Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ali-uzunova vodenica
djezve i fildjancinja (za kafe) ???

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Nema blage veze  8)
Odgovori
djezve  i šoljice se traze u vodenica u mrtvicu i ispod potkapinu ogaravenu.........to nije to...
Odgovori
ne se gleda bash dobro ama ne e toa
Odgovori
reko sam vec da su nadjeni u potkapinu gde je stena pocrnela od dim au uzunovu vodenicu se to ne trazi
Odgovori
Jas mislam deka ima 9 takvi vodenici
Odgovori
moze i da sa 9 zasto Ali-Uzunova vodenica deka na neja e bil Stojan Dermendzijata se bara i u Sarbia i u Bugaria i u Makedonia ona se vodi glavna vodenica na haidutite mnogo planove ima za neja e sve sa razlichni  :Smile
Odgovori
Zakopano bogatstvo Makedonija - Bugarska / Odg: ali-uzunova vodenica
« Poslednja poruka ronin poslato danas u 14:27 »
moze i da sa 9 zasto Ali-Uzunova vodenica deka na neja e bil Stojan Dermendzijata se bara i u Sarbia i u Bugaria i u Makedonia ona se vodi glavna vodenica na haidutite mnogo planove ima za neja e sve sa razlichni  :Smile                             

UZUNOVA VODENICA    I KOJA JE DAJLE  AKO NEKO MI POGODI    POSTAVICU NESTO ORGINAL  NA PRIMER SRNA KLESANA  LEPOTICA SRNA  VELIKI POZ

Odgovori
a che si dovolen li Himovich na slika na koja se vidat 7 dupki u karpata deka sa bili gredite na vodenicata a srnata s krivata noga e skarsena otdavna predi godini j plan orginal nesam videl za ali uzunova vodenica samo prepisi na papir a orginalot trebva dae na kozna mapa i pisuvan na star Carkovno-Slavjanski ezik j imam kozna mapa za bela voda i tamo e pisuvano na takov star ezik i sa risuvani kakvi znaci treba da ima klesani tamo na teren
Odgovori
Uzunova je u okolini Vranja..
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 9 Gost(a)