opis za zelengradsko :u zelengradsko se nalazi ploca bigarliva i na nju nacrta covjek bez ruke i noge pod plocu 100oke kuda stajao u pravac na desnu ruku1000oke na tri metra duboko na 16metra od kamena od desne ruke.to je opis za srbiju ali ti probuse to sto znas nije sakat covjek nego drugo i ti probuse kad stanes na vrh brda na tvoju plocu trazi na 500 koraka ribin kostur klesan na plocu ravna sa zemljom i onda zovi mene .sretno svima veliki pozz
Probus imam ja tu knjigu ali neverujem u nju jer nije kompletna moze za neka mesta tu i tamo i vazi dogovor..... Trz sve sto sinabrojio od bukov dol kafa se vratim dolaxim na kafu i da to ima sve u srbiji i tu ima zelengrad, ali to je na drugo mesto u srbiji i ja nisam verovao i izgubio opkladu jebiga nezna se sve... Pozdrav
koj dokument go omas ti bate lupco za saktiot covek toj li za 100oka pod plocata i na 16 koraka vo pravec na rakata toa so toa nema vrska ova e nesto drugo i toj plan ne e za taa ploca sto e billa vo zelengradsko i toj plan go ima pola srbija i makedonija i e za drug zeleni grad pozz bate lupco