Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ali-uzunova vodenica
POSTOVANI KOLEGE SA FORUMA,NA POCETKU BIH HTEO DA VAM CESTITAM BOZICNE PRAZNIKE I DA VAM POZELIM ZDRAVLJE I BERICETAN I DUG ZIVOT.INACE DA VAS OBAVESTIM DA PREMA MOJIM INFORMACIJAMA ALI BEGOVA VODENICA SE NALAZI U BLIZINI ,,SALVAN KOJU,,KOJI JE UDALJEN OD SELA OKO JEDAN IPO SAAT PESACENJA I VERUJEM DA JE TO NA TURSKOJ TERITORIJI KOD ,,BURSE,,.ALI IPAK NEKO AKO NADJE OVE PREPOZNATLIVE ZNAKE MOZE DA POVERUJE DA JE NA PRAVO MESTO.:na srtot  na edna karpa SRNA  i gleda nazad prema ELENCETO ,sresto na drugiot rid i na srtot  kleknat na koleno LOVCIJA i nisani prema SRNATA on e napraven so siljati USI .pred SRNATA na zemjata ima eden KAMEN i na toj KAMEN ima BROJEVI.ako neko mi pokaze dokaz da je pronasao ove znake, savetovacu ga za kalauz i ostale znake u tom regionu.sretno bilo
Odgovori
Nije to to...
Odgovori
imperator,  ako znas objasni  opsirnije i nama da se ubrza i kristalizira stvar jer vreme prolazi ,mi starimo igrajuci kviz natprevar ko bolje zna i na kraju svi znaju A DETE ISPADE KILAVO.PLUNITE KO  STA  IMA
Odgovori
znam gde je uzonova i odradjena je odavno...dok mi nismo bili u ovo....
Odgovori
imperator,ako je odradjeno,i daj boze da je tako .ti samo POTVRDI da je ta vodenica prava koju trazimo,ondak idemo dalje sa ostalim znacima koji ih ima u okolini jos stotinu ,jer ALI BEGOVA vodenica je jedna od najjacih znakova i ostava.KOJIM DOKAZOM TVRDIS DA JE TA VODENICA BAS U VRANJE .D O K A Z I .
Odgovori
AJMO DOKAZI NA VIDELO!DOSTA KVIZ...
Odgovori
Uzunova a sad da li je isto sto i Begova a sumnjam da nije je u okolini vranja,rimljanin to dobro zna...ali da pricam o tome necu,posto ja tamo trazim neke stvari.. sto bi reko bilo sta ovde ako ja radim na tome? P.s. uzun begova i uzunova vodenica su dve razlicite odgovorno tvrdim...od sve te najjaca je Gargova..
Odgovori
ok prijatelju ,neka bude kako kazes.no ako malo vise imas podatke i objasnis koje znake  ima u vranje . onda moze da utvrdimo i koja je ta vodenica ,dali gjorgjova, ali uzunova,ali begova,eminova,martinova,deli papaz dermeni (vodenicata na ludiot pop ) i jos mali milion vodenica.NO KOJA JE TVOJA STA JE ZNAS
Odgovori
ne,zemljace necu da ti se mesam,taman posla.ako znas sta da radis tu,samo napred.pozdrav i javi se na cat da te pitam nesto?
Odgovori
pitanje je da li su uopste postojale... ili su samo pravljeni lazni planovi koji se inace poklapaju sa terenom jer je pisan bas tamo...
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)