Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zelengradsko
Branko, postavio sam pitanje kolegi Majstoru jer u temi pominje da zna svinju sa sedam prasica,
Ako u okolini ima rimsko kale imam pisaniju za taj znak.
Odgovori
IZVINI  golub 77, SAD SAM PRIMETIO DA SE PITANJE ODNOSI NA MENE.RIMSKO KALE NEMA -MOZDA JE I BILO NEKAD,MADA NE VERUJEM DA JE BILO UOPSTE POSTO DOLINE TE REKE JE POZNATA PO NECEM DRUGOM.A O OVOJ SVINJI sa 7 prasica - JA SAM ZAPOCEO TEMU JOS 9.12.2013 I JOS TADA SU ODGOVORILI SAMO Branko V i  laki kes.
Odgovori
I AKO JE PROBLEM STO SAM UBACIO SVINJU NA ..ZELENGRADSKO.. MOZEMO SE LAKO VRATITI NA TEMU ..SVINJA SO 7 PRASINJA...PA DA NASTAVIMO.........POZDRAV SVIMA
Odgovori
Probus ako si blizu ovog sela Demonci svinja sa 5 prasici je u poljanu.... Ako nisi jebes sve to....
Odgovori
Mogu samo da se raspitam zato šta u momentu nisam dole u MK.
Svinja ili je slomljena ili nije još pronađena,dobičemo informaciju.
Nisam slušao da je neko našao svinju.
Odgovori
postoi selo dimonci ali ne i demonci to je u kumanovski kraj
Odgovori
izvinjavam se za gresku u moj predhodni post  selo dimonce spada pod opstinu kratovo i u blizini je kriva reka  istocno od selo se nalazi brdo koje se zove vidim
Odgovori
Ja citam kako pise, jer ranije se zvalo a sada promenilo ime  u poljani svinja sa 5 prasici kada stanes na kamen gledas u potkapinu......
Odgovori
(19-10-2016, 11:19 PM)PROBUS. link Piše: dilemu sa ploče još nismo rešili,tamo su izvadili 100 oka(to  je dokaz da se radi za skrivenoblago) 

GLAVNA OSTAVA ŠEKA NA NAS

probus moze li ti mene da me odneses kaj plocata so covekot kaj sto se izvadeni 100 oka da vidam jas ako e pravoto mesto ke izvadime uste ako ne se izvadeni od toj sto gi izvadil 100 oka
Odgovori
Nema problem Vasil ke te odnesam .Ako tamu ima nešto ima dovolno za site nas ne e važno kolku duši sme.
Dosega imam noseno 2-3 grupi so razni podatoci i instrumenti no ne napravivme ništo.
Za informacija samo da ti kažam deka celoto mesto vo radius od 500 metri go proverivme so PULSE STAR II so golemata sonda i so FUTURE 2005 na OKM i ne najdovme ništo.
Sekoja sorabotka i informacija e dobrodojdena.
Nie lično ne sme zakopale ništo pa sega da go krieme od drugite.
Jas samo sakam da se dojde do vistinata dali tie znaci što nie gi naogame na terenot se navistina za nekoe sokrieno bogatstvo ili se nešto drugo.
pozz...
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)