samo sto je vrlo zajeban teren..ja se stim ne bih zajebavao.. Odg: mosor - Timpolok - 05-09-2018 Pozdrav, primetio sam da se daju odgovori našem kolegi koji je zamolio za neki vid pomoći ali nikako na onaj način na koji je čovek zamolio. Jasno je da je kolegi potrebna lokacija zvanog mesta. Ovde se svi izjasnjavate da znate gde je to ali mu traženu informaciju ne dajete. Čovek se dovodi u nove nedoumice jer se govori i o promeni naziva ali mu se čak ni promena imena ne saopštava. Dragi moji hobisti pomažimo jedni drugima bar u tim jednostavnim stvarima koje znate i možete reći. Onda će ovaj naš forum biti mnogo lepše mesto a hobi interesantniji a možda i isplatljiviji. Evo ja javno molim da kolege koje su rekle da mesto znaju kažu svom novom saborcu koji je zamolio za informaciju. Unapred hvala. Odg: mosor - strsljen - 05-09-2018 pozdrav timpolok,stvarno sam u nedoumici i ne samo to vec sam i zabrinut zbog opasnog mesta.mislio sam da su drugaciji ovi forumasi .nisam ocekivao ovakvu dobrodoslicu. Odg: mosor - Timpolok - 05-09-2018 Ništa ne treba da vas brine, što je mesto opasno, sve dok ga ne posetite i pogledate sami. U ovom hobiju sve što niste videli svojim očima treba uzeti sa nekom merom rezerve, uvek u životu neke stvari različiti ljudi dožive na drugačije načine jer iz X-Y razloga imaju drugi ugao gledanja na istu stvar ili problem, u ovom slučaju lokaciju tzv. "zvano mesto". Eto sad prilike i da kolega koji je izneo informaciju da je mesto "opasno" može da predoči u čemu se ogledaju terenske opasnosti koje je imao u vidu kad je to rekao. Što se tiče dobrodošlice kolege su uvek tako pomalo "filozofi" prema novom saborcu ali znajte kao u svakom društvu ovde ima dobrih ljudi spremnih da pomognu ali naravno ima i onih koji su zaokupljeni svoljim poslom pa budu zato ponekad i grubi, možda manje ljubazni.... No da ne solim više naviknućeš se. Odg: mosor - coky75 - 05-09-2018 zato sto sam se usro na babinu guzicu,eto zato.nisu ni oni bili ludi da ti to daju na dlanu,zapamti strsljen.osim toga ja sam rekreativac jos od 2011 god. a u ovome sam preko 30.eto informacije za ostale forumase.ne znam samo kako ovi dobise titule profesionalca,guru-a,sensei,kraljevi,carevi...jel to po nalazima ili pisanju statusa? ok,2011 sam pitao u pp plandziju za pavlov kladenac,rece da je odradjen,sto ja sumnjam da je skroz odradjen.i nije u dusnik,plandzija,pa se javi nekad makar i u pp na objasnjenje,mozda i ja gresim.a i sambih voleo da mi kaze kako se sad zove ta famozna babina guzica,mozda ni ne znam da se tako zove. nemam nameru nikog da odbijam od ovoga,mogu samo da pomognem,pa stim u vezi sam napisao da je opasno,zbog mnogo cega-razmisli strsljen.. puno srece... Odg: mosor - Timpolok - 05-09-2018 (05-09-2018, 02:24 PM)coky75 link Piše: zato sto sam se usro na babinu guzicu,eto zato. Šta se desilo, podeli iskustvo da neko još gore ne strada osim što bi se uneredio. (05-09-2018, 02:24 PM)coky75 link Piše: ok,2011 sam pitao u pp plandziju za pavlov kladenac,rece da je odradjen,sto ja sumnjam da je skroz odradjen. Ili putuješ kroz vreme ili menjaš registracije ko gaće. Ovaj nik ti je registrovan ove godine, nikako mi nije jasna ta potreba da se "reinkarnirate" iz sezone u sezonu. Elem, kažeš PAVLOV KLADENAC i veli Plandžija odrađeno pa mogao bi onda pošto je potpuno odrađen i zna pouzdano da jest da nas odvede na odrađeno mesto, pojedemo, popijemo počastimo se izveselimo i PAVLA skinemo ODRAĐENOG sa dnevnog reda. (05-09-2018, 02:24 PM)coky75 link Piše: nemam nameru nikog da odbijam od ovoga,mogu samo da pomognem,pa stim u vezi sam napisao da je opasno,zbog mnogo cega-razmisli strsljen.. Kako da čovek početnik govorim o novom kolegi uopšte razmisli kad mu nije dat nijedan argument osim "mnogo čega" a ono što je pitao osnovno gde se nalazi taj toponim nije mu odgovoreno. Odg: mosor - strsljen - 05-09-2018 bas tako,ja sam napisao za Mosor jer sam negde nesto procitao da je tamo.sad neznam sta je toliko opasno.nisam trebao ni da pitam..nema veze Odg: mosor - coky75 - 05-09-2018 to jemojelicno iskustvo,nisam strasljiv,ali sam se tada uplasio malo vise.a vidim da tebe vise zanima lokacija nego doticnog novajlije.hahaha.. osim toga ja se licno ne poznajem sa plandzijom,pa njega pitaj da li je istina ovo sto govorim..i ovo mi lici na ono u skoli kad razredna pita nekog pa kad ovaj ne zna onda dize druge da mu kazu gde je..ti kao superultra moderator bi trebao da znas mnogo stvari pa nas da upucujes,ovako ispadde da ti mi odrzavamo forum. nezelim da se prepirem sa tobom,samo mislim da forum treba da ima neki podsticaj vise.ovako je svedeno na clanove,koji se svojski trude da izmame info a da ti nista ne daju. P.S stvarno nisam siguran da li sam bio pod ovim nikom,a mislim da jesam,a znam da je bilo odavno..mozda i ranije od 2011..neznam. |