Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nemci istražuju podzemno jezero na Staroj planini
Nisi shvatio poentu kume. Necu ni ja da se raspravljam,jer je to bas gubljenje vremena.Ono sto sam htio da kazem,razumijem da neko nadje nesto pa zadrzi,nema se,teska vremena,OK. Nece drzava propasti zbog nekoliko rimskih sljemova i kovanica,naravno. Znam vrlo dobro za slucajeve kad je ondasnji DB oduzimao cak i od drzave kojekakve predmete i slicno i sve je to nestajalo posle.

Ali,poenta je da se ovakvi projekti,kao ovo jezero trebaju pozdraviti i podrzati,a ne kritikovati drzavu,jer je dozvolila mrskim svabama da rone sa opremom,koju mi nemamo ili neumijemo da koristimo.

Ono sto me je malo zacnulo je to sto neki na ovom forumu misle da mogu da otudje (ukradu,otmu) vrjednosti,koje ostaju nasim potomcima. Znam za ljude,koje predmete neprocjenjive za nasu kulturu i istoriju prodaju za saku eura po Evropi.Ej prodajes sam sebe i svoju istoriju za budzasto.Pa onda dam sebi za pravo da bi me takav u nekom buducem ratu ostavio k`o poslednjeg psa.
O tome govorim. Super je kad nadjes nesto,pa to ostavis,cuvac,gledas,pokazes prijateljima,ali ne prodajes za sicu. Poznate su mi cinjenice da neki ovdje imaju par stvari,koje vrjede,ali nece da prodaju.Nekim drugim ocima gledaju na te nalaze i to me bas veseli i raduje. E sad. Potpuno se slazem kad neko proda nesto pa ulozi u opremu,kad nadje nesto da pruzi sebi dostojan zivot,kad ga vec drzava ne moze priustiti,ali kad se istorija prodaje za saku eura,e to bi osudio kao veleizdaju drzave.

Ja nisam moralista da drzim neka predavanja,ali druze ne ide da za dzabe dajemo jedino sto nam je ostalo.A imamo jos samo nacionalnu istoriju i ponos.Nista vise.
Odgovori
Ljudi samo MIRNO i polako....a to sta ONI i BRATISLAV traze... :Smile
Odgovori
EVO RESENJA  ;D  KADA SE JEDNOG DANA NAKUPIS SA "PRADjEDOVSKOM ZAOSTAVSTINOM" LEPO SI PRIUSTIS SEBI LUKSUZ I OTVORIS PRIVATNI MUZEJ , PA NAS POZOVI NA OTVARANJE I NA PO JEDNU...ONAKO S NOGU  ;D...JEL DOGOVORENO !
Samo jedno malo pitanje...tek onako usput...A U KOJOJ CE TO DRZAVI BITI ? ? ?  :Smile
Odgovori
Epa ako se dogodi ja bi prasence jedno ali da znate repic je za mene rezervisan Wink
Odgovori
Nemci samo mose da dopiju kaznu ako israsi planinu i nikad nece naci taj planinu ako hitler je siv ili stane tu je HIMOVIC POP MARTIN I LEGENDA I KLUC POZ
Odgovori
(11-03-2013, 07:59 PM)grotagold link Piše:EVO RESENJA  ;D  KADA SE JEDNOG DANA NAKUPIS SA "PRADjEDOVSKOM ZAOSTAVSTINOM" LEPO SI PRIUSTIS SEBI LUKSUZ I OTVORIS PRIVATNI MUZEJ , PA NAS POZOVI NA OTVARANJE I NA PO JEDNU...ONAKO S NOGU  ;D...JEL DOGOVORENO !
Samo jedno malo pitanje...tek onako usput...A U KOJOJ CE TO DRZAVI BITI ? ? ?  :Smile

Jebi ga.Sad si poceo bas da provociras i izazivas diskusiju. Neka ti bude,meni ni u dzep ni iz dzepa. A sto se tice drzave,na to aludiranje uopste necu ni da odgovorim kume.
Pazi samo na jedno,kad nesto kazes da ti se ne razbije od glavu.Npr. podsticaj na izvrsenje krivicnog djela,je takodje krivicno djelo za koje je zaprjecena kazna zatvorom .....

Meni su moji pradjedovi ostavili u amanet da se brinem i pomognem koliko mogu moj narod i moju naciju.Nista drugo !!
Odgovori
(11-03-2013, 09:39 PM)Timakumminus link Piše:Epa ako se dogodi ja bi prasence jedno ali da znate repic je za mene rezervisan Wink
Kume,dogodilo se to ili ne!?Prasence i repic nikad nisu problem. To se kod nas moze i bez nekog posebnog povoda.
Odgovori
Takoj Himovicu ako si im rekal neka znaju kvo i kude ce si bude  ;D .p.s obozavam ovog coveka Smile xexexexe
Odgovori
HIMOVICU LEGENDO..BRAVO ZA ODGOVOR...NEMOZE BEZ "KLJUCA" NISTA....PA MAKAR I SAM HITLER DOLAZIO...A I JESTE ZA VREME DRUGOG SVETSKOG RATA.
Odgovori
Nemci istrasju podzemno jezero na staroj planinu tacno je ali nisu pili prisuti tu i malo da razmislite da nemos tako lako nqaci to je izmisleno kako treba da bude jacu da tvrdim da ne pstoi niko to da nace poz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)