inace cika boda radi samo proverene stvari nista rakla kazala videla baba dok se svalerisala iza supe sa komsijom gori zlato
ili sanjlala tetka posle sexa sa tecom cup zlata
jok to drugari samo proverene dokazane lokacije i to dokazane od strucnjaka koji su skolu za to ucili
citas ucis edukujes se 21 vek je jebo ga bog iskoristi to
mante se babskih prica rusenja stena unistavanja svega zbog toga sto su sipke pokazale nesto na tu stranu
pa 100 komada x 25 eura glupost sitnica sta je to za vas koji nalazite 4 tovara blaga
doduse rasuti ali sakupio ih cika boda inace cika boda radi sa nekim krsevima fabricki modeli detektora
ako budem dobar ocete da mi date neke rasleje ili da mi pokazete neke lokacije
za ostatak bitnih i lepih slika iz iste price ali mnogoooo lepe slike moze dogovor ovako
ajd sad vi malo pokazete sta znata cisto da vidim koliko ste opasni tragaci rasljari i nalazaci
pa cu onda ja da nastavim sa slikama i videooooo iiii ma imam materijal za diskaveri kanal
e bodo pa tebe ne videh nigde na ovim slikama, koj ti je pa to dokaz, da nije nesto sa drugih sajtova ili mozda neka zaplenjena slika u mupu pa se kitis njome da si naso nesto sto bi ti reko nebi ti bio na ovom sajtu da se raspravljas sa svakim od clanova foruma.