Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
Da,da,banebeograd,tako si dao racun,carinsku deklaraciju i sve ostalo sto ide, za onaj famozni Sirijus koji zavrsio u Nisu.Dobio si ga iz Banjaluke za 4900 evra,prodao njima za 6000 evra,tako ti prosledjujes i cinis ljudima usluge ako si dobre volje.Ovo je bila tvoja licna prica za Sirijus da ne pominjem druge detalje.Ti si svercer i nista vise,zelis se nametnuti krajnjim korisnicima nizom cenom ali pri tome krsis zakone Republike Srbije koje je Novica postavio.Nikakve validne garancije i racune ne dajes a da krajnji kupac ne snosi troskove bilo koje vrste.Procitali smo svi koje uslove daje Nikola.Ovde ne smes da prikazes tvoje racune i garancije.Stvar je jasna kao dan,jedini Nikola je ovde validan prodavac metaldetektora koji daje sve sto ide uz aparat kupljen kod njega,jedini je validan da daje sve potrebne garancije bez ikakve nadoknade krajnjem kupcu.
Odgovori
(24-10-2012, 10:27 PM)I.Dzony link Piše:Ocito ne razumes ono sto sam napisao i teras po svome pa ovde ispadas jos gluplji.Citaj sa razumevanjemTeknetics je kupio Fishera,znaci to je isti proizvodjac,ista firma,ista kuca.
hahah dzoni dzoni, kad meni ne verujes a sto lepo ne pozoves svog ljubimca da ti objasni ono sto sam ti ja vec napisao,
ajde pa kad ti on to sve pojasni i nacrta a ti se javi da dalje pricamo na tu temu.

u medjuvremenu pogledaj one linkove koje sam postavio i nadji mi na njima gde postoji aksis kao ovlasceni serviser bilo koje firme proizvodjaca metal detektora,
cekam te.
Odgovori
(24-10-2012, 10:12 PM)banebeograd link Piše:[quote author=I.Dzony link=topic=1326.msg9524#msg9524 date=1351107133]
banebeograd-kako onda prodajes i dajes garanciju za teknetiks.Da si toliko upucen koliko rasipas svoju inteligenciju ovde na forumu,znao bi da je Teknetcis kupio Fishera pre 2-3 godine,znaci Nikola ne krsi pravila jer je distributer istog gazde.
da si ti pametan kao sto nisi ne bi ovo nikad rekao, i znao bi sa neke druge strane ono sto nikola nece da ti kaze,
a to je da postoji pravilo da u jednom regionu moze da postoji jedan diler samo za fisher a drugi diler samo za teknetiks
pa analogno tom pravilu tvoj ljubimac NEMA licencu i za jedan i za drugi brend,

ako laze sef za evropu onda lazem i ja  Smile,
sta kazes nikola jel lazem hahahhahha
[/quote]

To pravilo postoji samo u tvojoj glavi. AKo pogledas dosta firmi je zastupnik za Teknetics i Fisher. Pogledaj Bugarsku, Spaniju...
Mene su iz FT-a pitali da li i dalje zelim da budem zastupnik za Teknetics i ja sam rekao da ne zelim, pa su nasli nekog drugog.
Sad sam se predomislio pa sam odlucio da ponovo budem.
Odgovori
(24-10-2012, 10:10 PM)banebeograd link Piše:[quote author=metaldetektori.rs link=topic=1326.msg9517#msg9517 date=1351103423]

Ja sam ovlasceni distributer ili diler za sve te proizvodjace koje si naveo i bicu dok to budem zeleo. Rekao sam da sam serviser za Minelab i XP.

Nikad ti nisam pomenuo da detektori ne smeju da se uvezu preko frime,

oooo pa ti i dalje nastavljas da zivis u bajci da si jedini i bogom dati, ali si sad vec poceo i da smeksavas  hahah
znaci ipak mogu da se uvezu detektori u srbiju, sta se to desilo u tebi pa sad menjas pricu haha

sto se servisa tice...
jos da ubedis minelab i xp da te stave na listu svojih servisera i poverovacu ti u to,
nego kako ti uopste prodajes aparate i dajes garancije  ako nemas dozvole i servis??? ,
zar nisi do malopre tvrdio da je to protiv zakona hahah

a a evo sta kazu i drugi za koje tvrdis da si njihov "distributer"
whitsovi prodavci u evropi
http://whites.co.uk/eu-distributors.html
teknetiks evropa
http://whites.co.uk/eu-distributors.html
za bugarski golden mask necu ni da trazim podatke, znam da ce biti isto kao i za sve predhodno
[/quote]

Ja ti nikad nisam rekao da ne mogu da se uvezu u Srbiju, to lazes, kao i sve ostalo.
Za White's sam diler, ako budem hteo da postanem distributer okrenucu njihov broj i to je to. Moja firma je ugledna i poznata u svetu metal detektora. Golden Mask jesam, Teknetics jesam, to sam ti vec objasnio.
Odgovori
(24-10-2012, 10:39 PM)admin link Piše:Argumenti su NPR kod mene dobijete nižu cenu, brzu dostavu, obuku ITD

Tvoji argumenti me nisu naveli čak ni na pomisao da bih detektor kupio od tebe ili nekog drugog prodavca, ja nedobijam ništa više od recimo ponude Axis International d.o.o. osim glavobolje ako se detektor pokvari...

argument niza cena KOD MENE
argument brza dostava KOD MENE
argument obuka HAHAHHAAHH
argument da te ne boli glava kad se detektor pokvari hahahhaha evo nikola kaze da je serviser,
a oni iz xp, minelaba, fishera, whitesa, golden maska NE ZNAJU ZA TAJ SERVIS

prebroj pa javi kako stoji matematika...
Odgovori
(24-10-2012, 09:25 PM)banebeograd link Piše:[quote author=metaldetektori.rs link=topic=1326.msg9518#msg9518 date=1351104441]
Hoce li dobiti fiskalni racun i overenu garanciju ovi sto ti se jave? Obecaj im javno!
ma de bre sa tobom da radim takve stvari , pa ti si bre ovlasceni diler, hoces da ti uzmu licencu sto kupujes od svercera hahaha
zar nisi rekao da neces sa ovakvima da imas posla , sad bi da malo zaradis haha

ne ne ovo je popust za clanove i tragace, za tebe kao preprodavca su posebni uslovi,
moras da kupis vecu kolicinu ,
znam da je za tebe veca kolicina tri detektora i da si tako navikao da radis ali kod mene mozes da dobijes popust samo ako skupis para za vise od 5 aparata, recimo za 5 deusa

samo lagano , aparata ja imam uvek pa ti lagano kreni da skupljas lovu hahaha
[/quote]

Hvala ti na ponudi. Evo hocu da kupim od tvoje firme 5 Deusa, skupio sam lovu.
Posalji mi racun, evo ti podaci:
Axis International d.o.o.
Vojvode Stepe 271
Cacak
PIB 10593711
Odgovori
(24-10-2012, 11:24 PM)I.Dzony link Piše:Da,da,banebeograd,tako si dao racun,carinsku deklaraciju i sve ostalo sto ide, za onaj famozni Sirijus koji zavrsio u Nisu.Dobio si ga iz Banjaluke za 4900 evra,prodao njima za 6000 evra,tako ti prosledjujes i cinis ljudima usluge ako si dobre volje.Ovo je bila tvoja licna prica za Sirijus da ne pominjem druge detalje.
hahaha de se sirijusa seti, pa ajde kad je tako nadji mi to gde sam ga ja kupio za 4900 a prodao za 6000 hahahh,
ajde nadji to pa cu da te castim celim siriusom hahah

nemoj samo da to bude opet kad ti ja trazim dokaz ti pocnes da balavis o necemu trecem,
prvo je bilo da mi das clan zakona koji zabranjuje uvoz detektora,
pa posle je bilo da mi kazes po cemu je to axis exkluzivan da samo on to moze da radi,
evo sad trazim da vidim gde je to bilo sa siriusom , osecam da ce i to da bude kao sa onim tvojim fantomskim udruzenjem hahah
Odgovori
(24-10-2012, 11:48 PM)metaldetektori.rs link Piše:Ja ti nikad nisam rekao da ne mogu da se uvezu u Srbiju, to lazes, kao i sve ostalo.
Za White's sam diler, ako budem hteo da postanem distributer okrenucu njihov broj i to je to. Moja firma je ugledna i poznata u svetu metal detektora svuda u svetu. Golden Mask jesam, Teknetics jesam, to sam ti vec objasnio.
hahha pa nisam ja to rekao , to je tvoj satelit idzon rekao, sta sad mene u to mesas,
ja sam sve vreme i govorio da uvoz detektora nije zabranjen , pa ti si sve izmesao hahah

evo mene si ubedio da si whitesov diler, samo jos da i njih ubedis pa da te stave na listu dilera hahaha

Odgovori
(25-10-2012, 12:03 AM)banebeograd link Piše:[quote author=metaldetektori.rs link=topic=1326.msg9537#msg9537 date=1351115313]
Ja ti nikad nisam rekao da ne mogu da se uvezu u Srbiju, to lazes, kao i sve ostalo.
Za White's sam diler, ako budem hteo da postanem distributer okrenucu njihov broj i to je to. Moja firma je ugledna i poznata u svetu metal detektora svuda u svetu. Golden Mask jesam, Teknetics jesam, to sam ti vec objasnio.
hahha pa nisam ja to rekao , to je tvoj satelit idzon rekao, sta sad mene u to mesas,
ja sam sve vreme i govorio da uvoz detektora nije zabranjen , pa ti si sve izmesao hahah

evo mene si ubedio da si whitesov diler, samo jos da i njih ubedis pa da te stave na listu dilera hahaha
[/quote]

Da znas nesto o poslu, znao bi razliku izmedju termina distributer i diler. Ja sam rekao da sam diler, da imam imnteres i da se white's trazi postao bi ditributer.
Odgovori
(25-10-2012, 12:08 AM)metaldetektori.rs link Piše:Da znas nesto o poslu, znao bi razliku izmedju termina distributer i diler. Ja sam rekao da sam diler, da imam imnteres i da se white's trazi postao bi ditributer.
hahah znaci sad vise nisi distributer sad si diler,
a sad odjednom i ti neki dileri mogu da prodaju aparate sa sve regularnom garancijom,
dooobro
a gde na sajtovima proizvodjaca stoji to da postoje "distributeri" i "dileri" i jos tvoj axis tamo kao navodni "diler"
koji proizvodjac metal detektora je naveo tvoju firmu kao "dilera" 
ja sam stavio sve linkove na kojima tebe nema ni kao distributera ni kao sevisera, ajde ti stavi neki gde te ima kao dilera...

ps, uz lepe zelje i pozdrave whites ce da ti trazi i prvu porudzbinu od minimum 15000 funti za "dilerstvo",
a da to tebi nikad nije bio problem  Smile
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 8 Gost(a)