Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zelengradsko
opis za zelengradsko :u zelengradsko se nalazi ploca bigarliva i na nju nacrta covjek bez ruke i noge pod plocu 100oke kuda stajao u pravac na desnu ruku1000oke na tri metra duboko na 16metra od kamena od desne ruke.to je opis za srbiju ali ti probuse to sto znas nije sakat covjek nego drugo i ti probuse kad stanes na vrh brda na tvoju plocu trazi na 500 koraka ribin kostur klesan na plocu ravna sa zemljom  i onda zovi mene .sretno svima veliki pozz
Odgovori
Hvala Branko V:a jel važi ona tvoja ponudba( kada dodjes u Srbiju vodim te Zelengradsko i sakatog coveka ispod njega je bilo 100 oke)

barbarevec:    kada nađem kostur te ribe zvaču te zato šta ja neznam da kopam.

A ti pošto si ribar kada uhvatiš neku dobru ribu zovi mene. Wink
Odgovori
            ?  :-\

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
toa ti e kolega za srbija nego daj da vidime nekoj od nasive dali ke pusti nesto za nasiot zeleni grad ajde kolegi iskreno dajte bilo kakvi informacii
Odgovori
Probus imam ja tu knjigu ali neverujem u nju jer nije kompletna moze za neka mesta tu i tamo i vazi dogovor..... Trz sve sto sinabrojio od bukov dol kafa se vratim dolaxim na kafu i da to ima sve u srbiji i tu ima zelengrad, ali to je na drugo mesto u srbiji i ja nisam verovao i izgubio opkladu jebiga nezna se sve... Pozdrav
Odgovori
Branko V:znam da imaš  te zapise.
Dali postoji ovaj znak sakat čovjek ili je nešto drugo?
Pozdrav
Odgovori
Imam ovu sliku za zelenogradsko

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
imam dokument dase vidimo
Odgovori
imam dokument ako znaes kadee stoela plocata
Odgovori
koj dokument go omas ti bate lupco za saktiot covek toj li za 100oka pod plocata i  na 16 koraka vo pravec na rakata  toa so toa  nema vrska  ova e nesto drugo i toj plan ne e za taa ploca sto e billa vo zelengradsko i toj plan  go ima pola srbija i makedonija i e za drug zeleni grad pozz bate lupco
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 18 Gost(a)