Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 Gunji
abre branko ti ili si nepismen ili ne znaes da citas jas toj dokument go postaviv za primer da go postavis i ti toj tvojot isto kako mene i da go skries opisot znaci eve uste ednas na prost nacin ke ti pojasnam ako imas dokumet za gunjite slikaj go i prikrij go opisot i ke videme koj laze prevarantuu i ne se pravi glup ili si stvarno glup
Odgovori
Dali je ovo tema za tri gunje covek postavi nešto bezveze i sada čeka da mu se postavi šema pa je nikada neću staviti ni na koji forum zato ili gasite ove tri gunje jer ovo prepucavanje.........neka otvori novu temu zato molim Admina da zaključa temu .........pozdrav
Odgovori
Da Branko V: čekaju da im da neko nekakav opis(mapu) pa da nešta pokušaju ako se može.

Oni šta stvarno znaju te 3 gunje nisu na ni jedan forum (treba da se razmisli zašto)
Odgovori
Upravu si PROBUS tri gunje ima na više mesta,jedna je kod nas blizu granice ostale u makedoniju i tako i piše gde su,Vasil jepostavio šemu a nezna i za šta je i gde je ....Zato ponovo molim Admina da se zaključa tema da se ne prepucavamo, niko ne postavlja mesta ili šta da se trazi samo prepucavanje.....Svaka čas pojedincima pozdrav.........
Odgovori
abre branto ti tezok glupak si bil jas sto go postaviv dokumnetot znam za kaj e i pise ubavo kaj e za vtrop kale e na reka koznica bre branko ti moze ne znaes za kaj e a ne jas. a ti probus: jas ne cekam na mene ovde nekoj da mi postavi dokument na mene ne mi treba dokument za gunjite jas ne se cukam vo gradite jas imam jas samo rekov ako imas dokument slikaj go i prikrij go opisot da vidime koj laze a koj stvarno ima dokument oti mn dusi imaaat dokumnet za gunite kako e mozno site da imaatt dokument toa mi e na mene jas ne sakam lazenje zatoa komentirav
Odgovori
Jas samo pišuvam opšto za gunjite i ne spomnuvam nikogo.
Ovde na forumov ima najmalku 10 luge koi što tvrdat deka se očevidci ili čičkomi,dedomi,vujkomi ,bratmi ITN.....
no nemaat nikakov dokaz.

Vistinata za gunjite vo Kumanovsko na rekata Pčinja:

Nema nikoj slika

i nemože da ima

i nemože da slika

i veli deka nemože da se slika od prosta pričina što pešterata e zatvorena(zatrupana)

Site baraat informacija no neznaat deka nemožat da napravat ništo(ZOŠTO ? )

Ako nekoj ja znae pravata vistina treba da znae,ako neznae neka gi praša onie što znaat. :'(

Odgovori
Vadile ti si teška budala ili toliko glup da svoju šemu neznaš za gde je to nije za koznicu već samovilska dupka za mesto vrtača preko puta djavolski dol samo ti glup i budala i neznaš gde je pa sa provociranje zeliš da otkriješ da si me pitao ja bi ti reko budale traze ceo zivot.........glup čovek ostaje glup......
Odgovori
branko xxxxxx edno ti si glupi xxxxxxx jedan lazes kako majmun sta ne slikas dokumenat prvo si tvridio da je tvoj govedo jedno nepismeno  na dokumenat ubavo pise vrtop kale mamu ti [b]xxxxx[/b] jedno nepismeno govedo bre sta si retardiran li si bi oligofren manjak li si trasi [b]xxxxx[/b] ti cel rod do sedmo koleno mameto tvoe nepismeno

Ponoviš li ovo sledi JAVNA OPOMENA A MOŽDA I ISKLJUČENJE
Odgovori
zemi ubavo zumiraj go dokumentot govedo nepismeno i ke vides sta pise ili si kjoravi bre govedo citaj bre nepismen eden majmun retardiran li si sto si kazi evo gledaj coravi jedan sta pise a ako si nepismen idi u skolu mamu ti XXXXX nepismeno

PSOVANJE JE NAJSTROŽE ZABRANJEN OBLIK KOMUNIKACIJE MEĐU ČLANOVIMA!
Cenzurisana je psovka a bilo bi još reči koje bi trebalo izbaciti u interesu kulture dijaloga.

Zbog uzastopnog ponavljanja rogobatnog ponasanja u sektoru JAVNIH OPOMENA IZRIČE SE STAV ADMINISTRACIJE

Super moderator Timpolok

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Mislim da bi ovde admin i moderatori trebali da reaguju, ovakvim porukama nije mesto na forumu!!!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 12 Gost(a)