(19-10-2012, 09:40 PM)admin link Piše:E sada da se ja pitam ja bih uređaj uvek kupio od zvaničnog distributera pa čak i 50-100€ skuplje nego od nekog nezvaničnog prodavca.
auh ima vas mnogo pa ne stizem redom da vam odgovaram hahha
admine ti isto kao i "novica" brkas termine "zvanicni distributer" i "nezvanicni prodavac",
to su dve razlicite ustanove od kojih ni jedna nije nelegalna kao sto vi to ovde tvrdite.
ja razumem da svi pokusavate da stitite svoje interese i to je potpuno legitimno,
ali usput treba malo da konsultujete i zakon da bi ste poznavali materiju o kojoj pricate
najbitnije je da su aparati koje ja prodajem legalni,
zasto,
nisu ukradeni,
kupljeni su u fabrici ili kod nekog od distributera/poslovna tajna/
regularno su uvezeni,sa placenom carinom, porezom i ostalim obavezujucim dazbinama
prodaju se u regularnoj firmi,
koja isto tako regularno postoji
sad sto sam ja mali i pocetnik i sto jos uvek u nasem komisionu ne mozemo da prodamo vise od 100-njak aparata mesecno
samo nam je motiv da budem skromniji sa zaradom
ono sto vama smeta nije garancija i racun nego to sto sam ja jeftiniji od vas, a to je opet vezano kao sto sam rekao za vase apetite,
pa je meni dosta da zaradim x a nekome drugome je malo i xxx
eto ti najbolji primer, deus si prodavao za 1500 a sad kad sam ja smanjio cene prodajes ga za 250 evra manje,
ili recimo tekentiks t2 prodajes za 950 a ja za 750 evra, sta je to nego alavost?????
doduse
taj kome je malo i xxx da bi dobio bolju cenu morao bi da kod proizvodjaca kupi mnooooooggooo vise aparata i tako dobije cenu nizu od one koju dobije kad kupi 10-tak detektora mesecno,
da li ce to uraditi nije moj problem,
ja imam ortake u poslu sa kojima se lepo dogovaram i odradjujem sve na zadovoljstvo svih petorice,
i imamo planove kako da jos vise pojacamo ulaganje i smanjimo cene metal detektora za nase trziste jos najmanje 20-tak %....