10-03-2013, 11:52 PM
Nemci istražuju podzemno jezero na Staroj planini
|
10-03-2013, 11:57 PM
hehe dada bas zbog vode i jezera su dosli
11-03-2013, 12:03 AM
Oni mogu..naravno..drzava takvima sve omogucuje ko na tanjiru...a kad bi mi krenuli u takvu akciju na izlazu bi nas sacekali crni dzipovi i narukvice na duzi vremenski period 8)
11-03-2013, 12:17 AM
uvlače se na zaobilazni način sa svih strana
11-03-2013, 12:47 AM
Ma jure oni bre tajanstven kovceg ....gledali ljudi previse Indijana Dzons filmove ;D no sta ces mozda nesto i nadju nebi ja iso na te dubine ni za 100kg zlata....hvala zivot nema cenu
11-03-2013, 11:13 AM
(11-03-2013, 12:03 AM)grotagold link Piše:Oni mogu..naravno..drzava takvima sve omogucuje ko na tanjiru...a kad bi mi krenuli u takvu akciju na izlazu bi nas sacekali crni dzipovi i narukvice na duzi vremenski period 8) Grota,iskreno,a sta bi drzava imala koristi da neko nadje od kako kazes "nas"?? Od ovih ce makar neka korist da ostane i da se utvrde cinjenice oko toga jezera. Naravno da drzava treba da brani svoje koliko moze. Ovaj hobi treba odvojiti postupcima od kriminalnih radnji.Uzeti nesto iz zemlje,a ne prijaviti je isto kao i opljackati banku kume. Ovdje na zapadu nikome ne um ne pada da zadrzi nesto,zasto je predvidjeno da se mora prijaviti. Ovdje kad se uclanis u udruzenje izmedju ostalog dobijes i semu za prijavu drzavi i muzeju,odnosno nacionalnom antikvaru. Tako i kod nas treba da funkcionise....
11-03-2013, 03:11 PM
GORA Brate da te pitam samo ..."imas li ti dodira sa stvarnoscu iz tog tvog zapada , koji vlada ovde kod nas"? 8) Nadam se da me samo neces pogresno shvatiti za ovaj moj komentar
11-03-2013, 03:20 PM
Ja sam na zapadu kume od 2003. Tako da znam na sta mislis,ali to nedaje nikome za pravo da pljacka i otima od drzave. Za kriminal nema opravdanja kume. Mi smo drzavu naslijedili onakvu kakva jesta, a na nama je kakvu cemo da je ostavimo. I vjeruj mi da sam za ovu drzavu dao jako mnogo,da ti mene ne shvatis pogresno!!! Ako bi je svi pljackali i otimali,gdje bi stigli?? A i pravda uvjek stigne,nekad prije,nekad kasnije.
Kriminal je kriminal,pa kako god ga probali maskirati...
11-03-2013, 03:28 PM
Jos i ovo htjedoh kazati. Recimo da neko nadje neku veliku ili vecu vrjednost,pitam se da li bi doticni makar ista uradio za boljitak zajednice i drustva.Ako bi svaka cast,a ako ne,pa onda je i bolje da drzava da nekome od koga ce izvuci makar neku korist!! Ako nekome smeta ovo moje razmisljanje,a onda taj treba da se dobro preispita o nacionalnom interesu,ponosu,dobrobiti drustva. Drzava stoji,kako stoji.Makar i malo pozitivnosti treba da raduje cjelu zajednicu,a ne da se izmuze i pokrade ili otme i ono sto ima.
Dalje.Mislim da bi bilo pametnije malo razmisliti kad se postavljaju slicne teme ili komentari,jer slicna pisanja lako mogu navuci interes posebnih institucija i na sajt i na privatne adrese.
11-03-2013, 05:53 PM
Pa... Prijatelju , Brate , Kume ... toliko toga si napisao i pokrenuo na temu rodoljublja da bi bila mala cela ova stranica za razjasnjenja po svim pitanjima. U startu odustajem od tog "pisanja" jer ko zna kako ces ti a posebno drugi clanovi da protumace sve to a ja nisam od onih kojima zadnja mora da bude prva. To sto ce drugi / kako ti kazes iz drzavnih struktura da upadaju po netu i adresama ja sam to vec ovde razjasnio na ovom forumu pa nebih da se ponavljam...kad budes imao vremena procitaj.
SVE SI U PRAVU...OVAJ NAS HOBI JE SAMO HOBI ..A SVAKA DOBIT KOJA SE POJAVI (JER MI NE TRAZIMO POD ZEMLJOM TARTUFE) TREBA DAROVATI NASU OSIROTELU MAJCICU SRBIJU TIM (H)ISTORIJSKIM I KULTUROLOSKIM DOBRIMA KOJA U SEBI SADRZE SVA MATERIJALNA DOBRA NASIH PREDAKA A OD DRZAVE CE MO U IME ZAHVALNOSTI DOBITI KOVERTIRANE PLAVE PECATE SA ZAHVALNICOM NA UTROSENOM TRUDU , ZNANJU , SREDSTVIMA STO SMO SAMI ULOZILI , I DUGOGODISNJIM ENTUZIJAZMOM SA PITANJEM..."GDE JE OSTALO STO SI SAKRIO"? ? ? PA ONDA IDES NA LISTING SUMNJIVIH I PRACENIH DO KRAJA TVOG VEKA A KOJI NEMORA BEZUSLOVNO DA BUDE DAN KOJI TI JE BOG ODREDIO.!!! JA NEMAM REZERVNU DRZAVU GDE BIH MOGAO DA UTEKNEM NA VREME I SEBE RATOSILJAM TE BEDE VEC SAM TU I OSTAJEM TU GDE I JESAM PA KAKO MI BOG DA. |
|
|
Korisnika pregleda ovu temu: 6 Gost(a)