Forum skriveno blago - zakopano blago
Garrett GTI 2500 - Oblik za Štampu

+- Forum skriveno blago - zakopano blago (https://www.skrivenoblago.com/forum)
+-- Forum: Metal detektori Srbija - detektori za metal (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-5.html)
+--- Forum: Metal detektori fabrički modeli - specifikacije i testovi (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-43.html)
+---- Forum: Garrett (https://www.skrivenoblago.com/forum/forum-45.html)
+---- Tema: Garrett GTI 2500 (/thread-912.html)

Stranice: 1 2 3 4 5

Garrett GTI 2500 - admin - 10-09-2012

[Slika: 2e0plqh.jpg]

Re: Garrett GTI 2500 - marsovac - 17-09-2012

odlican aparat... 8)  ;D

Re: Garrett GTI 2500 - Timakumminus - 17-09-2012

U All-Metall je bomba znaci nema boljeg aparata ali dok naucis da ga nastelujes popijes bar litar rakije  Wink

Re: Garrett GTI 2500 - bodatajson - 17-09-2012

ko nepije nemoze ni da nasteluje

nevalja nista los aparat aj sto moras da popijes koju dok stelujes i nije problem
al sto moras da pijes i pre i posle traganja sa njim to je problem

Re: Garrett GTI 2500 - APIS - 17-09-2012

Sto mi Bodo ne rece ranije tajnu uspesnog stelovanja Gareta.Ja prijatelju nepijem a i nepusim.Sto znaci da odma dizam ruke ida i ja nabavim toga Deusa.Jel tako?Jel se on steluje bez vatrenu vodu?

Re: Garrett GTI 2500 - mucic2 - 17-09-2012

Smile Tesko da se i on steluje bez vatrenu vodu  ;D , znam iz iskustva

Re: Garrett GTI 2500 - sarapt - 17-09-2012

mnogu puta na ovim forumu sam objasnio za vlf detektore ali ocigledno se eza djabe,ima i posebni post na ovom foruma za sve detektore i razlike i namene detektorima,ali ocigledno ili to ne pratite ili neznam sta nije u redu,znaci drugovi i kolege vlf detektori ili monetare kako gi svi zovu su ,garrrett,hp deus,white,fisher i neznam koje sve druge marke i one su namenjene za trazenje na sitne stvare  i manje dubine,za to se i koriste,i nih najcesto uzimaju ljude koji traze monete,ili za trazenje po plazi,to ti je to,zato nemojte da veruvate vo se sto vi kazat,znaci site detektori si imaat svoja namina i svoja upotreba,imam post za toa i procitajte go,znaci za nakraj, svi ovi detektori koji se spomnuju tu su dobre ali svi imaju svoje namene,za to pred da kupujete detektore treba dfa znaete sto sakate i za sto vi treba detektorot,pozdrav

Re: Garrett GTI 2500 - bodatajson - 19-09-2012

nevredi drugari mora mora malo da se cugne pre stelovanja ja isto nepijem i ostavio cigare pre 7 meseci zato na teren vodim drugara koji pusi i pije on steluje gareta i njegovog deusa
ispusi dve tri pljuge i cugne pljosku pelinkovca ali nasteluje zaista dobro isplati se

jedino se neisplati kad steluje neke druge aparate onde mora da koristi i neke smesne cigare inace nista od stelovanja a te cigare skupe i tesko se nalaze da se kupe pa to izbegavam zbogradi finansija jer je totalno neisplativo a probao je da steluje bez tih smesnih cigara i nije uspeo mislim nasteluje on al neradi dobro nije to to ...

Re: Garrett GTI 2500 - sarapt - 20-09-2012

nisi ti imao dobru masinu u ruci po sve izgleda,doji kod mene da vidis kako lesno se steluje,uzivancija da radis brat,stabilnost,dubina,diskriminacija,odregivanja na dlabinata,uzivancija bodo,sta da ti pricaam to mora da osetis sam,pa onda da pricamo,sta da ti kazem drugo.

Re: Garrett GTI 2500 - bodatajson - 20-09-2012

nekazem da nije tako neznam dok neprobam kako radi aparat posalji jedan na probu ako je tako dobar ja cu prvi javno to i napisati
licno ja pi aparate nevolim jer ono sto ja trazim sa pi aparatom je glupo traziti
pi aparat je za neke druge namene koje mene ne zanimaju ja cupove pecine riznice netrazim ajducka i ostala blaga me ne interesuju uopste zato sto sam punih deset godina pravio sranja slusao legende babske price znaci mape sanjala tetka video teca gde goru pare i ostale gluposti i digao sam ruke ko voli neka trazi nemam nista protiv ja sam sa tim zavrsio
radim samo sa aparatom koji se pokaze i dokaze na terenu u realnim terenskim uslovima jedino merodavno je to koliko i na koliko detektuje i koliko mi donosi profit kes bato pare mani nisam ja hobista pa cisto izadjem sa aparatom da prosetam
e zato me ne zanima kako se aparat zove dali je fabricki ili pravljen dali prodaje fiks sarapt ili neko treci moze da bude garet xp ili fiser i to me bas briga nisam pristrasan uopste jer me bas briga za bilo koga meni je jedino bitan moj interes u celoj prici a to se svodi na dobar aparat ali zaista dobar ne pisancija na forumu
zbog losih iskustva neverujem dok neprobam detektor u mojim rukama na mom terenu ili poligonu bilo on fabricki ili rucni rad cena me nezanima nimalo ako je dobar platicu bez ikakvih problema jer dobar aparat sam sebe otplati u roku od dva-tri dana sve ostalo je cist profit prosto ko suljpa nikakva filozofija tu nema

fabricki modeli xp deus
garet gti 2500 na drugom mesto
kraj nista vise boje nema sve ostalo je bacanje para i sve ostalo zavisi od onoga ko sa tim aparatom radi stelovanje iskustvo znanje cuda se nedogadjaju nista samo iz zemnje nece izaci moras da ga nadjes dogadjalo se da na ubijenim terenima nadjem po 200 novcica to neznaci da su svi predhodni aparati bili losi vec da tragaci nisu znali da rade sa svojim aparatima