Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNIZENJE CENA METAL DETEKTORA XP, GARRETT, TEKNETICS, MINELAB
a da ti ipak procitas sve sto je pisano....

ja sam rekao da je proces uvoza detektora u potpunosti isti kao i uvoz pegle ili frizidera,
i da u tome ne postoje apsolutno nikakva ogranicenja od strane drzave u smislu zabrane uvoza detektora ili neke exkluzivnosti tvoje firme kao jedinog bogom datog da to obavlja u zemlji srbiji...

ili ti mozda tvrdis drugacije???
Odgovori
(19-10-2012, 09:40 PM)admin link Piše:E sada da se ja pitam ja bih uređaj uvek kupio od zvaničnog distributera pa čak i 50-100€ skuplje nego od nekog nezvaničnog prodavca.
auh ima vas mnogo pa ne stizem redom da vam odgovaram hahha

admine ti isto kao i "novica" brkas termine "zvanicni distributer" i "nezvanicni prodavac",
to su dve razlicite ustanove od kojih ni jedna nije nelegalna kao sto vi to ovde tvrdite.
ja razumem da svi pokusavate da stitite svoje interese i to je potpuno legitimno,
ali usput treba malo da konsultujete i zakon da bi ste poznavali materiju o kojoj pricate

najbitnije je da su aparati koje ja prodajem legalni,
zasto,

nisu ukradeni,
kupljeni su u fabrici ili kod nekog od distributera/poslovna tajna/
regularno su uvezeni,sa placenom carinom, porezom i ostalim obavezujucim dazbinama
prodaju se u regularnoj firmi,
koja isto tako regularno postoji
sad sto sam ja mali i pocetnik i sto jos uvek u nasem komisionu ne mozemo da prodamo vise od 100-njak aparata mesecno
samo nam je motiv da budem skromniji sa zaradom

ono sto vama smeta nije garancija i racun nego to sto sam ja jeftiniji od vas, a to je opet vezano kao sto sam rekao za vase apetite,
pa je meni dosta da zaradim x a nekome drugome je malo i xxx
eto ti najbolji primer, deus si prodavao za 1500 a sad kad sam ja smanjio cene prodajes ga za 250 evra manje,
ili recimo tekentiks t2 prodajes za 950 a ja za 750 evra, sta je to nego alavost?????

doduse
taj kome je malo i xxx da bi dobio bolju cenu morao bi da kod proizvodjaca kupi mnooooooggooo vise aparata i tako dobije cenu nizu od one koju dobije kad kupi 10-tak detektora mesecno,
da li ce to uraditi nije moj problem,
ja imam ortake u poslu sa kojima se lepo dogovaram i odradjujem sve na zadovoljstvo svih petorice,
i imamo planove kako da jos vise pojacamo ulaganje i smanjimo cene metal detektora za nase trziste jos najmanje 20-tak %....
Odgovori
(19-10-2012, 10:28 PM)banebeograd link Piše:admine ti isto kao i "novica" brkas termine "zvanicni distributer" i "nezvanicni prodavac",
to su dve razlicite ustanove od kojih ni jedna nije nelegalna kao sto vi to ovde tvrdite.
ja razumem da svi pokusavate da stitite svoje interese i to je potpuno legitimno,
ali usput treba malo da konsultujete i zakon da bi ste poznavali materiju o kojoj pricate

Ja ništa nebrkam a još manje štitim svoje interese, da ih štitim obrisao bih sve što ima veze sa tvojom prodajom (kao što "neko" briše moje postove na svom forumu) ali to neradim pošto potencionalni kupci treba da čuju sve i sami da odluče šta će činiti sa svojim parama.

Zvaničan je prodavac onaj koga ovlasti proizvođač da robu prodaje na nakog geografsom prostoru, to se može videti na sajtu proizvođača u slučaju Minelaba to je Axis International d.o.o. i niko drugi (što neznači da ih neće biti u budućnosti ali je zasada tako). Znači to je jedina istina i ništa drugo, to članovi ovoga foruma moraju da znaju a pitanje cene je individualna stvar.

Ja ipak ponavljam da je bolje kupiti od ovlašćenog prodavca bilo koji proizvod pa i metal detektor.
Odgovori
(19-10-2012, 10:21 PM)banebeograd link Piše:a da ti ipak procitas sve sto je pisano....

ja sam rekao da je proces uvoza detektora u potpunosti isti kao i uvoz pegle ili frizidera,
i da u tome ne postoje apsolutno nikakva ogranicenja od strane drzave u smislu zabrane uvoza detektora ili neke exkluzivnosti tvoje firme kao jedinog bogom datog da to obavlja u zemlji srbiji...

ili ti mozda tvrdis drugacije???
Proces uvoza metaldetektora ili pegle i frizidera za krajnjeg korisnika nije isti.Za frizider i peglu ti ne treba svrha delatnosti jer su to kucni aparati.Za metaldetektor ti treba svrha delatnosti jer to nije kucni aparat za peglanje,hladjenje ili kuvanje kafe,znaju se tacne namene metaldetektora i ko ih moze koristiti.Exkluzivnost firme,decko je jedini legalni distributer pomenutih detektora na teritoriji Srbije,sa tim firmama ima exkluzivno potpisan ugovor.Ti sto to radis je crno bez imalo belog.
Odgovori
(19-10-2012, 10:28 PM)banebeograd link Piše:[quote author=admin link=topic=1326.msg9310#msg9310 date=1350675653]
E sada da se ja pitam ja bih uređaj uvek kupio od zvaničnog distributera pa čak i 50-100€ skuplje nego od nekog nezvaničnog prodavca.
auh ima vas mnogo pa ne stizem redom da vam odgovaram hahha

admine ti isto kao i "novica" brkas termine "zvanicni distributer" i "nezvanicni prodavac",

najbitnije je da su aparati koje ja prodajem legalni,
zasto,

nisu ukradeni,
kupljeni su u fabrici ili kod nekog od distributera/poslovna tajna/
regularno su uvezeni,sa placenom carinom, porezom i ostalim obavezujucim dazbinama
prodaju se u regularnoj firmi,
koja isto tako regularno postoji
sad sto sam ja mali i pocetnik i sto jos uvek u nasem komisionu ne mozemo da prodamo vise od 100-njak aparata mesecno
samo nam je motiv da budem skromniji sa zaradom

ono sto vama smeta nije garancija i racun nego to sto sam ja jeftiniji od vas, a to je opet vezano kao sto sam rekao za vase apetite,
pa je meni dosta da zaradim x a nekome drugome je malo i xxx
eto ti najbolji primer, deus si prodavao za 1500 a sad kad sam ja smanjio cene prodajes ga za 250 evra manje,
ili recimo tekentiks t2 prodajes za 950 a ja za 750 evra, sta je to nego alavost?????
[/quote]

1500 Eura je preporucena maloprodajna cena Deus-a i to je cena svuda u Evropi, a 950 E je preporucena maloprodajna za T2. Da bih napravio akciju i prodavao po ovoj sada snizenoj ceni ja sam morao da trazim dozvolu od svog principala tj. vlasnika i direktora XP-a. Ako uvozis legalno, reci kako ti se zove firma ili objasni kakav racun dajes sa detektorom. Ne odgovaras ljudima na pitanja nego mislis da se sakrijes iza demagogije!
Odgovori
I jos nesto, mene ljudi koji prodaju na crno i ne interesuju, ja radim svoj posao legalno. Da nisi rekao da pricam bajke i da dezinformisem svoje kupce ja ti ne bih ni odgovarao. Ja ne ddezinformisem nikoga. Jedino XP, Minelab i Fisher detektori koje ja uvezem imaju legalnu garanciju u Srbiji. TO JE JEDINA ISTINA!
Odgovori
(19-10-2012, 10:58 PM)metaldetektori.rs link Piše:1500 Eura je preporucena maloprodajna cena Deus-a i to je cena svuda u Evropi, a 950 E je preporucena maloprodajna za T2. Da bih napravio akciju i prodavao po ovoj sada snizenoj ceni ja sam morao da trazim dozvolu od svog principala tj. vlasnika i direktora XP-a. Ako uvozis legalno, reci kako ti se zove firma ili objasni kakav racun dajes sa detektorom. Ne odgovaras ljudima na pitanja nego mislis da se sakrijes iza demagogije!
proveri koja je cena u ukrajini , letoniji, litvaniji i videces da nije tacno da je cena svugde ista
skupi malo vise love i dodji i pazari kolicinu i dobices popust kakav nikad nisi dobio a onda ces da vidis i koja je firma hahah
nego ti imas licencu i za teknetiks, bas cudno...obicno u jednoj zemlji daju exkluzivu samo za fisher a drugom prodavcu daju da prodaje teknetiks ,
znaci ti si dobio nesto sto drugi nemaju...
Odgovori
(19-10-2012, 10:40 PM)admin link Piše:Zvaničan je prodavac onaj koga ovlasti proizvođač da robu prodaje na nakog geografsom prostoru, to se može videti na sajtu proizvođača u slučaju Minelaba to je Axis International d.o.o. i niko drugi (što neznači da ih neće biti u budućnosti ali je zasada tako).

"ovlasceni distributer " je jedno
"prodavac " je drugo
"distributer" postajes od strane proizvodjcaca i pod uslovima koje on zahteva, i dokle on to "aminuje"
"prodavac " moze da bude SVAKO  ko u svom posedu ima regularan aparat i regularnu prodavnicu,
za koju usput receno vi tvrdite da nije regularna a da pri tome nista ne znate o tome hahaha

ps.ovde ima napisan i jedan deo sa kojim se slazem. to je ono sto je zatamljeno Smile
Odgovori
(19-10-2012, 10:42 PM)I.Dzony link Piše:Proces uvoza metaldetektora ili pegle i frizidera za krajnjeg korisnika nije isti.Za frizider i peglu ti ne treba svrha delatnosti jer su to kucni aparati.Za metaldetektor ti treba svrha delatnosti jer to nije kucni aparat za peglanje,hladjenje ili kuvanje kafe,znaju se tacne namene metaldetektora i ko ih moze koristiti.Exkluzivnost firme,decko je jedini legalni distributer pomenutih detektora na teritoriji Srbije,sa tim firmama ima exkluzivno potpisan ugovor.Ti sto to radis je crno bez imalo belog.
eh sad ste bre nahebali dosao dzonika da vas brani i podrzava hahahah
dzoni dzoni, ti uvek kao papagaj pricas dok ti se ne postavi konkretno pitanje pa onda pocnes da vredjas,
kakva bre svrha delatnosti???? kojom se to delatnoscu bavi axis pa on moze da uveze detektor a ti kao stampar ne mozes???
axis ih uvozi radi dalje prodaje isto kao i ja sto to radim, pricas opet nesto sto ne znas
Odgovori
Ti sto to radis je crno bez imalo belog. >Sad                JA SAM KUPIO METAL DETEKTOR OD POMENUTOG- OVLASCENE JEDINE U SRBIJI I MOGU SVE OVO DA POTVRDIM..KO MI NE VERUJE MOGU DA USLIKAM RACUN I GARANCIJU AL ZNAM DA STE DRAGI MOJI TRAGACI I ISTRAZIVACI UPOZNATI SA ISTINOMSto se tice skupa http://www.arheo-amateri.rs/2012/09/vide...2012/...tu cete videti firmu (orignalnu) da se narodno izrazim.mislim da je doslo vreme da se vidi neka prava istina svih diskusija i laznih predstavljana siromasnim tragacima kojima se mozak ispira ovde vec duze vreme.. Smile
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 9 Gost(a)