Valchan Voevoda
Unregistered
На крају крајева, нисам постао сасвим јасно, да ли знате нешто о томе што сам тражио, или само за ко зна који пут за редом ми уништи тему вас двојица професора?! :
Рекао сам то раније:
Aко можеш да помогнеш некомe - Помоћ ! Aко [b]Hе - то не меша са своје филозофије![/b]
Valchan Voevoda
Unregistered
(23-06-2013, 07:33 PM)himovich link Piše: Znam gde je prozani oklob ako je samo rimski oklob i dajle tri kalejna pop martin i legenda Himovic poz
Поштовани колега
himovich, можеш ли написати нешто о томе шта знаш. Шта је овa легенда које сте поменули у вашој поруци?
Teme: 11
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pa dobro ako mislite da moji odgovori nisu vezani za vasu temu , neka Admim ili neko od moderatora obrise to sto sam pisao. Posto sam profesor a ne inspektor necu da vam kvarim zelju da ce vam neko reci gde se nalazi mesto koje trazite. GROTAGOLD dobro poznaje moj kraj i moze vam reci dali u tom kraju postoje rimski rudnici ili sam ja to izmislio. MISLIO SAM DA SAM VAM ,KOLIKO TOLIKO POMOGO. A ja da prodam mesto koje me je vise puta nagradilo ,sigurno da necu , zato vam zelim svaku srecu da nadjete to sto trazite,mada da je to kako ste rekli u Bugarsku , vi Valchan Voevoda nebi trazili pomoc od Srba. Veliki pozdrav . "MOZDA" NADJES TO STO TRAZIS , a SVAKO NADJE TO STO TRAZI . Toliko od mene, ukapirao sam da je bolje da cutim jer "cutanje je zlato" .
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
lol
dobri ste i fala sto me staviste u redove profesora ih jos sam daleko od te titule mislim ne predajem nigde
ovde samo zborim a to sto ti trazis bratko u moj kraj je samo mit i veruj mi nista validno nemas napisano iz tog doba a i da ima ......jedini svedok bi bio kamen u kome je to i uklesano.niko u moj kraj ne moze da ima pisanije ili ako ga ima to je laz shodno tome ne verujem ni tvoje pisanije da je verodostojno iz tog doba a rudnici imas bar u moj kraj koliko oces jer je kraj bogat i za kraj nemoj se ljutis ali kada vec imas kako ti tvrdis kolegu sa paranormalnim sposobnostima neka vas on odvede sa tim pisanijama tu gde mislis da jeste ......ako je neprikladna izjava slobodno neka se brise ja sam svoje reko.
Valchan Voevoda
Unregistered
Благодарско за вас момци. И да будем прецизнији ја желим да вам кажем нешто на италијанском, а ви га преведете сами:
Non avete capito ancora un cazzo di quello che chiedo e sto cercando. 8)
Само сам хтео да упоредим своје белешке и документе које имају са сличним oд Србији, a не да Valchan Voevoda је пао на колена и моли за помоћ браћи Србима. Једна мала птица из форума ми је рекла пре неког времена, где и када што тражите сличном послу, а то је било све.
Очигледно је да немате или не желите да делите информације.
Админ, имам један захтев од тебе: Oбрисати све моје теме и учини [b]+ мој комплетан профил у овог форума[/b]. Као што ћу урадити са вашим рачунима у мом форуму.
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
shvatio si ti ali da ce dobijes kaco grande od tvoje pticice.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ja zaista ne razumem. Ne vredjam nikog a covek se uvredi . Napisem sta znam i opet me klevece. Mozda trebam da dam koordinate mesta i da objasnim sta treba da se radi , neka me neko postavetuje u cemu gresim !
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Zamolio bih javno cenjene kolege da nemaju potrebe da mi salju PP u nadi da cu im reci mesto za koje se navodno NIKO ne interesuje . Posto TO mesto nije u Srbiji, trazite ga tamo gde je . HVALA ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D