Teme: 7
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(24-10-2012, 07:16 PM)bodatajson link Piše:ooo vidi vidi ko je ko doso a vi kako te gosn nikola sta ima kod vas u cacku dejan beograd cisto da se zna koji smo i ciji smo
gosn nikola vidite ovako vidim da ste i vi poceli da govorite jezikom politicara a to znaci puno pricas nista nekazez nemojte to molim vas vi ste ipak zastupnik firme i morate da postijete ono pravilo musterija je uvek u prava pa eto gospodine nikola odgovorite meni kao kupcu odgovorite mi konkretnim odgovorom na moje pitanje koje sam postavio ustvari vazi za sve vas niste mi odgovorili ...
sto se tice informacija dokazivanja pokazivanja ja sam tu i rekao sam cenu ko pljune kes prvi imace sve informacije ukljucujuci i fiskalne racune ali svi radimo za lovu jel tako tako je
Dejane Beograd, jel bi ja trebalo da znam ko si ti? Jesmo se sreli nekad? Na koje pitanje da ti odgovorim?
Teme: 19
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
A OVAKO SE RAZBUCA JEDAN DOBAR SAJT
Mislim da ste u pocetku bili interesantni ali ga preteraste . za takve stvari postoje sudovi . Mislim da je vreme da tu vasu raspravu preselite na neki drugi plan , ugusiste nas. Mnogo pozdrava i mnogo prodatih detektora vam zelim ali je vreme da ovo okoncate .
Teme: 215
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ja sam pretpostavio da će ovde doći do razmene argumenata i da će na taj način potencialni kupci moći sami da prosude šta dobijaju kupovinom kod ovlašćenog prodavca ili kod "divljeg". Mislim da da su posetioci mogli da procene šta dobijaju a šta gube kupovinom kod jednog ili drugog prodavca.
1. Kod jednog dobijaju orginalni proizvod, servis, garanciju, račun, višu cenu 50-100€, mogućnost zaštite svojih interesa kod nadležnih državnih institucija...
2. Kod drugog dobijaju garanciju ko zna koga ili čije firme, proizvod koji može ali i nemora biti orginal, nema fiskalnog računa, jeftiniju cenu 50-100€,nepostoji obezbeđen servis, nema firme znači nepostoji mogućnost utuženja radi ostvarenja svojih prava...
Neželim da stajem na bilo čiju stranu ali mislim da je ovde stvar poprilično jasna
(24-10-2012, 08:47 PM)metaldetektori.rs link Piše:Hoce li dobiti fiskalni racun i overenu garanciju ovi sto ti se jave? Obecaj im javno! ma de bre sa tobom da radim takve stvari , pa ti si bre ovlasceni diler, hoces da ti uzmu licencu sto kupujes od svercera hahaha
zar nisi rekao da neces sa ovakvima da imas posla , sad bi da malo zaradis haha
ne ne ovo je popust za clanove i tragace, za tebe kao preprodavca su posebni uslovi,
moras da kupis vecu kolicinu ,
znam da je za tebe veca kolicina tri detektora i da si tako navikao da radis ali kod mene mozes da dobijes popust samo ako skupis para za vise od 5 aparata, recimo za 5 deusa
samo lagano , aparata ja imam uvek pa ti lagano kreni da skupljas lovu hahaha
Teme: 9
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
banebeograd-kako onda prodajes i dajes garanciju za teknetiks.Da si toliko upucen koliko rasipas svoju inteligenciju ovde na forumu,znao bi da je Teknetcis kupio Fishera pre 2-3 godine,znaci Nikola ne krsi pravila jer je distributer istog gazde.
(24-10-2012, 08:30 PM)metaldetektori.rs link Piše:Ja sam ovlasceni distributer ili diler za sve te proizvodjace koje si naveo i bicu dok to budem zeleo. Rekao sam da sam serviser za Minelab i XP.
Nikad ti nisam pomenuo da detektori ne smeju da se uvezu preko frime,
oooo pa ti i dalje nastavljas da zivis u bajci da si jedini i bogom dati, ali si sad vec poceo i da smeksavas hahah
znaci ipak mogu da se uvezu detektori u srbiju, sta se to desilo u tebi pa sad menjas pricu haha
sto se servisa tice...
jos da ubedis minelab i xp da te stave na listu svojih servisera i poverovacu ti u to,
nego kako ti uopste prodajes aparate i dajes garancije ako nemas dozvole i servis??? ,
zar nisi do malopre tvrdio da je to protiv zakona hahah
a a evo sta kazu i drugi za koje tvrdis da si njihov "distributer"
whitsovi prodavci u evropi
http://whites.co.uk/eu-distributors.html
teknetiks evropa
http://whites.co.uk/eu-distributors.html
za bugarski golden mask necu ni da trazim podatke, znam da ce biti isto kao i za sve predhodno
(24-10-2012, 09:32 PM)I.Dzony link Piše:banebeograd-kako onda prodajes i dajes garanciju za teknetiks.Da si toliko upucen koliko rasipas svoju inteligenciju ovde na forumu,znao bi da je Teknetcis kupio Fishera pre 2-3 godine,znaci Nikola ne krsi pravila jer je distributer istog gazde. da si ti pametan kao sto nisi ne bi ovo nikad rekao, i znao bi sa neke druge strane ono sto nikola nece da ti kaze,
a to je da postoji pravilo da u jednom regionu moze da postoji jedan diler samo za fisher a drugi diler samo za teknetiks
pa analogno tom pravilu tvoj ljubimac NEMA licencu i za jedan i za drugi brend,
ako laze sef za evropu onda lazem i ja ,
sta kazes nikola jel lazem hahahhahha
(24-10-2012, 09:21 PM)admin link Piše:Ja sam pretpostavio da će ovde doći do razmene argumenata i da će na taj način potencialni kupci moći sami da prosude šta dobijaju kupovinom kod ovlašćenog prodavca ili kod "divljeg".
pa zar nisu stavljeni argumenti?
poceli su sa pominjanjem zakona koji brani uvoz detektora, na kraju taj zakon vise ne postoji,
stavili su argument garancije i servisa ,
a nikolin servis zvanicni i na sajtovima proizvodjaca nigde ne postoji
sad jos ispade da ni on nema dozvole da deli garancije za whites, teknetiks, goldenmask,
znaci nisam ja najgori hahah
argument nize cene hahah to necu ni da komentarisem, uostalom to je licni izbor prodavca i mera njegovih apetita
momci jel imate vi neki ozbiljan razlog da mene i dalje zovete svercerom a da sa druge strane imate "idola" sto radi ama bas sve isto sto i ja hahahahha
Teme: 9
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ocito ne razumes ono sto sam napisao i teras po svome pa ovde ispadas jos gluplji.Citaj sa razumevanjemTeknetics je kupio Fishera,znaci to je isti proizvodjac,ista firma,ista kuca.
Teme: 215
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Argumenti su NPR kod mene dobijete nižu cenu, brzu dostavu, obuku ITD
Dok ovo prepucavanje TI neznaš ja znam, ja jesam ti nisi i tako to mi baš i neliči na to
Da se ja pitam ja bih detektor uvek kupio od ovlašćenog prodavca koga proizvođač preporučuje, kao i bilo koji drugi proizvod.
@banebeograd
Tvoji argumenti me nisu naveli čak ni na pomisao da bih detektor kupio od tebe ili nekog drugog prodavca, ja nedobijam ništa više od recimo ponude Axis International d.o.o. osim glavobolje ako se detektor pokvari...
|