Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
http://www.anticadavsdava.it/public/forum/index.php
Ovde većina moJih naJboljih bugarskih forum za skrivenim blagom.
Pozdrav i uspeh za sve na ovom forumu Smile SmileSmile .
Odgovori
Pozdrav ZOORO slazem se s tobom i ja bi preporucio ovaj Bugarski forum svim ucesnicima ja sam ga vec posetio.
Odgovori
vrlo dobar forum i dobri kolege i pre svega ljudi spremni na razgovor i diskusiju veliki pozdrav.
Odgovori
zasto ne mozam da se registriram znae li nekoj kako da se registriram
Odgovori
Citat:zasto ne mozam da se registriram znae li nekoj kako da se registriram
Kad popuniš registraciju, dobijaš integrisanu poruku. Pregledaj tvoje poštansko sanduče i dobićeš link.Klikni na njega i aktiviraće ti se registracija. Ako ti poruka nije u poštanskom sandučetu, potraži je u "NEŽELJENU POŠTU", meni je tamo stizala! Pozdrav
Odgovori
ama nema mesto za registracija pisuva deka forumot e zatvoren za registracii
Odgovori
Izgleda e od zatvoren tip...
I nemozes da se rwegistriras Sad
Odgovori
Forum je blokiran za prijavljivanje za podrucje Srbije jer su pojedini (bivsi a ima ih i sadasnjih) clanovi ovog foruma dosli u teski konflikt sa urednistvom foruma na licnoj i nacionalnoj osnovi tako da je nas saradnik i kolega "Vlcan vojvoda" povukao svoje clanstvo i sve svoje postove i prekinuo saradnju zbog takvog postupka tih pojedinaca sa naseg foruma. Ti "nasi" provokatori su jos uvek aktivni i ovde a i na drugim forumima u nasoj zemlji i pojavljuju se sa vise razlicitih profila uglavnom baveci se uzbunjivanjem javnosti i provociranjem raznih clanova kao i poturanjem raznih dezinformacija ili prosledjivanjem svih aktivnosti na odredjene "adrese".
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)