20-10-2012, 12:35 AM
Bravo za metaldetektori.rs,tako se to radi svugde u svetu osim kod banebeograd,kod njega se mora platiti slanje detektora 30 eurica,plus troskovi do Bg-a bilo licno ili brzom postom,itd.
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
|
20-10-2012, 12:35 AM
Bravo za metaldetektori.rs,tako se to radi svugde u svetu osim kod banebeograd,kod njega se mora platiti slanje detektora 30 eurica,plus troskovi do Bg-a bilo licno ili brzom postom,itd.
20-10-2012, 12:44 AM
dzonika, moze da se preselimo gde hoces,
ali kao sto rekoh postoji samo jedan nacin da se uveris u legalnost detektora i cenovnik slanja, a to je da ga kupis kod mene i onda posaljes proizvodjacu da on utvrdi da li je sve ok ps. evo za tebe odma snizenje , odbi tih 30 evra za slanje
20-10-2012, 12:44 AM
(20-10-2012, 12:26 AM)metaldetektori.rs link Piše:MOJA FIRMA JE SERVISER DETEKTORA ZA XP I MINELAB I MOJ SERVISER POPRAVLJA APARATE KOJI SMO MI PRODALI, NARAVNO KORISTECI ORIGINALNE DELOVE.znaci ti si zvanicni serviser xp i minelab detektora za srbiju? jel ima to negde na njihovim sajtovima? meni su rekli da je prvi servis za minelaba u irskoj....
20-10-2012, 12:53 AM
Pusti ti sada udruzenje,to ovde nije tema.Za parice se ne sekiraj,dobijes i cast od mene,kao i uvek.Aaaaa ne razumes za garanciju,razumes ti odlicno,samo vesto, svima nama,izbegavas direktan istinit odgovor.Nije bitno gde kupujes detektore i od koga nabavljas,bitno je,jesi li platio carinu i PDV drzavi Srbiji prilikom uvoza??Imas li validno ovlascenje distributera ili koga vec,da na teritoriji Srbije prodajes legalno metaldetektore??Ako ga legalno prodajes u maloprodaji, znaci da si ga legalno uvezao,plativsi drzavi Srbiji sve sto je potrebno,sto bi znacilo da imas legalnu prodavnici(kako ti rece,,komision")sa legalnim pecatom iste kako bi fabricka garancija bila reguralna ako se detektor kojim slucajem reklamira proizvodjacu?Pokazi nam taj legalni racun sa legalnim pecatom,nista to neboli niti vredja ikoga ovde.Alii tako nesto ti nemas pa ne mozes ni da prikazes javno na forum.Sad,zasto si ti na ovom forumu zapoceo ovu temu kada imas svoj forum,pa da se malo preselimo tamo na ovu temu.[u][b][b]Nisi odgovorio na ovaj post,nemoj preskakati.
20-10-2012, 12:56 AM
sta ti nisam odgovorio?
20-10-2012, 10:18 AM
(20-10-2012, 12:44 AM)banebeograd link Piše:[quote author=metaldetektori.rs link=topic=1326.msg9336#msg9336 date=1350685618]znaci ti si zvanicni serviser xp i minelab detektora za srbiju? jel ima to negde na njihovim sajtovima? meni su rekli da je prvi servis za minelaba u irskoj.... [/quote] Da, moja firma je zvanicni serviser za uredjaje koje ja prodam. Neke kvarove popravljamo ovde, a neke saljemo u Irsku, kada je u pitanju Minelab. Svaki distributer je u obavezi da obezbeddi servis uredjaja koji proda.
20-10-2012, 10:41 AM
Jesi li platio carinu i PDV drzavi Srbiji prilikom uvoza??Imas li validno ovlascenje distributera ili koga vec,da na teritoriji Srbije prodajes legalno metaldetektore??Sto bi znacilo da imas legalnu prodavnicu(kako ti rece,,komision")sa legalnim pecatom,Pokazi nam taj legalni racun sa legalnim pecatom!!! ???[b]Recimo da nisi direktno i sa argumentima odgovorio na gore postavljena pitanja,ne samo meni,vec svima nama?[/b]
20-10-2012, 02:18 PM
Ljudi, sta se svadjate oko tih detektora, pa zar ne postoje i oni iz kucne radinosti po veoma povoljnim cijenama a rade zaebalo vek (kome oni placaju porez kada ih prodaju, samo da mi je znati )
20-10-2012, 04:51 PM
Stvar je u nacelu
detektor je kao i druga roba . Potrebno je jedino da postoji registrovano pravno lice koje ima registrovan carinski broj . To je sasvim dovoljno za uvoz neke robe . Odnosi koji su izmedju proizvodjaca neke robe i daljih prodavaca su samo njihovi . Prednost koju dobija neko ko sebe zove naziva ovlascenim prodavcem je ta da on ima posebne odnose sa glavnom distributerskom linijom i on ima neke privilegije kod samih proizvodjaca . Ta se prednost odnosi uglavnom na uslove servisiranja , jer on ima duznost da kupi odredjenu kolicinu originalnih delova za servis istih . E sad to je to ALI niko ne moze spreciti nekoga da UVEZE taj isti proizvod ukoliko ima uredan racun od strane nekog drugog distributera . a pogotovo ne moze da ga spreci da taj isti proizvod proda . Pitanje je etike to . A etika u trgovini i nije najjaca strana . Svima je bitno da prodaju . Kupci su ti koji moraju birati kod koga ce kupiti . a Ovde se svadjaju oko cena . Jer su im cene nadute do bola . Moram reci da su im cene vise za minimum 250 E .recimo taj AT pro koji je navodno na snizenju je 470-490 eura NA KOMAD .i to je cena u skoro svim evropskim sajtovima. Njihova je sreca da mi zivimo u vukojebini od drzave pa oce da lamaju dinar na dinar , a to ga nigde nema . Bane se verovatno snalazi po bugarskoj ili madjarskoj za detektore vadi porez i ima dvadeset posto poreza nazad . Pa zato kaze da ima komision i nema prava da overava garancije . A drugare iz AXISA naravno nervira crna berza . EE sta cete takva nam drzava , smanjite malo cene ako ste distributeri i cepajte . Bane ce ostati bez musterija i vi cete pobediti . cista ekonomska logika . A ako ne mozete onda i niste neki distributeri.
20-10-2012, 05:14 PM
PS
Da odmah repliciram sam sebi nije za 250eura sad sam uporedjivao cene . Za poneke je cena sasvim korektna i razumljiva zarada a samo za poneke je to sto sam rekao i na konkretnom primeru dokazao . Moguce da je bila promocija ali je za konkretni AT PRO cena ta od 470-490e. |
|
|