Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mosor
ma sve naucnici sa planovima,a na terenu pa tu je,a gde je,pa tu je..kao znam al ti necu kazem...svakakvih znakova ima,al ih treba nadjes.pa i kad nadjes,nije kraj dok ne dodjes do kraja.
lepo kazs ajduh,jedan golem Cvetko ce ostane.al jaci je kompleks ,to je cudo.
Odgovori
Vidim koliko vam je znanje, za babinu guzicu na ovu temu je pisano najmanje deset tema. Samo sto niko nije hteo da stavi gde je to nego mesta okolo babine guzice.  Tacno je da na ovom forumu fale dobri tragaci imah ali nedovljno. Neznam dali je strsljan sa vamavili ne..
Odgovori
Nije za tebe guzica, sedi si u korman i glumi facu
Odgovori
Ah, da evo pijemo pivo i smejemo ti se. Pozdrav od nas trojice. Pozdravi i komsiju trza.. Za razliku od tebe on ima praksu. Pa samim tim zasluzuje postovanje.
Odgovori
Šorom šajke a dolinom čeze!  :o
Šta ste napravili od babine guzice...
Čemu ovo peckanje redom?
Odosmo skoro van teme, ajde da vidimo šta se ne uklapa ja vam i sliku postavio, i opet ispadne da neko zna da je na drugi kraj.
Aman ljudi to je samo toponim šira lokacija čemu štekanje i kalkulisanje?
Šta se desilo sa svima vama ili nama zajedno kroz ove godine?
Odgovori
Hvala, nastavite se da smejete sto se tice tvog znanja mnigo si tanak sa znanem. Zato ti i nissm odgovorio. Tebi i tvonim pajtasima zelim sve najbolje u ovom hobiju....
Odgovori
Upravu si nranko samo nije deset tema nego malo vise a janisam sa nikim u konbinaciji vec solo igrac drugo  jane bolujem od titula  i zvanja  a moja sreca je u tome stosam upoznao stare ljude koi su znali dosta toga a odavno su pokojni a bili su jakl zajebani igraci a stose tice planova  i fals i originali puni su igre reci tako da treba citati medu redova jer nije sve kako je vuk reko branko i na tarabu pise picka ali corak  zato se vratite u teme jer ja skoro sve stosam stavio  je odgovor odradeno e od sledece nedelje pocecu da izbacujem jos trazene znakove pa davidim znanje ali znakovekoje nisam video na forumu
Odgovori
Bravo ajduk. Barem neko konkretan. I jasan. A ja cekam od sutra branka na babinu, docek pocinje od svodje ili stupnicu.
Odgovori
Haha vi stvarno nemate pojma gde je babina guzica i o cemu se radi...
Odgovori
POZDRAV VELIKI GURU BRANKO JA SE NALAZIM NA BABINU GUZICU AKO HOCES DA UPOZNAS AJDUKA DODJI DO 5H NA LADNO PIVO.
EVO GA COKY IDE OD CRVENU SUMU PA TI ODLUCI OCES LI NA LADNO PIVO ILI NA XXXXXXX*
POZDRAV OD AJDUKA
P.S NE BRUKAJ VISE SEBE NI FORUM .........?

*Izbačena reč nekulturnog karaktera za javnu prepisku na web portalima
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)