Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UKLETI GRAD U STAROJ PLANINI
Zamke koje se same aktiviraju posle obavljenog posla mora da imaju punjenje.Jedino logicno objasnjenje je da postoje sudovi koji se pune vodom koja nateze oprugu po obavljenom poslu.Za takav mehanizam se prica da postoji u SMUKOVOJ JAMI na Greben planini.
Odgovori
starih gradova na Staroj brate koliko hoces Smile
Odgovori
Sve prazne price. Ajd,ako nadjete nesto,a nesmete da udjete,da vas nebi spopalo prokleststvo ili "uvatile zamke,evo zovite mene,ja cu da se zrtvujem za Vas,drugarski.
Odgovori
brat moze si spreman za sve.a ja cuti pokazati sve i videti smokovu i malu smoku do nega i ulaaz do gradu i jos nesto kontaktiraj i pisi pozz
Odgovori
Ima hrabrih i ludo hrabrih  .Setih se kad sam kao dete silazio u rupu kopanu za bunar jer je morala da se razbija kamena ploca na osmom metru a ljudi l koji su kopali nisu hteli da rizikuju.Teca bolestan  nema ko drugi pa  su mene korpom spustili dole.svetlo sve manje i manje voda curi sa zidova odpada po neko parce zemlje....E reko u sebi samo lud moze sam da pristane da bude ziv zakopan...Cekic i spic u ruke cuknem malo a gledam gore dali ce da se zemlja urusi..  Posle nekog vremena sam lupao po ploci kao da sam napolju.. 
Rece kolega da oce da se zrtvuje za kolege  pa ajduci su i trazili zrtvu kurban  medjutim  za mene je zivot svetinja i nema tih para za koje treba  zrtvovati zivot prijatelja junaka. Treba biti mangup ali ne onaj glupi  koji skace zagoljenim dupetom u trnjak i nadati se da ce ostati celo.....
Onaj koga nije od nicega strah obicno  ne postuje ni svoj a ni tudj zivot  a to brale nije dobro...U smokovoj rupi su mnogi hrabri ljudi poginuli  .A koliko je njih koji su sami isli u rupe i pecine zemlja progutala a da se i nezna ni gde a ni  kad ?Oni su posto su isli sami bili najhrabriji ali jako kratko vreme......
Odgovori
Nego di su oni Pirotjanci sto pricase u onu reportazu da su nasli i krune i zlatne stolice  u okolinu  na Pirot sto podjose za Beograd  ??? 
Odgovori
Pa nisu PIROTIJANCI ni indijanci nego PIROCANCI . I ja sam od tih . Ali nismo mi vranjanci pa da kod nas nema laganje Smile  ;D ima bato , a jos kad se popije neka pa ako je tu i televizija ..... Cudno da nisu isusa vaskrsli OPET. Pa ti brate ko da neznas sta je redovna zanimancija u zimu ovde , Rakija i price o zlatu a kad dodje prolece na posao pa se nema vreme za nista . Uostalom proveri ti malo po sluzbi da vidis da nisu stvarno bili u beogradu pa su sad negde na nekim ostrvima i suncaju dupe negde... Tongue
Odgovori
Ko sam ja brale da proveravam?Svrlizani imaju pametnija posla  ,da pune svoj uvek prazan Svrliski dzak....Nego stvarno gledah na televiziji....A sto se suncanja grbine tice  mozda i suncaju  ako su dobili preko grbinu...Sto se tice Pirocanaca nikada nisam cuo nista lose vec naprotiv uvek su pravi profesionalci i posteni brale posteni a to je retkost danas videti  pogotovo u ovom sportu...
Odgovori
Ma,ko juri "golim dupetom u trnje"...ma,jok,..."brale",to nesto nije shvaceno kako treba. Ovde se radi o tome,da svi,kao,traze nesto,ali im se neulazi u "mrak"!!!???  Pa,kako da nadjete,rodjaci,onda to sto trazite? Da li se po Vama to sto trazite nalazi sve na povrsini zemlje ili ulazu u "rupu"? Nemoze to tako. Inace,ovo sto ja napisem,ponekada,komentar i slicno...vise je "edukativnog" karaktera,za razvijanje mozdanih vijuga,ali,ako citas samo ono sto pise,a necitas izmedju redova...e,onda je to druga prica i onda je i jasno nerazumevanje onoga sto pisem. Kako neko cita planove i mape...samo onako kako je napisano ili tumaci to isto? Sve treba da se tumaci prijatelju,jer,zajeban je ovo "sport" kako ga je neko nazvao. Kada bi i te,pomenute,bunardzije,tako razmisljali,nigde bunar nebi imali po Srbiji,jer bi se svi plasili da ih,nezatrpa zemlja. Bili bi svi zedni,rodjo moj. A,ima jos nesto sto mi je pobudilo paznju....po drugi put na ovom forumu citam,prozivanje,da je neko u nekoj sluzbi ili je pri sluzbi ili ima nekakav kontakt sa NEKOM sluzbom. Veoma zanimljivo,mozda bi ostali drugari,malo vise trebali da razmisle o tome,a ne o mom "golom dupetu u trnju". Jer,druzba je druzba, a sluzba je sluzba i neverujem da se tek tako nesto,slucajno pojavljuje,na forumu,o nekima koji imaju afinitete prema odredjenim sluzbama. Inace,Jug je poznat po "kadrovima",tako da me nebi iznenadilo,da i ovde postoji "monitoring" aktivnosti naseg cenjenog clanstva,sto bi trebalo uzeti u obzir,kada se komunicira javno. Jeste da je ukinut "verbalni delikt",kao delo,koje snosi odredjenu odgovornost,ali,posto vuk dlaku menja,ali cud,nikako...treba biti obazriv,u svakom slucaju. Jer pojedine jedinke ovog naseg drustva,iako se deklarativno,ali samo verbalno,priklanjaju Bogu,jos im u dusi sija zvezda petokraka,koja ume ponekada da "bljesne" kada se najmanje nadas.

PS......Hvala na paznji i ko razume,shvatice.
Odgovori
Ma  podseti me na vic o dva drugara koji su pecali na Nisavi skobalja jedan preko puta drugoga  .Jednome alatka stoji uzvodno a on vadi ribu  na svaku voznju...Ovome drugome alatka stoji nadole nizvodno i on vadi na svaku voznju....Napunise cuvarke za par sati i jedan drugome rece:A bre kolega ti  drzis motku  uzvodno ja nizvodno i racepismo gi  kako li vataju oni sto im  motka stoji pravo?E kolega ti sto im stoji pravo  nisu ovde u Nisavu vec kod nase zene....
E isto ti je i  ovde kod nas  dok mi ovde ubijamo vreme  neki  kopaju i vade.A fala bogu da ima i oni sto prate situaciju  pa nebi ni bilo interesantno.Imedju svu zajebanciju istrci i nesto interesantno za svi nas... Svako radi svoj poso.I trudi se da ga radi najbolje sto ume i to sve vreme non stop. Forum je javna stvar i na izvolte je svima i svuda po ovaj bel svet.
I Radojku Trickovicu Sojtaru  su nudili da bude sreski nacelnik aon ajduk znao je da to nije za njega  dece Svrlizanin  da sedi mirno i da ne bije boj.Odbio je i nastavio da radi ono sto najbolje zna da cuva granicu  i  plasili su ga se i Srbi a i Turci.....Strog a pravedan pa kome kapa a kome carapa...
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 43 Gost(a)