Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trifunovo Pojatiste
BRANKO CINI MI SE DA SMO SE SLOZILI DA JE PANDIRALO PRELAZ ILI PRESLAP,PA U VEZI SA TIM SE JA I NADOVEZAO ,PA EVO I ZASTO SAM,U TURSKO VREME SE DANASNJI DZEP ZVAO PRESLAP PA TI SAM ZAKLJUCI KOLIKO SMO DALEKO .                                                      ANEMOJ DA SUMNJAS DA JA NEZNAM GDE JE LIVADJE I OVO MESTO O KOME OVI LJUDI GOVORE I OVAJ POKRIVEN IZVOR O KOME JE REC I TA DVA TROUGLA SA DVE TACKE SA UNUTRASNJE STRANE ,I OVA MESTA KOJA SAM POMENUO ZA KOJA OCIGLEDNO NIKO OVDE NEZNA MISLIM NA ARNAUCE I JOVANOVO LANISTE ODAKLE I POCINJU PUTOKAZI ZA OVO MESTO I GDE SE PROLAZILO OD PRESLAPA PREKO REKE GARVANICE I TAKO DALJE A TI SAD PROSUDI KOLIKO SAM JA BLIZU ILI U ZABLUDI
Odgovori
Kamen na koji stoji i vidi se Morava koji je znak na njemu.............imali ih dva prstena dve zmije sablja čokojska i td............
Odgovori
BRANKO DRUZE REC JE U OVOM SLUCAJU BILA U KOLIKOJ SAM ZABLUDI STO SE SAMOG MESTA TICE A SAMO SAM JEDAN ZNAK POMENUO TAKO DA SAM NAMERNO IZBEGAO NEKE DETALJE ZA STA SE NADAM DA NECETE DA MI ZAMERITE ,INACE MESTO SA KOGA SE VIDI MORAVA A VIDI SE JE JUGOISTOCNO OD OVOG IZVORA
Odgovori
Ukucajte na guglu ,,Pandiralo Svrljig'', kliknite na slike i sve ce vam biti jasno.
Odgovori
Jes udarili i putokazi da se ljudi ne zagubu po Svrlisku maglu ;D
Odgovori
Pandirala i Trifunova pojatista na sve strane..
Odgovori
Apise ostaćeš ti bez Pandirala,koj će ti k....tu su izginuli svi hajduci........
Odgovori
Nisu bas svi Branko.
Odgovori
tro je ostalo........da se zakunemo u njih.....
Odgovori
Puna su  Svrliska brda i vr Zeleni ajduka Branko.  Bilo ih je ranije ima ih dan danas i bice ih Bogu hvala i u buduce .
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 6 Gost(a)