Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Postovani g.Milane,
ja znam o cemu se radi,samo zelim da proverim da li forumasi imaju unutrasnji opis za dato mesto.Ocigledno je da takvih mesta ima vise pa da vidimo da li govorimo o istom.Oni koji imaju original za to znace kako da me nadju.
S postovanjem,
Vudi
Teme: 26
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ovde ako se ne varam ne radi se o slavuju vec o orlu i smuk ne lebdi vec udara na sve cetri strane.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Postovani g.Despot,
moguce je da je i orao,neko mi rece to je soko.....svakako ptica koja prati onog ko udje.Sablasno deluje sa crvenim ocima.....
Smuk mozda bije na sve strane pa tako daje utisak da lebdi.Veoma vest rad sto se tice majstora za zamke,mozda najsavrseniji do sada.
Medjutim nema jos osobe sa originalnim unutrasnjim opisom.Svi pricaju o gunjama a niko da spomene mnogo vaznije stvari koje se nalaze tamo.
S postovanjem,
Vudi
Teme: 6
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
da nije ptica sova kojamoze da te prati ocima a da ne pokrece telo
Teme: 19
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Mora biti da je toliko verzija vaših-naših prepisa dokumenata da se zaista više ni ornitolozi (oni koji proučavaju ptice) ne bi mogli snaći u vašim verzijama pernate divljači koju deklemujete citirajući ili perpisane po koj zna koji put dokumente koji su se drage moje kolege sa originalom rastali joooš pre 20-tog veka. Ili pak prepričavate priče lokalnog folklora.
A još kad se dodaju smukovi pored ornitolog, treba li bi vam i herpatolozi da se snađete koji je to HIBRID što "obitava" na tom mestu.
Možda sam sad i previše rekao.
Za one koji vrlo duboko i istrajno prate ovu temu verovatno i nisam, ali za one koji pokušavaju da se udube i imaju volju da raskrste sa "Hajdučkim floskulama"
Dobili su ključne termine šta da traže ALI NE NA TERENU VEĆ U LITERATURI tako se počinje.
”Smuka" gledali, živi mi ostali...
Veliki pozdrav za "gunj" tragače
i sve naše istraživače.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pozdrav Vudi!
Ja sam imao uvid u celokupan opis za ovo mesto,nie me zanimalo jer je predaleko od mene.
Koliko se secam mesto je prepuno zamki kako vidljivih tako i nevidljivih.
Posebno se mora obratiti paznja kuda se kreces sta smes da diras a posebno kad pridjes odru i dami u belom
To mesto je obradjivano ovde i na drugim forumima.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Postovani g.Despot,
iz Vaseg pisanja zakljucujem da ste imali uvid u autenticni papir.Da li postoji sansa da ponovo dodjete do njega?
S postovanjem,
Vudi
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Mozda i mogu ne vidim razlog da ne dobijem ponovo uvid u tu pisaniju ali pitanje je kada cu ponovo ici na taj kraj gde zivi covek koji mi je to pokazao.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Postovani g.Despot,
znate moj kontakt, pa ako mozete uputite me na osobu koja ima unutrasnji opis koji ste citali.
S postovanjem,
Vudi
Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Despote po ovome sto sam zakljucio po vasim pricama to je magaza KULSKI kamen ptica koja prati sve u odaji ,smuk koji je zakacen sa rep na feder kada stanes na treci stepenik on aktivira devojka u belom balsamovana tu ima sedam figure koje se stavljaju na razlicita mesta i na kraju mala vrata ulaz u sledecu prostoriju iznad je ptica i iznad ima kameni sto i na njemu...i sedam kupa zlato itd......to je kulski kamen teritorija Bosilgrad....pozdrav