15-03-2012, 12:46 AM
Slazem se ja sa tobom,upotpunosti...nego me iziritira,tako,poneka "sitnica" koja strci i bode oci. Znas za onu,ko o cemu,kurva o postenju,a mene to,mnooogo nervira,pa zato i volim ova moja mala "sabrana dela" da piskaram.Jednostavno,mrzi me,kao pojedine,da cuvam to u sebi,pa iskoristim cim se ukaze prilika,a mnogi to rade. To mene strahovito nervira,zato sam se dugo sam vucarao po vukojebinama,nisam zeleo "drustvo",prijalo mi da sam vuk samotnjak,jer nemogu sam sebe da zajebam namerno,a i ako zajebem,sam,sam kriv...shvatas? Mada,nadu mi ulivaju pojedini ljudi na ovom forumu,kojima se moze prepustiti deo odgovornosti za odredjene pokusaje. Naravno,covek se uci dok je ziv,pa nije ni cudo da i nakon 43 godine zivota,vidis da nije bas sve izgubljeno...a,to mislim,na nadu da LJUDI jos postoje medju nama. Jeste da ih je malo preostalo,tako da je moja "sreca" jos izrazenija sto sam naleteo na takve. Jezim se od onih "cekalica" na informaciju,kojih,vidim,ima bas,oho...dosta. Svi bi,nesto,a nenude,nista. Jos nisam cuo da to tako moze da funkcionise na taj nacin,oduvek je bilo,da bi dobio,moras i da pruzis...bar u mom kraju je tako. A,sto se tice ovih sto "vade" dok mi piskaramo ovde...neka ih,nek vade,i da Bog da imali mnogo srece u tome,jer Bogu hvala,niko od nas SIGURNO nece biti taj koji je izvadio "poslednji" dukat iz zemlje,to je sigurno,bice toga za sve. I za nas i za one alave. Dok je leka,bice i sveta,rekli bi stariji,zato se treba potruditi i biti covek,makar malo...nemora niko da glumi majku Terezu,pa da bude "dobar" do bola,ma,jooook...samo malkice je dovoljno,jer to je ono sto nas i cini ljudima . A,za neljude se nesikiram,njih je oduvek bilo i bice ih i nadalje,samo se trudim da ih neprimecujem u tolikoj meri,da bi mi zagorcavali zivot. Jednostavno se sklonim u stranu i "kopam svoju rupu",pa,ako bude-bude,ako ne...kopamo sledecu i tako u krug. Naci ce se,valjda,nesto i za nas obicne smrtnike,a i ako nebude...ma,ostace makar,uspomene,na popijene casice i prazne price koje itekako umeju da razvesele dusu.