Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
puls star 2
Big Grin jakog prijatelja imas na viokom polozaju  ti bas direktori muzeja ja sam cuo da ce prvi u djuzu a posle  njihovi prijatellji jer su normalno cim su prijtelji umesani u mahinacije a ovi sto prodaju detektore prodaju  ali ti ne moras da ides da sa njim tragas vec ga drzis u kuci na neku policu  ko suvenir ,  ;D ;D ;D pa zar ti  oruzje odobravaju da bi ti  koristio to oruzje ? to se odobrava da bi se uzela koja para  da bi radnici namenske primali platu  Big Grin Big Grin Big Grin a oruzje znas kako se izlaze izvadis iz sarzera sve metke i stavis u jednu limenu kutiju zasebno od oruzja koje imas i to drzis pod kljucem  a isto tako oruzje recimo pistolj drzis zakljucan u drugoj kutiji sefu praznog  ;D ;D ;D  e tako i sa detektorom  :o ;D ;D :o :o
Odgovori
Oružje nemam ima moj ćale on baš tako drži u furrolu.pravi ti ovu mašinu. Što pre to bolje iza tebei za nas sa nekom pristupacnom cenom dati pošaljem nekog kupca .stolar samo cepa stancuje .Pozdrav I SRETNA TI NOVA GODINA
Odgovori
Kad budeš pravio neki video klip nemoj više sa tom kantom uzmi prsten ili novcic ta masina ne zasluzuje test sa kantom .POZDRAV
Odgovori
Sretna nova godina !!! Wink
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 6 Gost(a)