Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metalne rašlje
JA SAM DAVNO NAPISAO DAO PREDLOG i UPUTIO POZIV
svima ko moze da locira zlato na daljinu IZVOLITE DODJITE I DOKAZITE na licu mesta
taj poziv je star bar godinu dana
odgovore i predloge koje sam dobio na moj poziv  su na nivou trogodisnjeg deteta
ili su ostali na ubedjivanju i filozofiranju na forumu pisanju gluposti i foricama iz obdanista

covek na geotecu je dao nagradu od 25000 dolara i uputio poziv na svetskom nivou svim rasljarima da urade to isto

i do dan danas nista nijednog junaka na megdanu mnogo junaka iz pozadine pozivaju na juris i navijaju niko na megdan da izadje
Odgovori
recicu ovo...kod svake opreme najbitnije je stelovanje u praksi...da se aparat izbazdari da ne pokazuje nista kad naleti na nebitne stvari...druga stvar, sto se tice raslji-to se moze i poistivetiti sa parapsihologijom...dakle, ako detektor emituje magnetno polje, covek emituje biomagmetno polje, a ko ne veruje u bioenergiju odbacice raslje u startu...s tim u vezi da napomenem da bilo da se trazi voda ili zlato rasljama, potrebne su specijalne sposobnosti, seto culo, duboka koncentracija i mnogo vezbe...
Odgovori
do jaja znaci treba da budem NINDZA POSTo SAMO NINDZE IMAJU 6 CULO
citao sam one romane nindze lesli eldridz americki nindza pit njegov pomocnik i naravno SUMIKO njegova devojka kunoici
znam da je lesli imao sesto culo koje ga upozorava na opasnost
cak sam godinama vezbao karate jogu neko vreme nindzicu
mozda mi se seto culo razvilo a da ja to i neznam  ;D :o

nema veze nebitno ja sam nindza imam 5,5 culo i ako jos malo budem vezbao dosticicu nivo 6-tog cula
pa na sve to dodam red psihologije pa red parapsiholigije+bioenergiju+tandara mandara

od sutra pocinjem da radim sa rasljama zaistinski

neka sila bude snama DZEDAJI  :'(
Odgovori
hihihihihihihihihihihhihi Wink Smile 8)
Odgovori
Svako na svoj nacin komentarise ja recimo sa moje raslje ne mogu da lociram kao pojedinci na 1~km,na 2~km ali mogu u krugu od 200 metra na toliko sam ih testirao i za sada me ne vuku na daljinu.
Iskreno receno.
Odgovori
Sladjanko, jesu li i te tvoje raslje sa diskriminatorom tj otkrivaju samo one dobre stvari a ostalo smece "ne vide" Smile ?
Bodo, znaci dzaba si trenirao sve te kineske, japanske ili brazilske vjestine ako nisi razradio 6-o culo, hehe. Da ti kazem kako se to vjezba..khm...okrenes ledja nekome, taj neko stane iza tebe na nekih 5m, i ti treba da se okrenes prije nego te on udari po ledjima...jednostavna igra, haha
Odgovori
Trazim dobrovoljca

Taj dobrovoljac ce uzueti jedan sraficegr koji cu mu ja prethodno dati sam, i da me sve izbode.
Odgovori
zasto be konane sto ti stana,sto se razocara tolku pa hoces da te neko rokne Wink
Odgovori
(09-12-2012, 07:51 PM)marduk1 link Piše:recicu ovo...kod svake opreme najbitnije je stelovanje u praksi...da se aparat izbazdari da ne pokazuje nista kad naleti na nebitne stvari...druga stvar, sto se tice raslji-to se moze i poistivetiti sa parapsihologijom...dakle, ako detektor emituje magnetno polje, covek emituje biomagmetno polje, a ko ne veruje u bioenergiju odbacice raslje u startu...s tim u vezi da napomenem da bilo da se trazi voda ili zlato rasljama, potrebne su specijalne sposobnosti, seto culo, duboka koncentracija i mnogo vezbe...
Slazem se sa tobom marduk1 da je najbitnije stelovanje u praksi (na terenu) sa svakim aparatom, samo nije mi jasno kako se steluju ove metalne raslje, da li se zavrcu usi operateru (umesto potenciometra) ili postoji drugi nacin...
Pozzz.
Odgovori
raslje mu dodju kao karte ili kugla kod gatare...znaci pomagalo..veci deo posla obavlja ljucko telo i senzibilitet..mada sve ovo zvuci neozbiljno i ne zameram onima koji se sale na racun toga, samo cu reci jedno-ONAJ KO SE OBOGATIO BILO UZ POMOC DETEKTORA ILI RASLJI, TESKO DA CE PONOVO DOCI NA FORUM DA VODI RASPRAVU..ALI DA IMA VISE KONSTRUKTORA NEGO OSTAVA SA ZLATOM U SRBIJI TU DILEME NEMA  Tongue
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 5 Gost(a)