Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 Gunji
Postovani g.Branko,

slazem se sa Vasim opisom unutrasnjosti u velikom delu.Verovatno i Vi imate opis kao g.Despot.

Tih sedam figura su veoma interesantne od njih 6 su iste ,a zadja je drugacija kao da se naslonio i drema.Te figure kao i zena su mnogo veca opasnost od samog smuka.Zaista jedna od najimpresivnijih magaza sto se tice zamki.

S postovanjem,

Vudi
Odgovori
Branko ne znam da li je Kulski kamen kod mene drugacije pise naziv mesta. Jedino sto bi me interesovalo je ko je ta zena,po opisu ne bih rekao da je balsamovana.
Odgovori
gospodine brankov dali na kameni astal ima otvorena knjiga u sredini sherit do nje  crveno i crno  masstilo  jedna tanjir na astal jedan ispod  u jedan su dijamante u drugi dukati
Odgovori
(22-12-2017, 10:15 PM)barbarevec link Piše: gospodine brankov dali na kameni astal ima otvorena knjiga u sredini sherit do nje  crveno i crno  masstilo  jedna tanjir na astal jedan ispod  u jedan su dijamante u drugi dukati
8) ;D ;D ;D 8)
brat moj pazi sta pitas ovi sve znaju ko OZNA
A kad pitas direktno,e onda tisina...
valjda nemaju taj detalj u tzv AJDUCKE KNJIGE ili ti spise
ili rimsko pismo sa aditivima tj latinski
Odgovori
Dragi prijatelji, ja znam da je od svega na svetu najteža istina. Podrobno sam otpratio i pisanje na forumu a i odgovorio na druge načine nekim članovima. Ne shvatam , ali iskreno ne shvatam, zašto se pojedini koriste višedecenijskim i pričama i na žalost istinitim dešavanjima a da sve to pripisuju današnjici ?
Da pojasnim onima kojima to nije jasno.
Verovatno pola makedonije zna ovu istu priču a i šire. Zna se poimence ko je posedovao jedan jedini snimak unutrašnjosti koji je do sada videlo tek možda 10-11 ljudi. Tako da nekakve priče o skorašnjim snimanjima i video snimcima ne drže vodu bratijo moja. Čovek "B......" koji je uspeo pod veoma retkim okolnostima da usnimi unutrašnost je preminuo nakon samo tri dana u najtežim mukama. To je istina o nekakvim snimcima a istina o dokumentima je tek priča za sebe. Uglavnom se svi neki detalji koji se iznosu ma od koga , su samo neke procurele informacije i neki vema mali detalji.  Onaj ko zna sve taj zna i ko je ta "devojka" u belom, zna se šta su tih šest skulptura koje stoje pored odra te "devojke" i zna se da taj sedmi nije pognute glave već "Čita bibliju ". Zna se čije  su crvene oči, šta je na stolu, oko stola , pod stolom, .... ali ima stvari koje nisu za nas obične smrtnike. Ko to jednom shvati biće mu mnogo lakše. Svi oni koji misle da je dovoljan samo nekakav opis unutrašnjosti se grdno vara . Naravno da je pušten , kao i mnogo puta do sada- probni balon tek da se vidi ko koliko je u sve upućen ali nikakvo i ničije dokazivanje na ovi forumima neće rešiti mnoge druge stvari koje su bitnije od ma kakvog unutrašnjeg opisa ili nekakvih video snimaka.
Odgovori
Postovani @Milan. ovaj tvoj post me potsetio na jednu pricu koju davno cuo,Snezana i 7 patuljaka,ali ne na crtani film vec da se trazi nekud u neku pecinu ta Snezana i 7 patuljaka.Dosho sam i ja do neke informacije shto se tice Gunje,navodno postoji neki amaterski snimak,sa amatersku kameru gde se bash i ne vidi sve kako sto treba,al se snimak se cuva ko stakleno zvono redko ko moze da dodje da pogleda taj snima,treba da ispuni neki uslovi,osoba koja je napravila taj snimak je pokojna,tu nam se poklapaju informacije ali ja sam cuo da.je osoba V.. tu nam se ne poklapaju inicijali.
Odgovori
Najaktivniji u poteri za ovim tajnama su ovi i njihovi mentori

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
(25-12-2017, 11:34 PM)burdus link Piše: Postovani @Milan. ovaj tvoj post me potsetio na jednu pricu koju davno cuo,Snezana i 7 patuljaka,ali ne na crtani film vec da se trazi nekud u neku pecinu ta Snezana i 7 patuljaka.Dosho sam i ja do neke informacije shto se tice Gunje,navodno postoji neki amaterski snimak,sa amatersku kameru gde se bash i ne vidi sve kako sto treba,al se snimak se cuva ko stakleno zvono redko ko moze da dodje da pogleda taj snima,treba da ispuni neki uslovi,osoba koja je napravila taj snimak je pokojna,tu nam se poklapaju informacije ali ja sam cuo da.je osoba V.. tu nam se ne poklapaju inicijali.
Takođe i moje poštovanje burdus, da, svakako da cela priča podseća i asocira na navedenu priču. Kao što sam već rekao ni malo ne sumnjam da se posebno u makedoniji , povodom ovoga među tragačima šire svakojake priče i verzije. Očigledno da to nije zaobišlo i srbijance te svakako da svako zna ili prepričava neku njegovu kombinaciju sa nekim manje ili više istinitim detaljima.
Na žalost surova je istina za tog pokojnog čoveka koji je, rekao sam pod jako specifičnim uslovima uspeo da nešto usnimi i cela ujdurma se godinama dizala i vidim diže i dalje samo iz prepričavanih detalja sa tog snimka a sve to armirano sa nekakvim navodnim opisima koje neki poseduju. Svakako da je upitno ko i koliko hoće da dozira od informacija i još važnije kome ?
Da ima poprilično neke istine u vezi toga snimka koje ste Vi @burdus izrekli. Istina je da je taj čovek bio ugledni i dobrostojeći domaćin a ne neki bednik ili siromašan čovek. Na žalost želja da se ima još više ga je oterala u smrt i umro je samo tri dana nakon uradjenog snimka u teškim mukama tačno pre sedam godina. Bio je vlasnik jedne od prodavnica i inicijali njegovog imena ili nadimka kreću na "B" kako sam naveo, tako da ti je iz nekih razloga @burdus, dostavljena kriva informacija. To nije toliko bitno svakako. Bitno je što neki ne mogu da shvate da nije sve što leti da se  i jede i da se u neke avanture ne upušta gologuz u trnje, ali je žeđ za materijalnim stvarima daleko iznad poštovanja verskih, religijskih i nekih drugih zaostavština i zato mnogi svoje avanture plate sopstvenim glavama. Nemam ni šta da više dodam niti oduzmem. Pametnom je i ovo dovoljno.
Odgovori
e moj deda MILANE  znate dobro da covjek sedi na stolicu  cita bibliju da sa leve i desne strane ima po jednu zenu al se nazalost sva vrata neotvaraju sa raskovnikom
Odgovori
(26-12-2017, 08:00 PM)barbarevec link Piše: e moj deda MILANE  znate dobro da covjek sedi na stolicu  cita bibliju da sa leve i desne strane ima po jednu zenu al se nazalost sva vrata neotvaraju sa raskovnikom
@barbarevec, shodno mojoj sedoj kosi i tvojim godinama mogu jedino da ti budem neki čika Milan. Deda sam svojim unucima. Mada nisam imao namera da se više oglašavam povodom ove teme jer i to što je rečeno rečeno je i previše, eto da jedino jš tebi odgovorim i da moje oglašavanje time prekinem na ovu temu.
Ako iole ti ili drugi mislite da će deda Milan da se takmiči sa Vama u znanju nekome- ne pada mi na pamet. Ako pak @barbarevac , kako hoćeš da sebe predstaviš da sve znaš, izvoli pa odradite slobodno jedno od elitnijih hrišćanskih svetilišta. Da li Vas neko u tome brani ? Ko je ovde spomenuo nekakve raskovnike? Gde je tu potreban ikakav raskovnik? Nema sa ovime ni R od spominjanja nekavog raskovnika. Ako pak barataš ti takvim informacijama gde je potreban i nekakav raskovnik, onda jurite i tražite raskovnike Smile
Moje je bilo samo da Vam ukažem da se sa Hrišnanskim relikvijama ne igraju oni koji toga nisu dosledni. Zna se ko bi to jedino mogao da bude. Ne remeti se mir niti jednog svetilišta i svetaca a da takvima bude sutra dobro i zato što je nekoj usijanoj glavi jedino stalo do nekakvih dukata i dijamanata.
Bog je taj koji će odlučiti kada i kome će se šta dati a ne nekakvi raskovnici , nečiji opisi i informacije. Zapamti to dedino dok god budeš živ.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 50 Gost(a)