Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metalne rašlje
raslje smiruju,a i ti me dosta smirujes,jer kad citam tvojhe komentare,uzivam i tesim se da ima i ludji od mene hihihih,pozdrav
Odgovori
to nemogu da se slozim sa tobom kad si ti tu ja nisam najgori

ne zaista bio se zabrinuo za tebe zima mislio sam da te nisu stavili na LED ovi mekedonsko beogradski mafijasi banebg i ovi tvoji
priznaces da su zeznuti
ja zvao da pitam reko da urgiram da te puste
kazu ma bas nas briga za SARAPT njemu treba paznja ima nekih problema iz detnijstva nije ga mama mazila pa sad trazi paznju ko da gubi vreme sa njim....

eto samo da znas da ja brinem za tebe i hocu da pomognem drugaru ....mada ti mene bas negotivis nesto ali nema veze ipak si ti moj jedini pravi prijatelj ovde
ovi ostali samo nesto yajebavaju i neozbiljni su

I NIKAKO DA SKONTAJU STA JE MONETAR A STA DLBINAC BAS SU TAKI I TAKI
SA MONETAR TRAZIS MONETE I TO JE PROTIV ZAKONITO
A STA TRAZIS SA DLBINCI ..... TO JE ZAKONITO
RASLJAMA TRAZIS PROTIV ZAKONITO I ZAKONITO
I STA TU IMA NEJASNO.......

JA RADIM SAMO ZAKONITO PLUS SRADJUJEM SA POLICIJOM IMA DA VAS APSIM SVE OD REDA VIDECETE VI SVOJE RASLJE

Odgovori
pojedinci sa foruma bi trebali da se prijave kursadzijama, mozda bi ih i primili da odglume neku sporednu ulogu koja sigurno nebi bila duhovita.
Odgovori
lelel bodo.pocna i so policija,mafii,a to nije dobro,neznam kakva ti je bila zadnja terapija,ali ocigledno nije bila dobra,ide na loso,mora da ti pojacaju doze,poceo sam da se brinem od tebe,jer ako produzis ovako pitanje je na vreme kad ces poceti da se igras i sa igracke automobile,trakotrce,kamionce,a ne daj boze i sa kukle,polako druze malo smiri se,ako ti treba pomoc tu smo,pozdrav
Odgovori
igram se avioncicima imam celu kolekciju ;D ;D

kursadzije nisu smesni ni u glavnim ulogama a kamoli u sporednim zalosno je to sve
da su kursadzije smesni onda bi gledao pink i smejao se nebi imao razloga da to radim ovde

volim da zapocnem kavgu jbg taki sam
sto se tice mojih odgovora drugari kakva tema kakvo pitanje takav odgovor nemogu da dam pametan odgovor na glupu temu sa jos glupsim komentarima
kad mi neko od normalnih clanova postavi normalno pitanje zaista se potrudim da odgovorim normalno jasno i glasno

ostali komentari sve po zasluzi  8) bitno da je nama lepo lepo se druzimo igramo i zabavljamo imamo i animatore
ADMIN je vaspitacica ko pretera i puno se zaigra dobije packu i ide u cos na sedam dana
sve u svemu drugari super zurka....do jaja
sasvim je normalno da se malo posvadjamo
pa deca smo boze moj opste je poznato da se klinci svadjaju zbog igracaka po meni to nije nista strasno ali opet ostajemo drugari i nastavljamo da se igramo i druzimo
Odgovori
pa zato sam te  i uvrstio u kursadzije sto uopste nisu smesni niti zanimljivi.
Odgovori
;D ;Dcuturica .....sta tebi prijatelju da kazem .....bas mi nista nepada napamet ......
zanimljiv si ti lik ocigledno i veoma interesantan ja lupam gluposti to stoji to znam ja i svi ostali

ali za razliku od nekih ovde ja sam svestan da sam nesvestan i kursadzija sam profi

sta da kazem za vas tako inteligentne elokventne prepametne ...drugari procitajte o cemu vi pisete kakava pitanja postavljate o cemu diskutujete
sesta cula paranormalne aktivnosti psihologija i parapsihologija ....bog te  j...........
drugari  :o :o

ejjjj bre koji kursadzije kakav pink pa vi ste zajebali indiske serije oni zatucani indici su za vas magistri doktori nauka
Odgovori
bodo ti si fico od kursadjije,i bas si zanimljiv,hihihihihihi,
Odgovori
CUTURICA je u pravu pojedince ne bi i u kursadzije primili da im ciste a kamo li da glume.
Sto sam napisao za raslje stojim iza toga neki moze samo da mi zavide sto ih imam i da kazem da ne koristim svoje sesto culo,vec mi one same pojacavaju BOIENERGIJU  vidim da neki nemaju poima o tome kao i na koji nacin raslje rade.
Necu da ih prepravljam kao sto bi neko iso samo na zlato,a sta ako je zlato u bakarnu posudu pa ga ne vide?
Ovako mogu i figurice da otkrijem.
Siguran sam u raslje svoje a detektor mi samo potvrdjuje njihovu sigurnost,i da ne ukljucim drtektor kad lociram sa raslje ja cu naci sta je samo ce malo duze potrajati ako je novcic u pitanju a sa detektor to mnogo brze nadjem.
Vidim ljudi gledaju mnogo crtane filmove pojedini ovde na forumu prepoznace se oni sami?
A sto idu pretnje da neki saradjuju sa policijom i da ce da hapse to me ne zabrinjava ni malo to su likovi jaki samo na recima na delima su p...e!I kakvi su onda to sportisti koji se odmah hvale sa policijom,kako sutra sa takvima da covekima poverenja id a izadje sa njima na teren  to  su za mene labilne osobe a nisu svesni da i oni mogu biti uhapseni?
Suvisno je pricati o takvim likovima vec ih trebamo ignorisati sta ce nam takvi,umesto da ponude saradnju da bi se nesto pronaslo a oni prete?
Verovatno su svesni one stare izreke ,,KO DRUGOME JAMU KOPA SAM U NJU UPADA,,pa nemojte se ljudi iznenaditi ako ih jednog dana ne bude vise bilo da pisu kojekakve postove na forumu?
Odgovori
POZDRAV SVIM RASLJARIMA I ONIMA KOJI MRZE RASLJARE.
Kako vise ne mogu da pratim raspravu jer citam samo odgovore sa foruma i vidim da se ovde vodi tooolika rasprava da ne mogu da procitam nista drugo do velike rasprave pa cak i uvreda.
Voleo bih da me svi razumeju na pravi nacin. Da li ja verujem u raslje ili ne verujem to sada uopste nije bitno. Bitno je to da ONAJ KO VERUJE RASLJAMA NEKA VERUJE. A onaj ko NE VERUJE NEKA TAKAV I OSTANE. ALI LJUDI NEMOJTE DA JEDNI DRUGI NAPADATE-- ZASTO TO RADITE?
Ne razumem onaj ko ne veruje zasto uopste komentarise temu i toliko VATRENO  REAGUJE.
I zato MOLIM VAS  nemojte vise da se prepucavate ko sta moze neka radi i ko u sta veruje neka veruje ili ne veruje.
Mnogo trosite reci i vreme  i vama i nama koji zelimo da trazimo IZGUBLJENO ZKOPANO BLAGO
Veliki pozdrav SVIMA nadam se razumevanju i ako neko posle ovog pisma pocne i moje pisanjec da komentarise, - e onda vam nema pomoci.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 40 Gost(a)