16-03-2012, 10:52 PM
Podzemno jezero u klisuri jeste .
UKLETI GRAD U STAROJ PLANINI
|
16-03-2012, 10:52 PM
Podzemno jezero u klisuri jeste .
17-03-2012, 12:30 AM
To ti je slicno ko bod u gostima .Zene vole one koji zanaju da cuvaju tajnu ali posle nekog vremena se zapita covek a cemu sve to ako niko nezna?Slicno je i sa sportom.... Dok su stabilni sve je u redu ali cim pocnu da gore licne i da se pali tabla za osigurace i da dimi oseti se i to daleko......Retki su oni koji ostanu zdrave pameti kolega....Obicno prolupaju pre ili kasnijemada ruku na srce ima i stabilnih koji to otkriju svom nasledniku tek pred smrt...
A i nebi sve to ostalo toliko u zemlji zakopano da je ostalo vise njih u zivotu obicno jedan ili nijedan...
02-04-2012, 09:13 PM
Ja ovde ne mogu da ukapiram o cemu se radi.Pricate o ukletom gradu na staroj planini a pominje se vlaska planina.Da li je to isto mesto
04-04-2012, 04:22 PM
stara planina samo se spomnuva da vi pomognam da ne se macite ja znam koj i sto mu treba neka pise
07-05-2012, 12:50 PM
Prvo
Grad pobede je rimska topionica u kojoj su topili rudu 2.Nalazi se na mestu gde je rudnik .....!? 3.Sve ovo sto covek napisa i ostade ziv je Bugarska laz.Ovo je za scenario za Indijana Dzons 10 deo hahahaha 4.Malo vise citajte istoriju svog kraja 5.Na tom delu S.planine nema krecnjska pa ni pecina vec ima....!? Toliko za sada
07-05-2012, 02:54 PM
drugar tuka malce si vo pravo za topionica kasi da ne e bunar i posle skali tolku ot mene poz
10-05-2012, 09:43 AM
Znam ljude koji su tamo radili 2 godine mislim da je samo nekolicina sada ziva. Kopali ljudu i kopali i kopali kako mi je pricao jedna starina iz njihove grupe. - "Dodjemo da kopamo ,dodju "pticici" saviju gnezda ,mi kopamo , izlegose se "pilcici' mi kopamo , odose na jug mi i dalje kopamo i tako dve godine"
Pa sta iskopaste - " Iskopasmo bunar 30 metara, izlagani jedan sas plan tu je kao zatvorno pa stavljena ploca doneta sa srednje cuke, teska 9000 oke.Ma nema toj sine" To sam cuo mnogo davno. Zainteresovao sam se da vidim o cemu je rec. I uspeo sam da dodjem do veoma tacnog objasnjenja sta je to? Ima malo istine da jeste Rim i za sada toliko.... Pozdrav
10-05-2012, 12:35 PM
Grad mislite taka se naogja mnogu pametni bea da znete znaci treba ot tolku mnogu zemja vo svetot ima a samo malce otvor da najdes kolku sto e eden bunar i ne e lesno i nemose da se najde kosac mnogu poz
11-05-2012, 04:54 PM
Kao prvo na ovu temu nisam se hvalio kao sto neko na forumu napominje vec opominjem da nije zajebancija da se ulazi na to mesto jer niko nije ostavio na izvolte,kao drugo nisu nikakve price za indijanu djons verovatno se malo bavite ovim sportom pa se tako prica,kao trece nije bila nikakva topionica tu niti rudnik vec nedaleko od grada pobede,kao cetvrto postoji više ulaza u „zlatni grad". a nalaze se na Vlaškoj planini nedaleko od dimitrovgradskog sela Poganovo,kod vrha Tri čuke na Staroj planini i na jos jedno mesto nebitno gde plus sto ima ventilacione otvore.a svako ko bude uso tamo ako bude uso neka mu je sa srecom.toliko od mene hvala...
11-05-2012, 08:06 PM
Zdravo Zmija
neznam ko te je naljutio. Voleo bih da malo komuniciramo bez nervoze. Da menjamo misljenja i agrumente. Samo tako mozemo doci do uspeha. Udruzeni i sa puno poverenje i nesebicnosti. Nas zivot je prekratak i nismo veciti. Ajde da malo otvorimo karte. Unapred , ako neko misli da je najpametan pa moze sve sam vara se. Prvo " Smukovih pecina" ima na tri mesta. Jedno i kod nas u okolini Vranje. Kod Poganova ima Smukova pecina ali nema veze sa tri cuke. Previse su Brate udaljeni jedno od drugog. Postavicu ponovo znak 'Smukova glava" ali za Poganovo. Neznam ima malo zainteresovanih za komunikaciju. Pa da se jave ako su videli znak. Ulaza u grad ima nekoliko. Navescu mesta a osvrnucu se na " smukovu rupu" u selo Bela. Ulazi iz ojkinaca iz Besnice Iz Bele sa ventilacionog otvora ... Sta mislis da si ti neko u toj druzini da li bi ostavio neki ulaz recimo na 3-4 arsina ...Da !Ali bi ostavio prepreke. Kada smo kod prepreke moram da kazem ljudima koji idu samo po povrsini sa aparatima i nisu videli ni jedan tunel a kamoli nesto jace..Nema perpetum mobile . Podatke koje imam pokazuju jednu napravu slicnu dva spojena meha(meh za neupucene kao kod kovaca) kada stane covek na kamen on svojom tezinom pokrene vazduh u mehu i otrov ti dune u lice i... Neko ce reci da je to istrulelo ali nije tacno. Pre izvesnog vremena sam pitao na forumu da li neko zna gde je bio kanap koga su isekli (star 2000 god.)a nije istruleo.Valjda ce se ljudi oko Poganova javiti!! Gde je mala planina??? Pozdrav cekam bilo kakve reakcije i "mislim ne`mo se ljutis" |
|
|