Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garrett GTI 2500
pa tako reci,da si monetar i resena stvar,pa normalno sta ce ti pi aparat,kad on ne ni hfata monete,hahahahahahah,e to sto si rekaoti to ja celo vreme sam hteo i reci,znaci svaki detektor si ima svoj cilj,tacno je to da sa vlf detektorom se trazi novcici,moneti,to ti je to,nemozes be brate da trazis monete sa pi detektorom kad on ne registruje to,i ja trazim monete ali za to ima vlf detektor, i to mnogo bolji od te sta ti spominjes,ali to nema veze sa mojom pricom,ono sta sam hteo reci,zmaci mnogo mputa na ovom foruma sam istakao,pustio sam i specijalen post,znaci kakve detektor postoi,i na kakve se dele,i sta je nivna namena,znaci mnogu me obvinuju da to radim za biznis,ali to nije tacno ja ne prodajem detektore za srbijuili druge drzave strogo za nas pazar u makedoniji,a isto da ti potenciram da radimo i monetare,tako da ne pucam ni po niv,znaci sam sam hteo da pomognem nekim,ljudima,posto stalno vidim da trazu pomos oko kupovanje detektora ,to mi je bila cilj,ali ocigledno ovde na forumu ima momci koji zbunjuju ljude,namerno ili nenamerno to neznam,znaci ljudi sa vlf detektorom idete po monete i sitne stvare,ne ocekujte neki rezultat,da mogu da postignu dubinu,kakve vi hocete i zelite.poz
Odgovori
Ukapirali smo, ho?ete nov?i?e i sitnije stvari koristite VLF ako pak ho?ete dublju pretragu na ve?e objekte koristite PI detektore!
I nemojte više da spamujete temu Garrett GTI 2500!
Odgovori
pa sad nemogu da nespominjem temu bezobzira sto ste kao admin zabranili ali ja nebi bio ja kad nebi odgovorio nekome ko gresi pa makar to bio i admin licno
garet gti jeste vlf kada se radi sa malim sondama
ali ako se radi sa velikom igl sondom onda vise nije vlf vec aparat koji je dublji i bolji od svin pi aparata zajedno garantujem
Odgovori
Nema bolji u klasi....kombinuje se sa cak 5 sondi, moze da trazi i najsitnije grumenje sa sniper, a bome i da zaroni duboko sa eagle... sa DD extra preciznost.... a sta reci
Odgovori
evo drugari stelovanje gareta gti 2500 nadam se da ce vam sad biti lakse da izadjete na kraj sa ovim aparatom
jer ako nije nastelovan ne da lose radi neradi uopste
sve sto je nejasno pitajte probacu da odgovorim
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VKlB70QLD9E[/youtube]
Odgovori
Cekaj Bodo kako to stavis sensetivity na max.....pa pise svuda da ne sme da bude na max nego malo ispod inace pogresno pokaze???? imam isti model kao i ti i kada ga stavim na max on poludi samo sto nemam ja takvu sondu koncentricnu za jako mineralizovana zemljista vec obicnu okurglu od 32cm.... i naravno onu manju .....i da ja koristim zero mode jer i tu kao i u custom mode mozes da nastelujes sve jedino sto ne reaguje kao u allmetal mod na svaki delic metala ali inace i taj mod je ok za pretragu....bar se meni svidja.....i da reci mi kako ti se pokazala tvoja sonda jer je ona za jako mineralizovana zemljista....cisto da vidim gde je razlika...poz Bodo  Wink
Odgovori
u uputstvu pise da je najpozeljnije da radis u coins modu ako si probao taj mod znas da je njesra
neveruj svemu sto pise .....nerazumem sta pogresno pokaze kada podesis na max senzitiviti
nemoze da poludi druze kada podesis na max u tome i jeste caka da bude na maxsimumu i da radi stabilno
ovo je dd sonda 10x14 inca i pokazala se bolje na svim terenima od obadve koje spominjes
ako si iz bg mozes da svratis do mene pa da ti objasnim lako je kad udjes u stos
Odgovori
Bodo jeste nije sve pravilno, po nas teren ako postupis sa upustvo za americki uslovi oni jesu coin mod stavili jer sta ce drugo amer da nadje sem toga???? Mene muci to da kada stavim sensetivity na maksimum da krece lose da mi pokaze predmete i da usput kazem da su mi search with image opcije ukljucene....desava se onda bas da ama nista ne pogodi aparat......cim smanjim malo sens na makar 10+ odma lepo radi.....i da to sam jos letos shvatio da po suvo zemljiste lose pokaze nadjen predmet........nazalost nisam bas u blizini inace bi rado sa tebe razmenio iskustva Smile ali moze se dogovorimo na neko traganje zajednicko onako malo zezanje,pice i naravno jelo dobro Wink bar to ima kod nas u istocnoj srbiji koliko hoces Smile i naravno sve domace  8) poz Bodo.
Odgovori
slazem se da je coins mod dobar za ameriku ili recimo plazu
mnogo bitna stavka zaboravio sam da napomenem ovo je dd sonda 8x14 inca i ona nema uopste opciju image serch
ali i sa drugim sondama isto tako senz na max
moras da smiris detektor ground balance je bitna stavka bez toga nece dobro raditi
senzitiviti na 10 kod ovog modela druze to mu dodje isto kao da radis sa garetom ace 150
tesko da mogu ovako da ti pomognem vidis na snimku da je moj aparat senz na maksimum i stabilan je
druzenje teren ta opcija dolazi u obzir uvek malo me vreme zeza javi se na pp
Odgovori
Evo malo da se ukljucim u diskusiju.Za GTI 2500 na video klipu je relativno sve dobro objasnjeno ali mislim da stelovanje i podesavanje detektora prema zemlji treba da bude drugacije.Slicno je skoro identicno kao kod "garret grand master cx III".Ovo govorim iz licnog iskustva.Probacu u kompjuteru da nadjem i upustvo naravno prevedeno za GTI 2500.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 31 Gost(a)