Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Evo nesto tacno da se malo prebudimo ima u suvoj planinu i bakarnu knigu ali je tesko nije bas lesno a ako zna neko tacno mosda je lesno niko nista nemose naci samo je kluc Himoviuc i legeneda pop martin i nikad da ne zaboravite kluc Himovic po0z
Gora Romanija
Unregistered
Al si ti nesto lose raspolozen kume.... I ja mislim da je najbolje da zavrsimo na ovu temu. Nekako iz ovog pisanja neposredno iznad dozivljavam da si ovo previse licno shvatio!! Pazi nije mi bila namjera da tebe ili bilo koga uvrjedim,nego iznosenje licnog razmisljanja. I nigdje ja nisam rekao da ti imas osobine veleizdajnika,niti sam to mislio.Moj komentar se odnosio na tvoju konstataciju,sta bi da bi. Naravno da drzava treba da hapsi i proganja one koje zadiru na teritorij drzavne sigurnosti i koristi. Mislim da nam samo moze koristiti to istrazivanje.takodje mislim da to nema veze ni sa blagom,ni sa nekom novcanom koristi.Ima veze vjerovatno sa ucrtavanjem hidro-geoloskih karata. U krugovima bezbjednosti odavno je poznato da se radi na ucrtavanju svih vodenih zila na nasim teritorijama,a i sire.
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ajmo ljudi man te se nervoze nikome nije donela nista pametno
umesto toga popite lekici oni lepi u sarene boje i ce vam bude lepo kao i meni ;D ,salim se.....mislim cemu ove tenzije pa nije smak sveta 8)
Teme: 1
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
imam za site tvoi komentari resenie pozz
Nije valjda da se sve zivo pobrojano ovde na forumu nalazi bas u Makedoniji. Prijatelju toliko istih ili slicnih toponima postoje razbacani na sve strane da bi bilo malo jedan post da obuhvati sva ta mesta. Ovde se radi o Staroj planini u Sbiji.