Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UKLETI GRAD U STAROJ PLANINI
Slazem se ja sa tobom,upotpunosti...nego me iziritira,tako,poneka "sitnica" koja strci i bode oci. Znas za onu,ko o cemu,kurva o postenju,a mene to,mnooogo nervira,pa zato i volim ova moja mala "sabrana dela" da piskaram.Jednostavno,mrzi me,kao pojedine,da cuvam to u sebi,pa iskoristim cim se ukaze prilika,a mnogi to rade. To mene strahovito nervira,zato sam se dugo sam vucarao po vukojebinama,nisam zeleo "drustvo",prijalo mi da sam vuk samotnjak,jer nemogu sam sebe da zajebam namerno,a i ako zajebem,sam,sam kriv...shvatas? Mada,nadu mi ulivaju pojedini ljudi na ovom forumu,kojima se moze prepustiti deo odgovornosti za odredjene pokusaje. Naravno,covek se uci dok je ziv,pa nije ni cudo da i nakon 43 godine zivota,vidis da nije bas sve izgubljeno...a,to mislim,na nadu da LJUDI jos postoje medju nama. Jeste da ih je malo preostalo,tako da je moja "sreca" jos izrazenija sto sam naleteo na takve. Jezim se od onih "cekalica" na informaciju,kojih,vidim,ima bas,oho...dosta. Svi bi,nesto,a nenude,nista. Jos nisam cuo da to tako moze da funkcionise na taj nacin,oduvek je bilo,da bi dobio,moras i da pruzis...bar u mom kraju je tako. A,sto se tice ovih sto "vade" dok mi piskaramo ovde...neka ih,nek vade,i da Bog da imali mnogo srece u tome,jer Bogu hvala,niko od nas SIGURNO nece biti taj koji je izvadio "poslednji" dukat iz zemlje,to je sigurno,bice toga za sve. I za nas i za one alave. Dok je leka,bice i sveta,rekli bi stariji,zato se treba potruditi i biti covek,makar malo...nemora niko da glumi majku Terezu,pa da bude "dobar" do bola,ma,jooook...samo malkice je dovoljno,jer to je ono sto nas i cini ljudima . A,za neljude se nesikiram,njih je oduvek bilo i bice ih i nadalje,samo se trudim da ih neprimecujem u tolikoj meri,da bi mi zagorcavali zivot. Jednostavno se sklonim u stranu i "kopam svoju rupu",pa,ako bude-bude,ako ne...kopamo sledecu i tako u krug. Naci ce se,valjda,nesto i za nas obicne smrtnike,a i ako nebude...ma,ostace makar,uspomene,na popijene casice i prazne price koje itekako umeju da razvesele dusu.
Odgovori
Sto se mene tice u  Nadu lezi spas  .Bez nasu Nadu nema nista ,zabrljao bi kompjuter sigurno!!!
Odgovori
Sto se tice ,,sluzbi'' .Znam da sam imao poprilicni dosije a moguce je da ga i sad imam samo sto vise nije moguc uvid u isti . Ako ih interesuju ovakve bezvezne stvari onda tesko ovoj drzavi Srbiji. Ako ih JA interesujem zbog moje aktivnosti na ovom i slicnim forumima mogu da im porucim samo da MOGU DA ME UHVATE ZA ONU STVAR (KAO STO SU TO CINILI I DOSAD).
  PS  Ja inace veoma pazim na svoje izrazavanje i trudim se da vodim kulturnu konverzaciju ali prosto nisam mogao da odolim .Izvinjavam se ostali clanovima zbog vulgarnosti.
Odgovori
DRUGARI
Ovo sto sam napisao za sluzbu bilo je samo peckanje , pa ko se nasao  ,  nasao . Ja sam posle nekih natpisa ovde imao bliske susrete prve vrste i zato sam to napisao , Bio sam ljut . Inace vec duze vreme me muci jedna uznemirujuca misao . Ja sam ovde skoro jedini koji je sa pravim domenom i koji nista nije sakrio . GLUPO SA MOJE STRANE . I zasluzio sam da me to snadje kad cackam mecku . Mislio sam da se ovde radi o postenju i razmeni misljenja . A da nas prate  PRATE NAS . U to sam potpuno siguran .Moram vam reci da je sreca sto sam non stop pod nekim kreditima inace sam jebo cvorka . POZRAV i ne zamerite .
Odgovori
Imao sam i ja razlicite provokacije .Kao nude nesto na prodaju pa da li mogu da ih povezem sa velikim igracima i sve nesto u tom smislu . A ne znaju da veliki igraci ne gube vreme na ovakvim forumima nego rade .Sto je najgore kad god se u ovoj zemlji otkrije neka organizovana kriminalna grupa uvek se ispostavi da je na vrhu te organizacije ,,sluzba''. Onda se oni vade da su to samo pojedinci koji su se odmetnuli i koriste polozaj za vlastito bogacenje. Poznajem mnoge bivse i sadasnje ,,UDB-ase". Tu skoro sam imao razgovor sa jednim penzionisanim pripadnikom SID-a(Sluzba za informacije i dokumentaciju tj spoljna obavestajna sluzba bivse SFRJ ). Covek mi se zali kako ga deca cesto prekoravaju kako njegove kolege imaju milione dolara a on bednik zivi od mizerne plate. Njegov jedini problem je taj sto je uvek posteno radio svoj posao u interesu svojeg naroda. Zato porucujem onim provokatorima da ukoliko zele da se ukljuce u posao glavne igrace potraze medju svojim sefovima a ne na ovakvim forumima.
Odgovori
Ma batalite ,  njima je to posao..  Meni je ovo ventil  za mozak bar se nasalim ako nista drugo  a i zakacim onako sa strane ponekog drcnika koji  smatra da svet postoji samo da bi njemu bilo lepo...Za takve ne vezujem na rudi  nijedan granicni cvor  vec ide kolko moze do kraj.Pa probam za svaki slucaj dal moze jos malko napred...
Odgovori
Super,posto smo "razresili" vecitu dilemu oko "patriota" i "izdajnika",nastavljamo dalje nase male sarene laze. Sto kaze,Gospodin APIS,idemo dalje...kao u onoj nasoj staroj seriji.
Odgovori
Uvek braco sa srecom !
Odgovori
Ma sa zdravljem i srecom u isto vreme.Ina Titaniku je bilo zdravih  ali nisu imali srece  ....Nego kolega sto se mene tice nema sarenih laza i sve znake sto pomenuh  do sada postoje i znam za njih.... Kroz vecinu komentara se provuce i malko humora ali i on  je koristan.Svi rebusi nisu reseni  ima toga dosta medju kucama pod temeljima naselio se narod i tamo gde nekada nije bilo kuca....Isto tako gde  je nekada bila cistina sa koje se  jedino  mogao baciti pogled na crkvena vrata sada je gusta suma itd....  Ma ima  ibice jos dugo jedino ako ovi nasi opet pocnu sa nekim novim koridorima    ocistice jos malo...  Sto se tice tog  podzemnog  jezera  itd jos pre desetak godina sam cuo da su ljudi prosli i to....
Odgovori
E da su prosli ne bi se hvalili vec bi uzivali u svom tom bogatstvu . ni rec ne bi rekli.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)