14-02-2014, 01:23 AM
laki kesh orlovo gnezdo ili sedalo lici na ajfelovu kulu ili kako ti kazesh kolibu u dno stene ima kao mala streja pecina jel tako.kao strazarnica
Pozz
Pozz
ali-uzunova vodenica
|
14-02-2014, 01:23 AM
laki kesh orlovo gnezdo ili sedalo lici na ajfelovu kulu ili kako ti kazesh kolibu u dno stene ima kao mala streja pecina jel tako.kao strazarnica
Pozz
16-02-2014, 03:47 PM
Pozdrav Gorki bas tako kako si rekao u gnezdo sam ulazio ima rupa sirina oko4-5 santimetra dubinu nisam merio preko 15 santimetra.sta te jos zanima
17-02-2014, 11:43 PM
Ako zboruvame za isto treba da je vo makedonija ,do vodenicata vr...... tako zvana do nea ima dva kamenja kako dva legnati volovi.
od nea se glada nagore 350-500 metri vozdushna linija treba da se gleda orlovoto gnezdo kako ajfelova kula ,od gorna strana treba da ima kako stepenici na koi se kacuvale komitite cuvale straza. Pozz
18-02-2014, 06:04 PM
ZA ali - uzunova vodenica NEKA NIKOJ NE SE MACI DA JA BARATE POSTO NIKOJ NE E RODEN DA JA NAJDE VERUJTE HIMOVIC STO VI KASUVA MNOGU PUTI SUM KASAL TESKO E SAMO PAK KE KASAM OD CUVEK NISTO NE BEGA SVE MOSE SAMO AKO SI COVEK ISKREN CESEN DOBAR SAMO TAKA KE NAJDETE SVE VELIKI POZ SVIMA POP MARTIN KLUC
12-03-2018, 04:34 AM
Postovani forumasi,
znam gde je prava Ali Uzunova vodenica i pored kale,tu su i grobovi.Neko se tu sunjao ali nije odradjeno. Da li neko ima unikatni plan za ceo potez? S postovanjem, Vudi
16-03-2018, 11:46 PM
Ima edna vodenica koe TRI strane su od karpa a samo edna zidana i ima 6 dupke za grede u red i edna malko podole toa nesum videl jas licno nego eden prijatel mi kaza i kaze da u blizinu ima krava so zvonec
17-03-2018, 01:50 AM
(16-03-2018, 11:46 PM)miki link Piše:Ima edna vodenica koe TRI strane su od karpa a samo edna zidana i ima 6 dupke za grede u red i edna malko podole toa nesum videl jas licno nego eden prijatel mi kaza i kaze da u blizinu ima krava so zvonecNije krava sa zvonac nego ispod tocila ima klesan pop cita knjigu.....
09-04-2018, 01:26 PM
(12-03-2018, 04:34 AM)Vudi Alen link Piše:Postovani forumasi, Pozdrav kolega, razumeo sam da ste skoro obišli ovo mesto, da li bi mogli da mi potvrdite da li je drveni krst visine čoveka (relativno poređenje) može biti dakle da je i nešto veći od neke prosečne visine čoveka još uvek prisutan. Unapred vam hvala.
09-04-2018, 01:58 PM
Postovani g.Timpolok,
nisam zatekao drveni krst.Tu je nekada bio veliki krst od kamena i pokazano mi je mesto gde je bio. S postovanjem, Vudi
10-04-2018, 12:14 PM
Hvala g. Vudi,
nisam znao za krst od kamena, upotpunili ste mi novi detalj. Žao mi je ukoliko krst (drveni) nije više prisutan usled eventualnog dejstva ljudskog faktora jer moja saznanja su ukazivala da bi sigurno mogao biti tu bar nekoliko decenija što se tiče zuba vremena i prirodnih faktora, a uzavši u obzir veličinu u kojoj je bio. Svakako da je krst samo jedan od repera i nije centralno pitanje bilo čega, ceo kompleks je velika enigma pošto ste bili mogli ste i sami se uveriti. Ne zamerite mi imao bih još jednu radoznalost za koju verujem da bi možda mogli znati odgovor, elem da li ste došli do podatka kome svecu je bio posvećen manastir iz konteksa mesta koje ste posetili. |
|
|