22-01-2011, 10:14 AM
Ovde većina moJih naJboljih bugarskih forum za skrivenim blagom.
Pozdrav i uspeh za sve na ovom forumu .
http://www.anticadavsdava.it/public/forum/index.php
|
22-01-2011, 10:14 AM
Ovde većina moJih naJboljih bugarskih forum za skrivenim blagom.
22-01-2011, 10:48 AM
Pozdrav ZOORO slazem se s tobom i ja bi preporucio ovaj Bugarski forum svim ucesnicima ja sam ga vec posetio.
11-03-2011, 08:21 PM
vrlo dobar forum i dobri kolege i pre svega ljudi spremni na razgovor i diskusiju veliki pozdrav.
24-08-2011, 05:03 PM
zasto ne mozam da se registriram znae li nekoj kako da se registriram
25-08-2011, 07:01 PM
Citat:zasto ne mozam da se registriram znae li nekoj kako da se registriramKad popuniš registraciju, dobijaš integrisanu poruku. Pregledaj tvoje poštansko sanduče i dobićeš link.Klikni na njega i aktiviraće ti se registracija. Ako ti poruka nije u poštanskom sandučetu, potraži je u "NEŽELJENU POŠTU", meni je tamo stizala! Pozdrav
25-08-2011, 11:09 PM
ama nema mesto za registracija pisuva deka forumot e zatvoren za registracii
18-09-2013, 10:43 AM
Izgleda e od zatvoren tip...
I nemozes da se rwegistriras
18-09-2013, 11:30 AM
Forum je blokiran za prijavljivanje za podrucje Srbije jer su pojedini (bivsi a ima ih i sadasnjih) clanovi ovog foruma dosli u teski konflikt sa urednistvom foruma na licnoj i nacionalnoj osnovi tako da je nas saradnik i kolega "Vlcan vojvoda" povukao svoje clanstvo i sve svoje postove i prekinuo saradnju zbog takvog postupka tih pojedinaca sa naseg foruma. Ti "nasi" provokatori su jos uvek aktivni i ovde a i na drugim forumima u nasoj zemlji i pojavljuju se sa vise razlicitih profila uglavnom baveci se uzbunjivanjem javnosti i provociranjem raznih clanova kao i poturanjem raznih dezinformacija ili prosledjivanjem svih aktivnosti na odredjene "adrese".
|
|
|